Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата unforgiven
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Worca,кај ја виде ти вчера препознатливата игра на Арсенал?Цело време се играше-долга топка од Алмунија,па Бентнер ја спушташе кон РвП,па пак назад до одбранбени играчи пак долга топка по крило.Тоа е играта на Арсенал????
Па реков,Рома ке прави грешки во одбраната,што и се случи,заради тоа и беа шансите,па и пеналот што го направи Мексес....:back:

Worca,кај ја виде ти вчера препознатливата игра на Арсенал?Цело време се играше-долга топка од Алмунија,па Бентнер ја спушташе кон РвП,па пак назад до одбранбени играчи пак долга топка по крило.Тоа е играта на Арсенал????
Па реков,Рома ке прави грешки во одбраната,што и се случи,заради тоа и беа шансите,па и пеналот што го направи Мексес....:back:

Видов многу подобра игра од Арсенал, сигурно не беше иста како со Сандерленд....А ако мислиш на нашата игра, верувам дека ја имаше...Ти ако си скептик, и ако невиваш за Рома, сеа....Сите велат дека сме играле убаво, дека сме требало да победиме со 5-0....Тоа не е убава игра ?!...Мексес згреши една не згреши 6 пати....Не досадвај....Не ја гледав цела утакмица....иначе by the way

Worca I'm with you Браво за постот, само се надевам дека нема да чека Венгер исто како ФергуСон затоа што овој тоа го чекал на 47-48 години, а Венгер е веќе во години.
Следен е Фулам и се надевам дека ќе ги се одмаздиме како што тоа го направивме како против Кал, но под услов да не приме гол и да тепаме со 3-0.

Видов многу подобра игра од Арсенал, сигурно не беше иста како со Сандерленд....А ако мислиш на нашата игра, верувам дека ја имаше...Ти ако си скептик, и ако невиваш за Рома, сеа....Сите велат дека сме играле убаво, дека сме требало да победиме со 5-0....Тоа не е убава игра ?!...Мексес згреши една не згреши 6 пати....Не досадвај....Не ја гледав цела утакмица....иначе by the way
Читај,тоа и се случи.
Па вака,ке биде многу тешко.Ке ни треба магија од некој од фудбалерите да постигнеме добар резултат и се разбира стабилна одбрана.Не верувам дека ке ја имаме препознатливата убава игра,но сепак верувам во победа.Одбраната на Рома не е толку цврста,очекувам неколку грешки од нивна страна и реализација од наша,се разбира.
Стенд ап фор д Арсенал.
Не викам дека не игравме добро,туку не е тоа препознатливата игра на Арсенал.Знаеш,>50 пасови во еден напад....Додека Фабрегас е повреден тоа и нема да го има.
Па кога ке си ја гледал утакмицата што зборуваш.:smir:

Читај,тоа и се случи.

Не викам дека не игравме добро,туку не е тоа препознатливата игра на Арсенал.Знаеш,>50 пасови во еден напад....Додека Фабрегас е повреден тоа и нема да го има.
Па кога ке си ја гледал утакмицата што зборуваш.:smir:

Успеав да ги видам сите шанси....И од тоа што го видов бев задоволен....Секако дека беше подобро од неколку утакмици кои ги изигравме оваа сезона....А за тоа со 50 пасови или помалку и повеке, веке треба да се заборави...

А by the way она кое ми се допадна кај Аршавин е дека не се плаши да шутне од секаква позиција....Тоа и ни треба, во одредени моменти...Штета што го немаме во ЛШ....

п.с. Дали некој од повредените ке се врати за реваншот ?!

Јас малку каснам со постот синока го глеав Арсенал макар и снимка но ми беше големо задоволство.Нашите играа баш како што треба ме изненади убавиот ком бак на Дијаби одлично изигра баш како то треба...Инаку Насри целосно ме увери дека он е играчиште за големи натпревари некако овие со Сандерланд не му лежаат на срце а и мене баш не ми лежаат но како и да е напредуваме инаку мора да го пофалиме Ебуе после подолго време имаше одличен меч имаше опасни продори мирен концентриран и добро се снајде во одбрана Рамзи исто така напраи 2 или 3 онака коол потези како да сака да му каже нешто на Венгер а се надевам наскоро ке му каже,Бентнер ме изненади леле мисир еден..Со Адебајор како да се болни од иста болест инаку РВП нема да го коментираме он е едноставно ДЕНИС БЕРКАМП и бај да веј ке потпишел овие денови нов договор ааа ке заборавев Туре и Галас знаете ли зошто задоцнијаА?Па Туре ми ја пеел ЈАС САКАМ ДА ТЕ ГАЛААААМ! на Галас .. хаха шала мала али стануваат подобри .. добри се дечките :smir::smir:

Еве ви уште еден форум...кој сега е отворен од мене....и од мене е зачната тема на Арсенал...forum.konzuli.com....повелете за сите....станува збор за битолска страна...konzuli.com...ако сте заинтеренсирани можеме и таму да водиме дискусија....Се надевам дека ние, Битолчаните ке се крениме и ке водиме битка на овој форум....

Welcome, by Worca

Јас малку каснам со постот синока го глеав Арсенал макар и снимка но ми беше големо задоволство.Нашите играа баш како што треба ме изненади убавиот ком бак на Дијаби одлично изигра баш како то треба...Инаку Насри целосно ме увери дека он е играчиште за големи натпревари некако овие со Сандерланд не му лежаат на срце а и мене баш не ми лежаат но како и да е напредуваме инаку мора да го пофалиме Ебуе после подолго време имаше одличен меч имаше опасни продори мирен концентриран и добро се снајде во одбрана Рамзи исто така напраи 2 или 3 онака коол потези како да сака да му каже нешто на Венгер а се надевам наскоро ке му каже,Бентнер ме изненади леле мисир еден..Со Адебајор како да се болни од иста болест инаку РВП нема да го коментираме он е едноставно ДЕНИС БЕРКАМП и бај да веј ке потпишел овие денови нов договор ааа ке заборавев Туре и Галас знаете ли зошто задоцнијаА?Па Туре ми ја пеел ЈАС САКАМ ДА ТЕ ГАЛААААМ! на Галас .. хаха шала мала али стануваат подобри .. добри се дечките :smir::smir:

Да, да ....А Туре е Сашо(пејачот) на Паркети....и си ја пееле да да....разбрав....сите него го чекаа....и судиите и Тотти...хахахах..

Победа!!! Не толку резултатски убедлива, туку повеќе е подобар начинот на кој што стигна Арсенал до истата.

Браво за Ебуе. Одигра храбро, убедливо, многу подобро од изминатите натпревари. Неможам да му го простам промашувањето, но сепак тоа е тоа. Тој не е напаѓач, но сепак требаше да реализира од таа 100% ситуација.

Бендтнер и неговиот first touch... Едноставно не му беше денот. Се надевам дека ќе го видиме во подобро светло на реваншот.

Инаку еве го објаснувањето од Венгер за жолтиот картон на Туре кој „влета“ во игра поради задоцнувањето со Галас.

Kolo always goes out for the second half last so he waited for William who was having treatment at half time. They didn’t know the game had started without them and they were putting their boots on. It was our fault because you have to be ready when the bell rings. I played at a time when we didn’t even go in the dressing room at half time!"
Задоволен сум од изданието на Арсенал (иаку е сеуште далеку од оној Арсенал од минатата сезона). Денилсон си ја заврши перфектно својата работа, Тоти не писна, Баптиста исто. Подобро игра (Денилсон) кога во составот е Диаби, а не Сонг.

Се надевам дека Диаби не е сериозно повреден.

Еве го херојот:

gun__1235557844_1.jpg

:cuc::cuc::cuc:

Што ќе правеше Арсенал ако тој не беше фит...

Изјавата на Венгер после мечот

Изјавата на Туре после натпреварот

Se nadevam deka Cesk ke se vrati za natrevarot vo Rim i da mu kaze na Robine .. Robine jas sum ovde gazdata :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom