1.Смешно е да збориме за титула, јас се молам бога да не останеме петти и дали ке го освоиме купот. Тука не се работи за оптимизам. Заборавете на титула.:smir:
2.Немој те да ме сватите погрешно али мислам дека можеби е време на смена на тренерот.
Немојте да ми урлате венгер направил тоа и тоа, јас знам го ценам како човек и сум благодарен за тоа што го направил за Арсенал. Али вака не иде 6 години, откако почна да менува друга карта и мн да им дава шанси на младиве, напротив не напуштија фудбалери од најдобрата генерација.
Рејес, Пирес, Лјумберг, Анри, Џилберто, Виера, Кион, Апсон, Беркамп итн итн да не ги набројувам сега тие. Е ова беше стандарден тим со вакви првотимви секогаш ке имаме добар успех.
Уште една година би прогнозирал за Венгер, а потоа се надам на негово заминување. Најверојатно Усманов кога ке дојде на поголема функција сигурно ке се искрсне нешто.
3.Апсолутно се слагам со ова на бисисплејр „Sto ke pravime togas, nema poveke da navivame za Arsenal zaradi toa sto Wenger zaminal?“
Венгер нее Арсенал. Венгер можеби е клучниот фактор што сега сме голем тим, но тоа не значи дека доживотно треба да биде во Арсенал.
4.Оваа година молетесе за Фа куп(мада не верувам дека ке го освоиме) ... али и да го освоиме, голема муда. Тим како што е Арсенал не смее да се задоволи со еден фа куп и(веќе) катастрофална сезона. ЛШ не зборам, пошто се умам како ке се помине една заебана Рома, која игра бункер.
5.Нека не ве радува ремито на Астон вила. Ние не смее да дозволиме да киксаме вака, и да незнаеме гол да дадеме а напротив и да се надаме дали Астон Вила ке тепаме. Инаку 10 меча сме без пораз, како што кажа Мартин тоа е боље одколку 10 порази :pos2::pos2:.
6. Не дај боже да бидеме 5. предходно кажував така у афект пошто бев напизден 300-на саат.
Хил вуд кажа дека Арсенал ке остане истиот на финанскиски план, ама не верувам дека поголемиот дел од добри играчи кој играат во првиот тим дека ке останат. Венгер почна и да се грижи за Ван Перси и Волкот.(бар како шо причитав).
7.worca нема затоа што имаме навивачи тиња. Најслаба публика имаме во ЕПЛ според големината на стадионот.
Ждерат а не навиваат, па ке носат шамивчиња

8.Диаби и Ебуе се сјебаа. Диаби ми излгедаше на сериозна повреда. Кој знае што ке се прави....
и како последно искрено ке го молам бога летово оној КОПИЉОТ адебајор да си иде! Немора да се сложите со мене, ама сепак си го кажав мислењето.
Дај боже да нее повреден Диаби па коа ке дојде Аршавин да може да игра уместо Денилсон малце поповлечено.
пс. Се надам Аршавин ке дебитира веќе на следниот меч со Тотенхем во гости.
:smir: