Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата unforgiven
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Шо стори вие па....се запнавте во Ебуе....Море море..Ко ке се врати Едуардо потаму и Росицки мислиш дека тие ке можат да играат....За Дуду типувам враќање во форма кон март месец а за Томче наредната сезона...Ако заигра оваа сезона тоа ке биди колку да почни да оди и да се вклопи во тимот...Не знам ке видиме...ама ова се мои проценки бидејки играм фудбал веке 9 години и знам какви се тие повреди....Позззззззззззз

Шо стори вие па....се запнавте во Ебуе....Море море..Ко ке се врати Едуардо потаму и Росицки мислиш дека тие ке можат да играат....За Дуду типувам враќање во форма кон март месец а за Томче наредната сезона...Ако заигра оваа сезона тоа ке биди колку да почни да оди и да се вклопи во тимот...Не знам ке видиме...ама ова се мои проценки бидејки играм фудбал веке 9 години и знам какви се тие повреди....Позззззззззззз

e da toa mn kje mu bide tesko po vrakjanjeto da si ja pronajde i formata isto taka
alii sepak samoto negovo vrakjanje kje e ogromna inspiracija i za drugite igraci od timot
:vozbud::helou:

Да точно е дека на Дуду ќе му треба малце појче време да се врати у тимот, некој ми викаа завршена е кариерата за него ама ја не веруем у тоа и мислим дека Дуду е борец и нема лесно да се откаже од фудбалот и ќе се врати на терените во мн брзо време, тој во него го има голгетерскиот инстикт кој никоаш не се забраа...:pipi:

[zEUs];1958114 напиша:
Да точно е дека на Дуду ќе му треба малце појче време да се врати у тимот, некој ми викаа завршена е кариерата за него ама ја не веруем у тоа и мислим дека Дуду е борец и нема лесно да се откаже од фудбалот и ќе се врати на терените во мн брзо време, тој во него го има голгетерскиот инстикт кој никоаш не се забраа...:pipi:

точно дека нема да го заборави и ќе го искористи во најдобро светло Дуду ( венгер ) за освојување на премиер лигата а можеби и за лигата на шампиони зашто добро ни иде таму оваа сезона :vozbud::vozbud:
:icon_lol:

точно дека нема да го заборави и ќе го искористи во најдобро светло Дуду ( венгер ) за освојување на премиер лигата а можеби и за лигата на шампиони зашто добро ни иде таму оваа сезона :vozbud::vozbud:
:icon_lol:
Ајде уште малку време остана до негов кам бек. Мислам дека ќе биде на 16 Декември со резервниот состав. Ќе ни биде од огромна помош. :vozbud:

А Росицки сеуште е далеку од враќење. :(

Да се надеваме дека погодокот му помогна на Адебајор да си ја најде формата.
Адебајор :salut:. :pos::pos::pos:

Vcera Ebue igrase najslabo do sega vo Arsenal,no ne treba celata vina da padne da nego poradi toa sto toj natprevar mu bese prv posle izvesno vreme.Kako najgolema pricina za losata igra mislam bese pozicijata sto mu ja zadade Venger.Nikako ne smeese da mu dade tolku neprirodna pozicija na fudbaler koj se vratil vo igra posle tolku vreme.Ebue e desnak koj igra desen bek ili desno krilo.Sigurno deka ke mu e tesko da igra na obratna pozicija kade treba da ja koristi poslabata noga.A toa so navivacite sto go isvirkuvale pokazuva kolku verni navivaci ima Arsenal.

Дечки абе информации за Насри?:nesum:
Повредата на Насри не е сериозна според првите проценки, но не би требало да биде долга паузата. Би можел да се врати уште против Боро. :(

А Цеск имал проблеми со коленото и не се знае дали ќе настапи против Порто. :(

Нефер однесување на дел од лондончани за бледото издание на Ебуе :nenene:,и бараат негово продавање во јануари :tapp:

Нефер однесување на дел од лондончани за бледото издание на Ебуе :nenene:,и бараат негово продавање во јануари :tapp:

Абе супер бш изигра Ебуе... по никој основ не треба да се продава :nenene:

E dobro sea nemozes da reces deka izigral super neli?

Ја не го гледав бш цел натправар дека стримојте ми праеја проблем ама тоа време кој го гледав изигра солидно а и добро се снајде на левата крилна позиција...:toe:

[zEUs];1959792 напиша:
Ја не го гледав бш цел натправар дека стримојте ми праеја проблем ама тоа време кој го гледав изигра солидно а и добро се снајде на левата крилна позиција...:toe:
Epa go isvirkuvaa zatoa sto super izigral izgleda. :vozbud:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom