[zEUs];1923009 напиша:Какво засилуење... на сум у тек нешто :kesa::kesa::kesa:
Па имаше линкови, дека претседателот на Арсенал му овозможил на Венгер доволна сум на пари за појачувања во зимскиот преоден рок.
Многу ке се радувам на победа против Челзи, но сепак тоа ми изгледа малце.. нерално. Сите знаеме колку време Челзи беа непобедливи (како нашите од Ѓорче

Она што сакам да го кажам, веќе 4-5 год. сме без трофеј, никаква титула.. ништо. Нешто мора да се смени од корен, секој ганер да го прашате во врска со Венгер, ке ви изрази длабока почит кон него. Овие денови размислував, како само никој, ама баш никој не кажува дека Венгер можеби греши. Тргнувам од фактот дека, доколку беше ова друг клуб, друг тренер, тренерот веќе ќе си ги спакуваше парталите и веќе ќе размислуваше за друг клуб. Што е тоа, што Венгер го има, а другите го немаат ? Минатата година, имавме одлична игра, но без реализација на крајот. Годинава немаме ништо, 4 години немаме ништо, а сепак Венгер е најдобар. Знам дека ке налетам на бура од реакции ваши, но со голема почит кон него, доколку остане ситуацијава вака цела година, мислам дека треба и прашањето "Дали Венгер треба да си оди?" да се отвори. Сите знаеме колку долго време е Венгер во Арсенал и што се направил. Секоја чест за тоа, но светот се менува, работите се менуваат од ден за ден, па зошто не и Венгер.
Едноставно, ме изритира фактот, што Венгер е некако имун на сите можни коментари, како да иде работава, како да немаме пораз, а главни кривци се играчите. Овој ваков, овој таков.. секако се надевам на ваше разбирање :wink:
Поздрав до сите ганери и од се срце посакувам да го срушиме мостот викендов.