Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата unforgiven
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Тоа е твое мислење, но јас сеуште останувам на ставот дека тој вреди да го носи дресот на Арсенал и верувам дека ќе излезе од оваа голема криза. Против Портсмут второто полувреме го изигра како лево па потоа десно крило и се покажа многу подобро таму отколку како напаѓач во првото. Можеби таму лежи неговата иднина. :smir:
Нема место во тимот за него, тој самиот е свесен дека време е да се докажува али исто знае дека и неможе да ја добива таа минутажа во Арсенал која ја сака он. Тромаф е него бива за напаѓач па камоли средина таков вол како што е он, али убеден сум дека ке си иде, пред некој ден читав како сакал повеќе минужа и ако не му биде тоа пружено во арсенал, ке си отишол, со здравје. Ем тој ке си се спаси, ем и Арсенал ке се спаси :)
Али ипак, секој си има свое мислење :smir: Не одам против тоа...

2zsqr10.jpg

Среќна нова 200
2zqrax5.jpg

до сите фанови на Арсенал
се најубаво во новата година
па да го видиме Арсенал во најдобро светло.:smir:

Среќна нова година топчии!!! :smir:

Денеска започнува трансфер пазарот и ќе трае до втори фебруари. Да се надеваме дека ќе го примамиме Артета кој е најсигурен за доаѓање како и Аршавин и да ја завршиме оваа сезона во стил. :smir:

Наша е Лигата на шампионите!!! :helou:

Среќна нова 2009 година на сите фанови на Арсенал од име на сите фанови на Јунајтед:smir::helou:

Среќна нова 2009 година на сите фанови на Арсенал од име на сите фанови на Јунајтед:smir::helou:
Фала Чомбе, и на тебе среќна нова година и до сите фанови на Јунајтед, неможам да ви честитам во Фан Клубот пошто имам бан.:smir:

фала фала ајде среќна нова година и од топчиите до вас
а и нека ни е среќна новата година gooners да ни биде со многу мноогу нови поени а и играчи и без повреди ...
позз:helou:

само на нас да не ни даа ако има у договорот да може да настапува протиф нас :pos2:
иначе со среќа и нека ни се врати оформен напаѓач :):helou:
Сигурно ќе има во договорот да не може да настапи против нас, така е секогаш кога станува збор за позајмица...:toe:
Фала, и на вас среќна нова...:)

Среќна нова 200
2zqrax5.jpg

до сите фанови на Арсенал
се најубаво во новата година
па да го видиме Арсенал во најдобро светло.:smir:
Нака ни е среќна, и ае година некој трофеј да освоимо...:wink:

Срекна Нова и од мене, многу успех во оваа, да си земеме некое титулче, да go скршиме мразот...:)

Arsenal block Toure exit :toe:
"I know about it [the transfer request]," Hill-Wood said in the Daily Star. "But we are not going to accept it. "We are not looking to let any of our players go and he is under contract - and we expect him to honour it."

Епа нема одење надвор... :toe:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom