te faka strav od totti aaaa:helou:
Гаките ми паднаа :smir:
Иначе, реален резултат беше 2-2 во споредба со играта, во прво полувреме незнаевме кај н ие главата среќа среќа и среќа како што кажав да се даде еден среќен гол, па да се смени ситуацијата.
Второ поактивни бевме

се на се ни се пружи среќа што можевме да ја искористиме, али ни овој пат пак неуспеа. Али нормално, судиите мора да делуваат на тоа кога во прашање е Арсенал. Незнам, али со ова само пропаѓа лигата на рејтинг. Две сезони судиите поштено не дупат не дупат и не дупат!! напротив на Манчестер секоја утакмица им судат ебаго! Тоа говедото Роналдо прееска требаше да добие чист директ црвен за такво понашање и газење со копачка на цела рака на еден бек на Стоук. Со самото тоа нормално дека тој ке експлодира, и ке му оди остро да му се одмазди, што беше случај и прееска. Го скоси одпозади, црвен картон во 71 минута, еден ја победа на Манчестер Јунајтед. Срамота, веќе почнувам да се мислам што скандал ли ке излезе за некоја година, ако се продолжи вака да не ебааваат судиите! Тука сигурно има нешто... немаше ама баш никаков контакт меѓу Галас и Агбон самиот тој падна, штета... али резултатски гледано задоволен сум и вака, 4-тото место е супер за мене годинава, догодина со нови сили...
пс. Сања мен оф д меч.
ЕДИТ: Еј забораив.. :nesum: добра вест Сонг се повреди!

ахахахах ајде само да не го гледам!:pos2::pos2: