*БоРовИнкА*
јас не сум ЛУДА, јас ЛУДО живеам
- Член од
- 20 јули 2007
- Мислења
- 638
- Поени од реакции
- 16
denilson mozebi nekogas ke zasluzi da igra megu prvite 11 ali uste mu e rano...treba da uci..ama ne vo momenti koga ni trebaat iskusni igrajaci
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
[zEUs];2200129 напиша:Денилсон не е таков, а Венгер го става у првите 11 ...
Можда би било интересно некој од вториот тим т.е некој од децата да почне да игра во првите 11 наместо него, баш играа сите тие мн добро а и ќе бидат доста мотивирани да покажат што знаат ...![]()
Гледам дискутирате за Денислсон.Мене детето ми се свиѓа како игра.Можеби Венгер му дава различни улоги ама он си е типичен дефанзивец од средината па кога иде понапред се губи.Може една трампа Кузманович-Денислос и онака Бенгер го сака Куз.:winkсе зезам,ама Денилсон би сакал да дојде во Фиренца):smir:
Гледам дискутирате за Денислсон.Мене детето ми се свиѓа како игра.Можеби Венгер му дава различни улоги ама он си е типичен дефанзивец од средината па кога иде понапред се губи.Може една трампа Кузманович-Денислос и онака Бенгер го сака Куз.:winkсе зезам,ама Денилсон би сакал да дојде во Фиренца):smir:
Da eden od najvrednite igraci vo timot. Bez nego nemoze da se zamisli Arsenal.I da sigurno deka ke uspee i ke bide eden od najdobrite ako ne i najdobar. Jas se soglasuvam so tebe, nee nikoj.:smir:Дени ... да сум на место на Венгер.. за ништо не би го трампал.. многу ни вреди тој играч... иако знам сега сите ќе ме нападнат... скоро никој не се согласува со мене .. не го дели моето мислење за него... сепак јас многу го поштуем ко играч.. и знам дека ќе успее... ќе биде еден од најдобрите во Арсенал :helou:
И јас се согласувам со тебе , во право си...Дени ... да сум на место на Венгер.. за ништо не би го трампал.. многу ни вреди тој играч... иако знам сега сите ќе ме нападнат... скоро никој не се согласува со мене .. не го дели моето мислење за него... сепак јас многу го поштуем ко играч.. и знам дека ќе успее... ќе биде еден од најдобрите во Арсенал :helou:
Не фала , не ни требаат играчи како јоветиќ..да не бидам погрешно сватен,не дека не е добар играч меѓутоа мн дрибла и сака да се истакне на секој натпревар како поединец а ние сме си тимска екипа така да не ни е потребен...Поарно би било Денилсон-Јоветиќ
ЌЕ значи ЌЕ УСПЕЕ.Дени ... да сум на место на Венгер.. за ништо не би го трампал.. многу ни вреди тој играч... иако знам сега сите ќе ме нападнат... скоро никој не се согласува со мене .. не го дели моето мислење за него... сепак јас многу го поштуем ко играч.. и знам дека ќе успее... ќе биде еден од најдобрите во Арсенал :helou:
ЌЕ значи ЌЕ УСПЕЕ.
А тоа колку вреди и колку Арсенал има корист во моментов од него е рамно на НУЛА!
Да исто ко оваа што „ЌЕ“ беше спремен. :smir:Не му се потребни 3 4 години... следната сезона ... веќе ќе е спремен :helou:
Фабрегас, Ван Перси и Адебајор.нешо заслушав ако не се пласирал арсенал во лш за следната год ќе си отиделе 3ца клучни фудбалери озбилно ова ? и кои фудбалери?
Ja Zoki i Tose zaminueme ako ne se plasira...нешо заслушав ако не се пласирал арсенал во лш за следната год ќе си отиделе 3ца клучни фудбалери озбилно ова ? и кои фудбалери?