Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата unforgiven
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Епа гледајго ти ова како позитивно нешто :smir::smir:
Затоа Барса ко ке губи ко ке рикнат 100 илјади оди тепај ја на Камп ноу.:helou:
Претставува ли тоа проблем? Арсенал има тепано на „најжешките“ стадиони. Се е во психологијата, останатото (публиката) е придружен реквезит. :smir: :helou:

Епа гледајго ти ова како позитивно нешто :smir::smir:
Затоа Барса ко ке губи ко ке рикнат 100 илјади оди тепај ја на Камп ноу.:helou:

И не само тоа сите викаа немало да се снајде Глардиола но види ги со прават газат се пред себе 3 гола даваат на просек
Па зошто кај нас не би пробале со Беркамп првен како помошник а после 1-2 години и на местото на Венгер

И не само тоа сите викаа немало да се снајде Глардиола но види ги со прават газат се пред себе 3 гола даваат на просек
Па зошто кај нас не би пробале со Беркамп првен како помошник а после 1-2 години и на местото на Венгер
Гвардиола е само бледа копија на Венгер. Ништо повеќе.

Претставува ли тоа проблем? Арсенал има тепано на „најжешките“ стадиони. Се е во психологијата, останатото (публиката) е придружен реквезит. :smir: :helou:
Дали претставува проблем? Хехехехехе и тоа каков на психолошки план.
Друго мене ми беше муабетот не дали арсенал ке тепал или не на големи стадиони.
Таква публика треба да имаме, тоа е голем придонес за конечниот резултат, али за жал сега за сега сме тапа.

ако си добар - НЕ ! а за оговарање секогаш има кој , како , зошто ... ?
секој е различен по темперамент , вкус , симпатии ... нормално е тоа .

што ми е гајле за проклетата барцелона .

јас го сакам Арсенал , Арсенал , Арсенал ..... не ми е грижа за никој .

Брат ти амо го сакаш а јас живеам за АРСЕНАЛ и за доброто на тимот сакам да се промени нешто а не дека сум нешто против Венгер он е легенда на тимот и ќе остане засекогаш во срцата на правите ТОПЏИИ

Spored mene bergkamp ima uste mnogu da nauci, treba da bide prv trener vo ajax, pa posle da dojde kako pomosnik na wenger. A wenger ima uste mnogu da pokaze, taka da barem uste 3-4 godini jas mislam deka toj ke bide trener.

Tnx za postot, barav konkretni naslednici na wenger. :salut:

Дали претставува проблем? Хехехехехе и тоа каков на психолошки план.
Друго мене ми беше муабетот не дали арсенал ке тепал или не на големи стадиони.
Таква публика треба да имаме, тоа е голем придонес за конечниот резултат, али за жал сега за сега сме тапа.
Тука си во право. Некој многу посакува да биде на Емирати да го бодри Арсенал, а некои што се таму и не заслужуваат да бидат таму.

Сендвичите и храната во текот на натпреварот им е преокупација, не натпреварот.

Тука си во право. Некој многу посакува да биде на Емирати да го бодри Арсенал, а некои што се таму и не заслужуваат да бидат таму.

Сендвичите и храната во текот на натпреварот им е преокупација, не натпреварот.
Не сакам само да кажам за обично навивање.
Знаеш она кога ке ги фатиме на паника у тесно и тогаш публиката да збувне, е тогаш матер ке им ебеме 60 илјади не се малце.
Нашиве така праат само Перси коа иде крај знаменце :):)

дечки ке биде со во ред само нека се врати цеск што побргу може и едуардо да влезе во онаа голгетеркса форма па нападот да ни биде РвП Дуду а Аде да ја грее така клупата и ко ке добие шансаа ке глеа 2 гола да дае не еден

дечки ке биде со во ред само нека се врати цеск што побргу може и едуардо да влезе во онаа голгетеркса форма па нападот да ни биде РвП Дуду а Аде да ја грее така клупата и ко ке добие шансаа ке глеа 2 гола да дае не еден
Хехе ке се врати ке се врати кога ке завршува сезоната. :helou:

Не сакам само да кажам за обично навивање.
Знаеш она кога ке ги фатиме на паника у тесно и тогаш публиката да збувне, е тогаш матер ке им ебеме 60 илјади не се малце.
Нашиве така праат само Перси коа иде крај знаменце :):)
Нешто слично како последните 30 минути против Ливерпул. Не би сакал тотално исто, туку приближно, да осетат и нашите дека некој стои зад нив и верува во нив. :toe:

------------------------------------------------------

Дејвид Дин за Арсен Венгер:
"I call him the miracle worker," said Dein. "He does it year-in, year-out and for 12 years we've been in the Champions League every year. That's not easy and it's getting harder.

"He does get stressed but you don't see it it. He conceals it brilliantly. His external persona is calm, collected, pensive. He's such a professional.

"I think only he can say when he feels he's had enough of putting on a tracksuit and a stopwatch in the morning.

"The easiest thing to do is to get rid of someone. The clever thing is to find someone
better. He would certainly be a hard act to follow."

Ти си бил ли на некој натпревар во животот???

Да ти згрмат 1000 души,ќе се извршиш голема нужда во гаќа, а не 105000

Дин: Арсенал мора да се засили
Поранешниот потпретседател на Арсенал, Дејвид Дин вели дека Арсен Венгер мора да нагажира нови играчи за да го спречи ’паѓањето’ на табелата

Топџиите се пет бода зад Астон Вила во битката за четвртото место и се блиску до ангажман на Андреи Аршавин до Зенит. “На Арсенал очајно му се потребни ангажмани на нови играчи.” – рече Дин.
“Арсен е единствениот кој може водата да ја претвори во вино но потребна му е помош.”
И покрај тоа што Арсенал се справува со повредита на клучни играчи како што се Цеск Фабрегас, Тео Волкот, Едуардо да Силва и Томас Росицки, Венгер одбива панично да купува во јануарскиот трансфер период.
Франвузинот останува убеден дека ќе може да го комплетираат трансферот на Аршавин пред крајниот рок во понеделник на полноќ и Дин верува дека Рускиот интернационалец ќе го донесе потребното ниво за обезбедување место во Лигата на Шампионите.
“Нив очајно им треба додатна креативност, но потребно е да го одврзат кесето за Аршавин.”
“Кога јас заминав кажав дека постои опосаност од паѓање надолу на табелата. Тоа се случува во моментов и тоа ќе продолжи.”
“Оваа сезона е една од најзаплетканите, во која тие се борат за место во Лигата на Шампионите.”
“Првата цел е обезбедување место кое води во Лигата на Шампионите. Пет бода зад Астон Вила е мала пчанина која треба да се премости но тие имаат талент да се справат со тоа.”
“Арсебнал сигурно го може тоа.”

Извор

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom