Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата unforgiven
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
ставав малку песни..наши .. на навијачки... па со оглед на ситуацијата...напета... сакам само 2 песни да стаам тука на нашава тема...

еве ...морав...за Аде и за Венгер...:pipi:

а и..за легендата малку...изведба во живо...
знам не е онтопик..ама... многу емоции има у песниве за тимот.. а посебно за легенди како Бергкамп:pipi:

Навивач на Арсенал го навредувал Адебајор и го прогласил за ѓубре

Врвните фудбалери немаат мир од бесните навивачи ни на другиот крај од светот. Тогоанскиот напаѓач Емануел Адебајор доживеал вербален напад од незадоволен навивач на "топџиите" среде Нигерија.
Поврдата која го оддалечи на три недели од фудбалските терени на Адебајор му овозможи враќање во Африка, каде на мир може да се рехабилитира. Но мирот не траел долго, бидејќи во нигерискиот град Лагос на аеродром бил навредуван од 30-годишен Британец, навивач на Арсенал, незадоволен од играта на репрезентативецот на Того во нападот на "топџиите".
"Те плаќаат 80 илјади фунти неделно, а играш како ѓубре. Јас скапо ја плаќам годишната карта за твојата плата." - нервозно викал кон Адебајот незадоволниот навивач, тврдат сведоци за бритаскиот таблоид "Сан".
Иако на почтокот навредите ги сватил несериозно, Адебајор на крајот сепак ги изгубил нервите.
"Ако баш и те интересира, заработувам 110 илјади фунти неделно." - му возвратил Адебајот, по што за малку ќе избувнела физичка пресметка меѓу изнервираниот фудбалер и хистеричниот навивач, но обезбедувањето на аеродромот ги спречиле немирите.

ццц.каи се најслабите навивачи во целата лига па и почнаа се почесто да ги вреѓаат играчите срам да му е.Аде и сите останати не го заслужуваат тоа
Глупости, само вест за читаност на вечниот The Sun.

И да е вистина, тогаш „навивачот“ најверојатно не бил при себе. :toe:

------------------------------------------

Конечно, Диаби е спремен за Рома :)

Добар тренинг

Иначе рома ќе биде комплетна со се Тоти

Оваа сезона ни е толку ли-ла ,секој натпревар ни е потполно друг од претходниот,можеби ќе се понови фагчестер или челски ,а може и да побереме некоја петарда

Само едно ке пишам АЛАЛ ВЕРА на тој навивач!
АЛАЛ ВЕРА!!!

То Зоки...апсолутно те подржувам....хеј...110 000 неделно...Не заслужува...Напагач со само 7-8 гола до сега, е премалку, за платата

I welcome back, Zoki.....You're place is тука....(не му текнува како беше на англиски)...

Arsene Wenger Believes EPL Title Race Is Not Over

The Gunners manager feels that the race for the Premier League crown is far from over.

Одете на гол.ком.....има нови вицови....хахахахахха

За тактиката ,Венгер може ќе стави 4-5-1(4-4-1-1) како против фагчестер,затоа што кажа дека најважно е да ја добиеме битката на средината.

Diaby
Nasri-Denilson-Song-Diaby-Eboue или Nasri-Denislon-Song-Eboue

Не верувам дека ќе игра Вела на овој натпревар

RVP во напад
RVP

Diaby

Nasri-Denilson-Song-Eboue

Clichy-Gallas-Toure-Sagna

Manu

1-0,2-0 би требало да ги добиеме,затоа што ова е голема утакмица а на нас тоа ни одговара.

Arsene Wenger Believes EPL Title Race Is Not Over

The Gunners manager feels that the race for the Premier League crown is far from over.

Одете на гол.ком.....има нови вицови....хахахахахха

arsenal.com напиша:
“It's not yet over because none of the teams are really convincing with the way they play,” said the Frenchman at his pre-match press conference.

“Mathematically it is not over and I feel Man United could have dropped points easily against Blackburn on Saturday.

“For me no-one is dominating this championship in the way they play.”

Пак вие читајте на трач.ком... :)

gluposti ne znam dali stvarno Wenger go izjavuva ovaa ili nekoj se dupi so nego kako i da e tesko protiv Roma utre vecer da bideme realisti najverojatno ke bideme porazeni na svoj teren i plus koga ne ni uspeva so Sunerland da se nosime :toe::toe:nemoze nisto da ocekuvame protiv Roma koj veruvam deka ke odaat na pobeda a i silinata na Roma ke bide tocno na sredinata od terenot poraj eden Rossi Totti Perotta mislam deka nashite bokluci ko Denilson i Song moze da bidaat samo dobra publika toa e toa decki ako dodadete vo kakva forma im e Vucinic i nestata ke vi stanaat jasni

За тактиката ,Венгер може ќе стави 4-5-1(4-4-1-1) како против фагчестер,затоа што кажа дека најважно е да ја добиеме битката на средината.

Diaby

RVP во напад
RVP

Diaby

Manu

1-0,2-0 би требало да ги добиеме,затоа што ова е голема утакмица а на нас тоа ни одговара.

A зш го нема Бентнер... Венгер мн верува во него ...:toe:
Не знам ама и мене ми е симпатичен, одсекоаш ми бил, истото и за Сонг мислим... се борат, трчаат...:toe:

A и прочитав негде на нет, сеа не моем да го најдем линкот... некој данец изјавил дека Бентнер бил накај играч во свет а и доста појак од Аде :P

Diaby

RVP во напад
RVP

Diaby

Manu

Ќе извадиме добар резултат...верувам во нашите момци...
можат ... посебно во тешките утакмици:pipi:
ееех нај нај најпотребен ни еутре Фабре ..амаа :tapp:...
ај важно.. со сите сили... и нај нивните млади сили... ќе изиграат утре:smir:

Само едно мислам дека ќе помогне за да победи Арсенал со Рома
Да игра своја игра - Отворен фудбал а не како што имаше пишано некој претходно со 5 у средина (барем да беше комплетна средината со Фабре Роситски Волхот а не сега со Сонг Денилсон Ебуе и сл се играчи кои може немаат ни 20 год просек) Мислам дека треба да играте со 2ца напаѓачи Ван Перси и Бентнер мислам дека само тие ви се на располагање
Ван Перси е добар технички и брз е дечкото може да биде од корист овој натпревар зашто одбранана на Рома е статична и не е многу брза мислам дека тоа најдобро би го искористил Аршавин ама за жал не ви е на располагање оваа сезона за во лига на шампиони . Ако се сеќавате и ако сте гледале Пато кога им го даде голот на рома беше од една индивидуална акција каде што ја претрча цела одбрана на Рома и постигна гол мислам дека таму треба да ја барате шансата!
А во одбрана сте добри оној клиши малце е ризичен за во одбрана поише го бива како крило а иначе сања ви е ѕвероња цела утакмица напред назад напред назад таков играч секој сака зашто е работлив туре и галас мислам дека се најдоа во одбраната во последно време тапа ви е нападот па за тоа со СРЕЌА сакам да поминете вие!

Цел ден..некако ја гледам..оваа изјава на Сања...
http://www.arsenal.com/news/news-archive/sagna-on-fans-frustration

се согласува и изјавува дека ги сваќа револтираните навивачи... и дека..сепак мора да сватат дека и тие се само живи луѓе.. и не можат ништо повеќе да направат зашто даваат све од себе..а сигурен е дека одбраната се има подобрено и е координирано скоро све во задниот ред..фалат само уште голови :smir:

Е дали знае некои кои утакмици ќе ги даваат утре на мтв1 и мтв2 да не ја даваат АРСЕНАЛ

Би требало да ја дават на МТВ 2,а евентуално ако не ја дават имаме стримови :

Стримови

Фабрегас се поблиску до враќање на теренот

Не ми се верува дека е точно,но многу сакам да се случи тоа.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom