Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата unforgiven
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Хехе, па нормално дека брани до 39/40 не реков сите туку скоро сите што значи 80% според мене тогаш ја завршуваат кариерата. И реков Алмуниа таман да остане уште 4/5 години што иде на годините што ти ги спомна, значи не спомнав дека и Алмуниа ке ја заврши на 39/40.
Абе може ја завршуваат кариерата на 40 години/со примање голови од корнери,од центар(Симан=)) и сл.
Така да,34/5 и чао амиго:pipi:

Листа на слободни агенти во 2009
има занимливи играчи(да се надеваме дека ќе земе некој)
Albert Crusat
Albert Luque
Alejandro Domínguez
Aleksandr Aliev
Alessandro Diamanti
Alessio Cerci
Alex
Álvaro Negredo
Antonín Kinský
Arne Friedrich
Asier Riesgo
Ayhan Akman
Bastian Schweinsteiger
Bosko Jankovic
Camel Meriem
Carlos Alberto
Carlos García
Carlos Kameni
Christian Panucci
Claudio Bellucci
Clemente Rodríguez
Cristiano Doni
Daniel Sturridge
Danny Murphy
Darius Vassell
Darko Kovacevic
David Navarro
Deivid
Diego Capel
Diego Sebastián Saja
Diniyar Bilyaletdinov
Dmitri Sychev
Domenico Criscito
Ebi Smolarek
Edouard Cissé
Edú
Edwin van der Sar
Emerse Faé
Emile Heskey
Fabián Monzón
Fábio
Fabio Cannavaro
Fernando Morientes
Fodé Mansare
Fred
Gary Neville
Gilberto
Guille Franco
Henrique
Hérita Nkolongo Ilunga
Hermann Hreidarsson
Hernán Crespo
Hugo
Ibrahim
Ibson
Ighli Vannucchi
Illiasu Shilla
Iván de La Peña
Ivica Krizanac
Ivica Olic
Javier Flaño
Jérémy Mathieu
John Obi Mikel
José Manuel Jurado
Juanito
Julian de Gúzman
Julio Cruz
Kanga Akalé
Karim Haggui
Keirrison
Kevin Kilbane
Kevin Nolan
Laurén
Leo Franco
Libor Sionko
Lionel Scaloni
Lucas Bernardi
Lucas Neill
Luciano Zauri
Luís Figo
Mané
Maniche
Manuel Pasqual
Marc Torrejón
Marco Donadel
Marco Rubén
Mariano Pernía
Mario Alberto Santana
Mark van Bommel
Mark Viduka
Marko Pantelic
Martin Jørgensen
Martín Palermo
Massimo Maccarone
Mateja Kezman
Matt Holland
Matthew Etherington
Matuzalém
Mauro Matías Zárate
Mehmet Topuz
Mehmet Yildiz
Mert Nobre
Michael Ball
Michael Ballack
Michael Owen
Michalis Konstantinou
Miguel Ángel Angulo
Mladen Krstajic
Modeste M'Bami
Moreira
Nenê
Nicky Butt
Nicky Hofs
Nicola Pozzi
Nwankwo Kanu
Oguchi Onyewu
Pablo Ibáñez
Paulo Andrés Ferrari
Paulo Assunção
Paulo Da Silva
Pavel Nedved
Pável Pardo
Pavel Pogrebnyak
Per Ciljan Skjelbred
Per Krøldrup
Peter Luccin
Robert Pirès
Roger Guerreiro
Roman Weidenfeller
Ryan Giggs
Sami Hyypiä
Santiago Salcedo
Sean Davis
Sebastián Viera
Sergio
Sergio Bernardo Almirón
Sergio Floccari
Shabani Nonda
Shunsuke Nakamura
Stefano Guberti
Szabolcs Huszti
Tarik Sektioui
Thiago Heleno
Thiago Motta
Thimothée Atouba
Tinga
Tomás Hübschman
Ulrich Ramé
Víctor Ismael Sosa
Vincent Hognon
Volkan Demirel
Vyacheslav Malafeev
Wagner
Wesley Sonck
Yoann Pelé
Zé Roberto
Другар,си утнал работата нешо.. за Швајнштајгер се тешаат сите они ке го стаат слободен агент а?Малафеев,ВАН ДЕР САР(:pos:),Накамура,Погребњак,Ван Бомел,Видука,Фиго,Хески,Канаваро,Серси,Дони?

:tapp:

Добри фантазии, се на се.

Иначе, уште и неговото време ке заврши? па рачунај скоро секој голман брани до 40 години, за разлика од играч/одбрана/средина/напад. Сега има 31 година, па рачунај уште минимум 4/5 години да остане :) Мада не би ме чудело и да остане повеќе, со оглед на тоа што е презадоволен во Арсенал и ова му е прва сезона како ке биде тој прв голман, минатата се јадеа со Леман.

Камени е подобар од Алмунија според мене, ама нема ваза за ѓабе зборимо за него бидејќи не ми се веруе дека Еспањол ќе го дада за без паре т.е нема ад го продужа договорот...:toe:

Другар,си утнал работата нешо.. за Швајнштајгер се тешаат сите они ке го стаат слободен агент а?Малафеев,ВАН ДЕР САР(:pos:),Накамура,Погребњак,Ван Бомел,Видука,Фиго,Хески,Канаваро,Серси,Дони?

Ова са играчи на кои им завршуваат договорот...:smir:

Абе може ја завршуваат кариерата на 40 години/со примање голови од корнери,од центар(Симан=)) и сл.
Така да,34/5 и чао амиго:pipi:
Епа јебига,претежно така праат на крај 1/2 години пред пензионирање ја завршуваат кариерата во земјата кај шо се родени.
Иначе, реков за Алмуниа уште 4/5 години да остане, таман ке си биде ке има 35-ка :)

Мм, news...
Arteta? No. Arshavin? Well...

http://www.goal.com/en/news/1712/ar...-wenger-dismisses-arteta-link-coy-on-arshavin

Ми наликува на политика,да попушти малце Зенит.. :)

Не пишувај,кога не ни знаеш зашо пишуваш...

[zEUs];2048838 напиша:
Ова са играчи на кои им завршуваат договорот...:smir:
Им завршува договорот на крај на 2009?Јуни?или сега?Ако е Јуни или на крај на 2009 не разбирам зашо би се спремале уше од сеа коа сигурно на добрите играчи ке им се продолжи договорот.
Не пишувај,кога не ни знаеш зашо пишуваш...
Ок бе газда не ме тепај.

Им завршува договорот на крај на 2009?Јуни?или сега?Ако е Јуни или на крај на 2009 не разбирам зашо би се спремале уше од сеа коа сигурно на добрите играчи ке им се продолжи договорот.

Па до јануари 2009 изгледа...:toe:
- И сигирно добрите играчи ќе ги продолжат договорите, не ми се веруе Швајнштајгер, Оби Микел, Гигс и Гери Невил да не ги продолжат...:toe:

[zEUs];2048876 напиша:
- И сигирно добрите играчи ќе ги продолжат договорите, не ми се веруе Швајнштајгер, Оби Микел, Гигс и Гери Невил да не ги продолжат...:toe:
За Ван дер сар ти гарантирам дека не му е до Јануари.А за другиве незнам а и не верувам дека е до јануари.Кој будала не би продужил договор на Малафеев,Погребњак и остали?

[zEUs];2048876 напиша:

Швајнштајгер веќе го продолжи договорот со Баерн до 2012 година и тоа пред неколку месеци :smir:

Абе океј, што сега Ван Дер сар курци палци, дај оладете... Гледајте Венгер да го земе Аршавин и некој ДМ, да не прајме многу филмови, да бевме навивачи на Челзи можеби и ке игравме кур со парите,и ке си правме вакви филмови.

Швајнштајгер веќе го продолжи договорот со Баерн до 2012 година и тоа пред неколку месеци :smir:

А да не го продолжеше?Ќе беше слободен агент

и ајде доста со оф топик

За утре мислам дека овие ќе бидат стартери

--------------Fabianski-------------

Sagna---Silvestre-----Gallas---Clichy

Eboue----Nasri------Denilson----Vela

-------Van Persie----Adebayor------

Wenger utišao glasine: Ne dovodimo Artetu, s Aršavinom nismo napredovali u pregovorima
Тешко нешто добро да се случи

Абе океј, што сега Ван Дер сар курци палци, дај оладете... Гледајте Венгер да го земе Аршавин и некој ДМ, да не прајме многу филмови, да бевме навивачи на Челзи можеби и ке игравме кур со парите,и ке си правме вакви филмови.
Можда Оби Микел, како слободен играч? :pos2:

ДМ играч бе, нели ви требало. Да не најте поарен меѓу „слободните играчи“? Пошто нели, „да не прајме многу филмови, да бевме навивачи на Челзи можеби и ке игравме кур со парите,и ке си правме вакви филмови.“? :smir:
:helou:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom