Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата unforgiven
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Оооо, Дуду. Нема подобар натпревар на кој ќе може да дебитира. Сега кога Ебуе и Диаби се повредени ќе има место во средниот ред. Сепак мое мислење е дека само еден од Дуду и Арша може да се најде во составот. :toe:

Повеќе би сакал Аршавин да биде тија бидејќи ми е страв за ДУДУ тија клошарите да не го повредат

Повеќе би сакал Аршавин да биде тија бидејќи ми е страв за ДУДУ тија клошарите да не го повредат

хаха не бе у тотенхем има и хрвати... нејќат да си заебат репрезентација пак поради еден меч :pos2:

Па добро, Венгер го спрема Дуду за репрезентацијата, но останува да видиме. Сега за некој час можеме да го очекуваме интервјуто на Арсен за Арсенал тв па ќе видиме што ќе биде.

----------------------------------

Вилшер ги даде своите копачки на аукција
Со овој потег сака да се соберат пари за добротворната организација Teenage Cancer Trust.

Браво за Вилшер. :pipi:

Па добро, Венгер го спрема Дуду за репрезентацијата, но останува да видиме. Сега за некој час можеме да го очекуваме интервјуто на Арсен за Арсенал тв па ќе видиме што ќе биде.

Со овој потег сака да се соберат пари за добротворната организација Teenage Cancer Trust.

Уште млад одма почнува со хуманитарни работи бравос за него :smir:

"Нашите жени веќе разговараа и Роман (Павиличенко) не поканил на ручек кај него" - изјави Аршавин.
"Не очекувам дека во недела ќе бидам подготвен за настап, но но ќе дадам се од себе за што побрзо да се најдам во составот".
"Арсенал игра многу брз и офанзивен фудбал, што ми се допаѓа. Тука има и многу офанзивни фудбалери" - изјави Аршавин.

Кога се слуша жената... :kesa:

"Нашите жени веќе разговараа и Роман (Павиличенко) не поканил на ручек кај него" - изјави Аршавин.
"Не очекувам дека во недела ќе бидам подготвен за настап, но но ќе дадам се од себе за што побрзо да се најдам во составот".
"Арсенал игра многу брз и офанзивен фудбал, што ми се допаѓа. Тука има и многу офанзивни фудбалери" - изјави Аршавин.

Кога се слуша жената... :kesa:
Аман бе,ви пречи што Аршавин и Павличенко ќе бидат другари ?:pipi:

бравоо за Вилшер... звер... само така нека продолжи :wink:
можда во моментов не сме на врвот во фудбалски план но за донациите само Арсенал прави вакви работи.. а немаме ни половина од нечии гигантски буџети ко Ман сити..Челзи..Реал...:salut:
сепак мораме и на шампионски патеки да се вратиме... не смееме више вака.. не доликува на нас.. но еве ДУДУ се врати.. Арша дојде... Фабре и Волкот ќе се вратат набрзо.. Ебуе скоро одма доаѓа... Росицки и коа ќе дое не ќе игра... многу голема повреда беше... ама коа ќе се вратат готово.. Арсенал назад на прагот кон титулите:pipi:

Еве ја реакцијата на Фабрегас, Адебајор, Ван Перси и Венгер откако Аршавин потпиша за Арсенал. :pos::pos::pos:

Arsenal će sljedeće nedjelje gostovati na White Hart Laneu kod Tottenhama u sjevernolondonskom derbiju 25. kola Premiershipa. Arsenalov francuski menadžer Arsene Wenger najavio je mogućnost uvrštavanja Eduarda u kadar od 18 igrača koji će konkurirati za nastup na toj utakmici.
Tako bi se Dudu mogao vratiti baš u sudaru protiv kluba druge dvojice hrvatskih reprezentativaca Luke Modrića i Vedrana Ćorluke, s kojima će se družiti u tjednu nakon te utakmice. Naime, hrvatski izbornik Slaven Bilić uvrstio je Eduarda na popis za prijateljsku utakmicu protiv Rumunjske u Bukureštu 11. veljače.
Wenger je i ranije razmišljao da pruži Eduardu priliku u nekoj službenoj utakmici prije njegova nastupa za hrvatsku reprezentaciju.
- Istina je, trener mi je najavio mogućnost mog nastupa protiv Tottenhama, ali na konačnu odluku još treba pričekati - poručio je Dudu.
Konačnu odluku o eventualnom Eduardovom nastupu protiv Tottenhama, Wenger će donijeti u subotu, dan prije utakmice. Ukoliko za taj dvoboj i izostavi hrvatskog reprezentativca, gotovo je sigurno da će mu ukazati priliku u prvoj sljedećoj utakmici nakon njegova nastupa za hrvatsku reprezentaciju, odnosno u susretu 4. kola FA Cupa protiv Cardiffa 16. veljače.

Охо на следната утамица на Арсенал ќе имаме можност за многу уживање изгледа,деби на Аршавин но и деби оваа сезона на ДУДУ.Но преостанува да видиме што ќе се деси во Сабота кога треба да биде донесена одлуката и за 2 изгледа дали ќе добијат шанса

Ако сакаме да си го зачуваме јазикот и култуарата, Ве молам пишете Македонски, и не пастирајте нешто што го имаме прочитано(горниот текст)...Доволен е само долниот каде што се пишува...Позззз

бравоо за Вилшер... звер... само така нека продолжи :wink:
можда во моментов не сме на врвот во фудбалски план но за донациите само Арсенал прави вакви работи.. а немаме ни половина од нечии гигантски буџети ко Ман сити..Челзи..Реал...:salut:
сепак мораме и на шампионски патеки да се вратиме... не смееме више вака.. не доликува на нас.. но еве ДУДУ се врати.. Арша дојде... Фабре и Волкот ќе се вратат набрзо.. Ебуе скоро одма доаѓа... Росицки и коа ќе дое не ќе игра... многу голема повреда беше... ама коа ќе се вратат готово.. Арсенал назад на прагот кон титулите:pipi:

За болдираново си грешка, не се само Арсенал,Барселона е единствен клуб кој што го рекламира Уницеф и секоја година оделува дел од својот буџет(околу 1 милион евра мислам) за донациии.:smir:

A некој рече дали „ни сметало дека Аршавин и Павличенко се другари„...Нема зошто да ни смета....Па и Кембел и Кинг беа другари и се до ден денес...Не можеме да му забраниме ние да не се дружат...Поззз

2441dza.jpg

Утакмица против нашиот најголем ривал (иако е срамота на која позиција се во моментот ).Тотенхем е во прилично лоша форма,но во последните три кола многу среќно се извлекуват..

Сите се сеќаваме во првиот дел од сезоната,по доаѓањето на Реднап ,малку живнаа.Водевме со 4-2 против нив,и до крајот на утакмицата успееа да изедначат со головите на Ленон и Џенас,и по голема мака извлекувајки еден бод во утакмицата која бевме каде каде подобри.Ако заигра Аршавин,може и он да ја затресе мрежата на клубот во кој игра неговиот сонародник Павличенко,иако тоа не е премногу за очекување во неговата прва утакмица (секако ако во општо и заигра)

Секако,ако победиме се преближуваме кон четвртото место кој засега го држи Астон Вила .Мене ми е многу битно а се надевам и на вас :) ,да играме во ЛШ.За крај,како и секој пат,посакувам среќа на нашите играчи (иако во последно време многу ме изневерија),со сигурна победа,и доказ дека Тотенхем нее за премиер лигата.

За натпреварот со Тотенхем,мислам дека е подобро Аршавин да не го почне натпреварот,бидејќи се уште не е навикнат на новата околина,но и не знае што значи да се игра против Тотенхем.Би било подобро да влезе во второ полувреме и да донесе свежина во тимот.

Ако сакаме да си го зачуваме јазикот и култуарата, Ве молам пишете Македонски, и не пастирајте нешто што го имаме прочитано(горниот текст)...Доволен е само долниот каде што се пишува...Позззз
Не ја претерувај, жити све.

2441dza.jpg

Утакмица против нашиот најголем ривал (иако е срамота на која позиција се во моментот ).Тотенхем е во прилично лоша форма,но во последните три кола многу среќно се извлекуват..

Сите се сеќаваме во првиот дел од сезоната,по доаѓањето на Реднап ,малку живнаа.Водевме со 4-2 против нив,и до крајот на утакмицата успееа да изедначат со головите на Ленон и Џенас,и по голема мака извлекувајки еден бод во утакмицата која бевме каде каде подобри.Ако заигра Аршавин,може и он да ја затресе мрежата на клубот во кој игра неговиот сонародник Павличенко,иако тоа не е премногу за очекување во неговата прва утакмица (секако ако во општо и заигра)

Секако,ако победиме се преближуваме кон четвртото место кој засега го држи Астон Вила .Мене ми е многу битно а се надевам и на вас :) ,да играме во ЛШ.За крај,како и секој пат,посакувам среќа на нашите играчи (иако во последно време многу ме изневерија),со сигурна победа,и доказ дека Тотенхем нее за премиер лигата.
Леле како вака не си му станал партнер на Југо на А1 а?:pos::pos::pos:
Немам што да кажам.
Астон Вила почна да се плаши, сега ова коло мислам со Челзи играат.
Повеќе би навивал за Челзи на тој дуел, пошто да не спомињам сеа титула .... смешно е, подобро ке му биде на Венгер да се фокусира на 4-то место. Да глеа да изгура и тоа, пошто 5 не се малце ипак.:smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom