Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата unforgiven
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
нема шанса да го даеме Туре иако Ајрланд е одличен играч сепак Туре е најдобриот дефанзивец што го иаме така да Венгер си кажа .Туре не оди никаде.
а ако дополнително или за Галас го сакаат Ајрланд супер :pipi:

нема шанса да го даеме Туре иако Ајрланд е одличен играч сепак Туре е најдобриот дефанзивец што го иаме така да Венгер си кажа .Туре не оди никаде.
а ако дополнително или за Галас го сакаат Ајрланд супер :pipi:
Епа надевајсе дека Галас ке си иде,и после одбранана ке ни биде швајцарско сирење.
Туре/или Галас да си оди? Ти немаш претстава уште што збориш. Нема бекови во моментов што можат да ги заменат,а и од појаките си ги задржуваат у свои клубови,така да Туре и Галас како централни дефанзивци е одлично. Мада Туре пред некое време изјави дека неможе да игра повеќе со Галас заедно,и дека сака да замине. Незнам,али Туре има повеќе шанси да си иде сега. Иако неќам....
А Галас убеден сум дека останува!

И да не зборам,ако Волкот си иде. Ако си иде,венгер ке биде најголемото копиле!! Ке се молам да нее така..

Епа надевајсе дека Галас ке си иде,и после одбранана ке ни биде швајцарско сирење.
Туре/или Галас да си оди? Ти немаш претстава уште што збориш. Нема бекови во моментов што можат да ги заменат,а и од појаките си ги задржуваат у свои клубови,така да Туре и Галас како централни дефанзивци е одлично. Мада Туре пред некое време изјави дека неможе да игра повеќе со Галас заедно,и дека сака да замине. Незнам,али Туре има повеќе шанси да си иде сега. Иако неќам....

И да не зборам,ако Волкот си иде. Ако си иде,венгер ке биде најголемото копиле!! Ке се молам да нее така..

па ја не кажаф дека сакам да си иде Галас ...Тоа никако ама со оглед на рчките помеѓу него и Туре ако мора еден од нив да си замине подобро ќе е тоа да е Галас зашто кај е веќе стар уште и Туре е подобар и секогаш се дава за тимот дури и кога е повреден игра тоа се уверифме кога ја повреди раката цело полувреме изигра така ...
а Лично се надевам дека никој нема да не напушти , ни Волкот а секако НИ ВЕНГЕР:wink:

Зоки се палиш на секоја вест на нетот=)
Не верувам дека има нешто точно тука=)

Зоки се палиш на секоја вест на нетот=)
Не верувам дека има нешто точно тука=)
Не се палам,али ги пратам новостиве. И не читам све,туку од подобри извори.
За волкот пишуваше на Арсенал Маниа,а за Туре и Ајрланд на ArsenalNews.net .

Sega citam ima spekulacija deka mozno e zamena Bender za Upson i da doplati ARSENAL 4.5 milioni funti.Odlicno bi ni doslo toa da se otarasime od Bender a da doneseme eden odlicen defanzivec kako Upson. No kolku sakam tolku i necum da si odi Bender oti ima i toj svoi kvaliteti :salut:

Тој беше наш сеа ке плаќаме за него...ама ај...

Полека бе Зоки...ако е така тогаш сите овие играчи кои ги дадове треба да го отепаме Венгер...Според мене, иако знам дека нема никој да се сложи, можи да си оди кој сака..Освен Цеск и Галас...Ако си оди Туре, сега ке плачиме, ти се молам...Сите тие кои сакаат да си одат значи дека не го сакаат Арсенал...Му одговарало сега 2-- години и ке си оди...Иако Анри, Пирес, Љунгбер си ојдоа тие го дадоа најдоброто кај нас...Ако сака Волкот да си оди, како Венгер ке го задржи,,,,..???...Со сила..???...Ете го и Аршавин игра со сила во Зените па нема везе...не треба сила, ако сака да си оди, значи не го сака Арсенал...Како можи еден Гигс да остани во Јунајтед 20 години и притоа во последните 2-3 години е еден од најмалку платените, заедно со Браун и О Ши..??...Љубов и почит кон клубот...Истото важи и за Виери и за Раул и Тоти....али овие сеуште земаат астроноски плати..Муабетот ми е, ако Туре можи да се дај за играч каков што ни треба, пр.како Иреланд, зошто да не....А за Галас не си ни мислете дека ке си оди...Тој ке биди уште 5 сезони, минимум...Позззз

Не се палам,али ги пратам новостиве. И не читам све,туку од подобри извори.
За волкот пишуваше на Арсенал Маниа,а за Туре и Ајрланд на ArsenalNews.net .

Зоки мислам дека е вистина дека премногу се возбудуваш со нетот...Само полека, смири се...

п.с. И полека полека почни да ја губиш надежта дека ке купиме нешто...хиххихиих

Тој беше наш сеа ке плаќаме за него...ама ај...

Полека бе Зоки...ако е така тогаш сите овие играчи кои ги дадове треба да го отепаме Венгер...Според мене, иако знам дека нема никој да се сложи, можи да си оди кој сака..Освен Цеск и Галас...Ако си оди Туре, сега ке плачиме, ти се молам...Сите тие кои сакаат да си одат значи дека не го сакаат Арсенал...Му одговарало сега 2-- години и ке си оди...Иако Анри, Пирес, Љунгбер си ојдоа тие го дадоа најдоброто кај нас...Ако сака Волкот да си оди, како Венгер ке го задржи,,,,..???...Со сила..???...Ете го и Аршавин игра со сила во Зените па нема везе...не треба сила, ако сака да си оди, значи не го сака Арсенал...Како можи еден Гигс да остани во Јунајтед 20 години и притоа во последните 2-3 години е еден од најмалку платените, заедно со Браун и О Ши..??...Љубов и почит кон клубот...Истото важи и за Виери и за Раул и Тоти....али овие сеуште земаат астроноски плати..Муабетот ми е, ако Туре можи да се дај за играч каков што ни треба, пр.како Иреланд, зошто да не....А за Галас не си ни мислете дека ке си оди...Тој ке биди уште 5 сезони, минимум...Позззз

Зоки мислам дека е вистина дека премногу се возбудуваш со нетот...Само полека, смири се...

п.с. И полека полека почни да ја губиш надежта дека ке купиме нешто...хиххихиих
Како прво. Волкот бил малце платен,и демек како што пишува Арсенал Маниа бил незадоволен од тоа. Е сега ако е така како што викаат,на Венгер е одлуката како ке се снајде со тоа.

Како второ. Не се возбудувам,туку читам информации како и секој еден.

Како трето. Ке збориме после Јануари,тек е почеток, а јас мислам дека Венгер зима 99 посто па ке видиме.

Како четврто. Галас имаа 31/32 години така да уште 2 до 3 максимум ке седи во Арсенал,повише искрено не верувам а прашање е дали и волку...

Како прво. Волкот бил малце платен,и демек како што пишува Арсенал Маниа бил незадоволен од тоа. Е сега ако е така како што викаат,на Венгер е одлуката како ке се снајде со тоа.

Како второ. Не се возбудувам,туку читам информации како и секој еден.

Како трето. Ке збориме после Јануари,тек е почеток, а јас мислам дека Венгер зима 99 посто па ке видиме.

Како четврто. Галас имаа 31/32 години така да уште 2 до 3 максимум ке седи во Арсенал,повише искрено не верувам а прашање е дали и волку...

Е сега со ред....
за првото...точно така, ама ако тој побара 130,000 неделно, Венгер мислиш ке му даде...Според мене треба да зема околу 65,000 максимум...

Како второ....добро

Како трето...тој 1 % прај проблеми, а јас се вклучувам во тој еден процент

Како четврото...Галас ке игра уште минимум 3 максимум 5 години...

п.с. За трансферите да не ме сватите погрешно...Зборувам ако дојде некоја ѕвезда, а не некој Росина...

Па еве и јас да дадам некое мое видување за овие работи...

Волкот: има уште 18 месеци од неговиот договор,мислам дека до налето Венгер не би се замарал со тоа,а за покачување на платата сигурно дека ќе следува, многу добро знае Венгер што да прави со него,ве уверувам.......

За купување,со сигурност ќе земи некого,па макар и "on loan".....

Галас: очекувам дека би играл уште околу 2 сезони......без разлика каде....

Туре: човекот навистина се труди и е голем "патриот" што се однесува на Арсенал.......

Аршавин: добар за во ПЛ,бидејќи за во ЛШ не може...така мислам дека би не освежил....

Некој спомна дека (за дуелот со Рома) сме го немале Фабрегас,за да се случело тоа што се случувало до сега со Италијанските екипи,па ако го нема него може да испадне некојси РвП или пак Самир Насри,макар и некој трет...Имаме ние ипак и други добри играчи кои можат да блеснат,а за Тоти баш и не се секирам многу,бидејќи не верувам дека ќе може да го даде максимумот,но во секој случај играта на Рома е добредојдена за нас,тука ја гледам предноста....:helou:

Венгер: Не сум заинтересиран за Инлер
-Тренерот на Арсенал, Арсен Венгер ги отфрли шпекулациите дека тој планира да го ангажира играчот на Удинизе, Гокан Инлер... (тоа е зоки...:toe:)

Волокот може да го напушти Арсенал за 400 000 фунти?
- Англиските медиуми пренесуваат дека Топџиите ризикуваат да останат без Тео Волкот за само 400 000 фунти доколку не му понудат нов договор...

Вела: Ќе продолжам да се борам за влез во стартниот тим на Арсенал
- Meксиканскиот интернационалец, Карлос Вела вели дека ќе продолжи да се бори за место во првиот тим на Арсенал...:pipi:

Walcott nema da si otide... Wenger nema da go dozvoli toa se nadevam...:nesum:

[zEUs];2061451 напиша:
Венгер: Не сум заинтересиран за Инлер
-Тренерот на Арсенал, Арсен Венгер ги отфрли шпекулациите дека тој планира да го ангажира играчот на Удинизе, Гокан Инлер... (тоа е зоки...:toe:)

Волокот може да го напушти Арсенал за 400 000 фунти?
- Англиските медиуми пренесуваат дека Топџиите ризикуваат да останат без Тео Волкот за само 400 000 фунти доколку не му понудат нов договор...

Вела: Ќе продолжам да се борам за влез во стартниот тим на Арсенал
- Meксиканскиот интернационалец, Карлос Вела вели дека ќе продолжи да се бори за место во првиот тим на Арсенал...:pipi:
Шчо те маче бе машко?
„Тоа е зоки...“ :lud:

[zEUs];2061606 напиша:
Па нели ти сакаше да дојде...:jaj:
Па сакав,и што сега? Добар играч,секој сака да дојде.
А ти пошто очекуваш звезди и збесна минатиот пат,кога ти ги постираа 30/40 играчи,ке морам да те разочарам и да ти речам навивајси за друг клуб,ако очекуваш такви играчи.

Во Арсенал се вртат Росина,Инлер,Ајралнд... тие се тие а НЕ толку големата звезда Аршавин кај е нас е најголема,и затоа сега сме сите попалени со ставање аватари а бог да знае што уште нема да се издешава кога е Венгер во прашање и дали ке дојде ....уште малку и ке почне да ми личи на „Насри сага“.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom