Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата unforgiven
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
jas veke ne znam sto se slucuva so arsenal i nemam komentar..ova remi deneska e isto kako i poraz..ne smeeme da si dozvolime da ostaneme na ovaa pozicija so vakva igra..ova ne dolikuva na eden golem tim kako arsenal

Никаква игра не покажа Арснеал како Мачестер Сити се исти..тешко ќе биде со Астон Вила борбата..

Katastrofalna igra.Mora da prezemat nesto ili vo sprotivno sekoja sledna igra ke bide slicna na ovaa.

Голема шанса пропушти Аде ... :nesum:
Ај бе иди ти уби се најпрво, не тука ми кажувај што утнал кој утнал ок?
гледаме ние арсенал немај гајле.
он.
Незнам од кај да почнам Денилсон коопиле гнасно никад више да не заигра за Арсенал!!
Пас незнае да напраи колку само грешки леле...
Адебајор дирекно на продажба утре прехутре у вторник на сточен пазар нека иде да не го видам више племе да му ебам!!
Пофалби за Вела, Насри, Диаби, Бентнер, Рвп, и целата одбрана.
Треба да идеме куп уефа па да свати оној отечениот на клупа дека треба да купува нешто а не да ми става овде денилсон и сонг кретен еден.

Ич не ме радува тоа што астон вила исто изигра нерешено.
Ова е срамота луѓе алооооо !!! после некој ке ми рече титула каква титула бе? каква? ај идете убијтесе тие што мислите на титула годинава само тоа ке ви кажам.

пс. даааааааааааа адебајор беше најдобар играч на теренот да!!
ппс. Се извинувам поради малку лошите зборови, али нека ме сватат модераториве дека морав негде да се олеснам.

одлично :) вила исто направи нерешен :)

следно со евреите на вајт харт

тие ќе го кркаат !!!!!!!

adebajor e kako kometa...se pojavuva ednas vo sto godini..ama ako prodolzi da bide vakov..ima nekoa sto se dzvezdi i koga arsen ke mu tekne da zeme nekoja od niv kometata veke nema da bide potrebna..samo koga ke se sluci toa..stvarno ne mi e jasno...na kraj ke se raduvam ako igrame vo kup uefa...

одлично :) вила исто направи нерешен :)

следно со евреите на вајт харт

тие ќе го кркаат !!!!!!!
Ке го кркаме ние УЕФА, тоа ни треба нас :wink:
некој излеа треба да се опамети.
И да одлично е, така е ;)

Ау со ваква игра како денеска почнав да размислувам не за уефа туку за интертото купот.И би сакал да не одиме и во Уефа белким тогаш ќе се свесте Венгер дека треба да купува играчи.Шо се ценкаше за Аршавин за 4-5 милиони да дадеше одма поголема сума мислам дека ќе ни се врате тиа пари со тоа шо ќе освоеме најмалце 5-6 поени со него а не сега со виа глуп среден ред што го имаме.Овоа е срамота за тим како што е АРСЕНАЛ да се наоѓа на 5 место на табелата.Ако продолжиме со ваква игра и од ФА купот ќе испадниме а да не правиме муабет за Л.Ш.
Белким му дојде сега свеста до негде да му даде и повеќе плата ако треба за Аршавин,и не само Аршавин нека гледа уште некои оти со овие играчи наебаме.
КАТАСТРОФА КАТАСТРОФА

ЈАС БИ САКАЛ ДА ИДЕМЕ, ЕВЕ ГО КАЖУВАМ ОВА НАЈИСКРЕНО!!
Тоа ни фали нас, па да го видиме ондак Венгер.
Не го рачувам тоа за оправдување. СЕ БРАНЕЛЕ? па се бранеле алал им вера, и против манчестер се бранат па го јадат курот.
што е следната изјава на венгер? можеби титула ке освоиме?
хаха дада со ваков исход на врв на табелата дада

Дечки вас ви треба Лука Тони или Самуел Ето.Средниот ред е добар, ама многу слаба завршница.Стигате до пред гол и потоа пимплање.Сега се гледа колку недостасува Анри.
И ме заебавте за 11.000 :nesum:

Дечки вас ви треба Лука Тони или Самуел Ето.Средниот ред е добар, ама многу слаба завршница.Стигате до пред гол и потоа пимплање.Сега се гледа колку недостасува Анри.
И ме заебавте за 11.000 :nesum:
Друже ние го имаме класа подобриот Адебајор :pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

ЈАС БИ САКАЛ ДА ИДЕМЕ, ЕВЕ ГО КАЖУВАМ ОВА НАЈИСКРЕНО!!
Тоа ни фали нас, па да го видиме ондак Венгер.
Не го рачувам тоа за оправдување. СЕ БРАНЕЛЕ? па се бранеле алал им вера, и против манчестер се бранат па го јадат курот.
што е следната изјава на венгер? можеби титула ке освоиме?
хаха дада со ваков исход на врв на табелата дада
Toa im e namerata izgleda, tim od sredina na tabela. Site na podobro nie na poloso.:tapp:

Toa im e namerata izgleda, tim od sredina na tabela. Site na podobro nie na poloso.:tapp:
10 утакмици сме без пораз, тоа е многу добро во одлична форма сме.
Не губете надеж има уште 11 кола :pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:
Сеуште сме во трка :):):)
НЕМОЈ НЕ МЕ РАДУЈ!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom