Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата unforgiven
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Да...нема право да настапи, и имаше доста дикусии за тоа дали треба да се дадат толку пари колку се дадоја или помалку, бидејќи нема да може да игра во ЛШ...ама и без него вечер ќе тепамо :)

Би требало да ја дават на МТВ 2,а евентуално ако не ја дават имаме стримови :

Стримови

Фабрегас се поблиску до враќање на теренот

Не ми се верува дека е точно,но многу сакам да се случи тоа.
Сигурно во директен пренос ја даваат на МТВ 2, а за оние коишто сакаат дупла доза снимката можат да ја проследат во 23 часот на МТВ 1. А за најупорните и по третпат во 1 часот по полноќ на Б92. Подобро здравје...

Фабрегас според последната изјава на Венгер нема да биде присилен да се врати на теренот побргу од предвидувањата, туку како со Едуардо ќе се игра на сигурно. Не би сакал да му се случи уште некоја повреда при враќањето. Се во свое врме.

Инаку вчера на официјалниот магазин на Премиер лигата прикажаа исечок од весник на кој пишуваше дека Давид Силва е главната трансфер цел за летниот преоден рок. Според весникот Арсенал бил спремен да плати 20 милиони фунти за негов трансфер. Силва е одличен фудбалер и би сакал да го видам следната сезона на Емирати, но ќе видиме што ќе се случи.

[zEUs];2257981 напиша:
A зш го нема Бентнер... Венгер мн верува во него ...:toe:
Не знам ама и мене ми е симпатичен, одсекоаш ми бил, истото и за Сонг мислим... се борат, трчаат...:toe:

A и прочитав негде на нет, сеа не моем да го најдем линкот... некој данец изјавил дека Бентнер бил накај играч во свет а и доста појак од Аде :P

Ај шо не знаат да играат, сеа уште и убај биле....Да ти го закачи Бендтнер...хахахаха....симпатичен ?!....Геј еден....ме изнасмеа....(не се лути)....:pos2::pos2::pos2:

Само едно мислам дека ќе помогне за да победи Арсенал со Рома
Да игра своја игра - Отворен фудбал а не како што имаше пишано некој претходно со 5 у средина (барем да беше комплетна средината со Фабре Роситски Волхот а не сега со Сонг Денилсон Ебуе и сл се играчи кои може немаат ни 20 год просек) Мислам дека треба да играте со 2ца напаѓачи Ван Перси и Бентнер мислам дека само тие ви се на располагање
Ван Перси е добар технички и брз е дечкото може да биде од корист овој натпревар зашто одбранана на Рома е статична и не е многу брза мислам дека тоа најдобро би го искористил Аршавин ама за жал не ви е на располагање оваа сезона за во лига на шампиони . Ако се сеќавате и ако сте гледале Пато кога им го даде голот на рома беше од една индивидуална акција каде што ја претрча цела одбрана на Рома и постигна гол мислам дека таму треба да ја барате шансата!
А во одбрана сте добри оној клиши малце е ризичен за во одбрана поише го бива како крило а иначе сања ви е ѕвероња цела утакмица напред назад напред назад таков играч секој сака зашто е работлив туре и галас мислам дека се најдоа во одбраната во последно време тапа ви е нападот па за тоа со СРЕЌА сакам да поминете вие!

Добро, го сфакам постот посебно по ланскиот потрес....хахаххаха....

AC Milan - FC Arsenal 0-2
goal scorers: Fabregas, Adebayor....

Колку за тебе, да те потсетам, дека ве тепавме вас, каде немавте пораз од англиска екипа на Сан Сиро, ние го сторивме тоа....Исто беше и за Реал Мадрид, кој немаше пораз на Бернабе, од англиска екипа во историјата...(Real Madrid - Arsenal FC 0-1, Henry 49')...Ако не победиме на Емирати ке победиме на Олимпико....

Ај шо не знаат да играат, сеа уште и убај биле....Да ти го закачи Бендтнер...хахахаха....симпатичен ?!....Геј еден....ме изнасмеа....(не се лути)....:pos2::pos2::pos2:

Симпатични ми са у друг смисол (или не :vozbud:) ...мн ми се свиѓаа како играат тоа сакав да кажем ...:pipi: (има у светов 6 билиона људи и свите размисљуа различно и ја мислим дека играат добро и не ми е важно што другите мислат :) )

Сигурно во директен пренос ја даваат на МТВ 2, а за оние коишто сакаат дупла доза снимката можат да ја проследат во 23 часот на МТВ 1. А за најупорните и по третпат во 1 часот по полноќ на Б92. Подобро здравје...

Фабрегас според последната изјава на Венгер нема да биде присилен да се врати на теренот побргу од предвидувањата, туку како со Едуардо ќе се игра на сигурно. Не би сакал да му се случи уште некоја повреда при враќањето. Се во свое врме.

Инаку вчера на официјалниот магазин на Премиер лигата прикажаа исечок од весник на кој пишуваше дека Давид Силва е главната трансфер цел за летниот преоден рок. Според весникот Арсенал бил спремен да плати 20 милиони фунти за негов трансфер. Силва е одличен фудбалер и би сакал да го видам следната сезона на Емирати, но ќе видиме што ќе се случи.

Да да да....и јас видов ми ја зеде мислата....ако дојде ке биде фантастично, колку ли само играчи ке имаме, мегу Том4е(ако заигра)м Волкот, Фабрегас, Аршавин, Насри и Силва....Фантастико...Само ке ни треба она за кое сите знаат....ДМФ....Но штом Венгер е упорен дека не му треба засилување на тој дел од теренот, тогаш ке му веруваме...Можеби има доволен квалитет, во сегашните фудбалери...Иако не верувам, барем за сега...

п.с. Колку сум расположен за пишење, има некој да го средам ?!

[zEUs];2260763 напиша:
Симпатични ми са у друг смисол (или не :vozbud:) ...мн ми се свиѓаа како играат тоа сакав да кажем ...:pipi: (има у светов 6 билиона људи и свите размисљуа различно и ја мислим дека играат добро и не ми е важно што другите мислат :) )

Добро де....не се лути...ти реков мајтап...Јас го почитувам твоето мислење, какво и да е....Полека не се нервирај...Да не се навлажниш ?!

Kaко прво да ги поздравам Прилепчаните на форумов и сигурно нема да се лутат...Дали знаете која е најголемата Прилепска трагедија?????????????????????????????????????????????????????????????????????????
-Да имаш цела нива тутун, а жена ти да му го пуши на комшијата....

gun__1229009996_uefa_asroma2.jpg

gun__1214840871_emirates_nightmatch.jpg

УЕФА Шампионска Лига , Емирати Стадион ... вечерва од 20 45 по централно европско ... судија Клаус Бо Ларсен ( Данска )

ете бидна и ова чудо дојде време за директните елиминациски дуели :)

рома на времето ни беа :) пациенти :) ех колку само добри времиња беа тоа :pos:

сега е свртен нов лист :) евреите се демек сила некоја и дека на топќиите треба да им биде страв :) ама јас мислам а ќе се сложете и сите вие - дека ако се плашеме од глувци ќе си носиме мачор !!!!!!!

разбрав од вас дека ма мтв 2 ќе ја пренесуваат :)

па мили мои да покажеме кој е кој !!!!

Arsenal (from): Almunia, Sagna, Gallas, Toure, Clichy, Nasri, Denilson, Eboue, Bendtner, Van Persie, Fabianski, Djourou, Gibbs, Wilshere, Vela, Song, Ramsey, Diaby.

Вака би требало да изгледа:
Almunia

Sagna - Toure - Gallas - Clichy

Eboue - Denilson - Song - Nasri

Bendtner - Van Persie

Статистика за овој натпревар:
Arsenal and AS Roma have met twice before in European competition.
In the 2002-03 CL second group phase, Arsenal beat Roma 1-3 in Rome before drawing 1-1 at Highbury in a game in which Roma striker Francesco Totti was sent off after 22 minutes. The Gunners went on to finish third in the group behind Valencia and Ajax, AS Roma finished fourth.
Arsenal have hosted an Italian side on 12 occasions and lost just two of those encounters. Roma have won just one of their previous 15 away matches against English clubs. The Italians have suffered defeat on their last five trips to England, failing to score in their last three, and have been eliminated from the Champions League by an English club in the past two seasons, both times by Manchester United.
Факти за Арсенал:
Making their 11th successive appearance in the CL main competition. Their best result was reaching the final in 2006 when they lost to Barcelona.
Unbeaten in 22 CL home matches. The streak started in April 2004 after a 1-2 defeat at the hands of Chelsea.
Finished second in Group G behind FC Porto and kept a clean sheet in their last three CL home fixtures.
This marks Arsenal's 200th match in all European Cup competitions combined. Of the previous 199, the Gunners won 97, drew 52 and lost 50 times.
Ван Перси несмее да добие жолт картон. :toe:

Kaко прво да ги поздравам Прилепчаните на форумов и сигурно нема да се лутат...Дали знаете која е најголемата Прилепска трагедија?????????????????????????????????????????????????????????????????????????
-Да имаш цела нива тутун, а жена ти да му го пуши на комшијата....

Другарче, очигледно си ја згрешил темата...:) прочепкај низ форумов, има област ИГРАЧНИЦА...
бај д веј-го знаеш вицот кога прилепчанец и битолчанец ловеле риба ???

ОН: Победата не е воопшто спорна, имаме квалитет...најважно е да не се прими гол, другото се ке си дојде на свое место
Иначе, секогаш при вакви важни натпревари сум прилично нервозен, значи не е исклучок и овој пат...се надевам брзо ке ми помине...:)

Спортски поздрав, со срека вечерва, нека победи подобриот(РОМА се разбира) :)

гледам некако многу сте ми сигурни во победа алал ви вера, но јас мислам дека ќе извлечеме поволен резултат, но ако изгубиме ќе ви честитам:smir:

Спортски поздрав, со срека вечерва, нека победи подобриот(РОМА се разбира) :)

гледам некако многу сте ми сигурни во победа алал ви вера, но јас мислам дека ќе извлечеме поволен резултат, но ако изгубиме ќе ви честитам:smir:
Стари пациенти сте, ќе видиме вечерва што ќе се случи.:tv:

Нека победи подобриот :smir: (Арсенал се разбира).

Стари пациенти сте, ќе видиме вечерва што ќе се случи.:tv:

Нека победи подобриот :smir: (Арсенал се разбира).

абе една имаме изгубено од вас и ти кажуваш за некакви пациенти???:toe:

што повеќе голови даваме вечер тоа подобро:helou:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom