Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата unforgiven
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
[zEUs];1909802 напиша:
Леле не можем уште да се соземем од победава а и од постов... го напишав една минута пред да даде гол :pos:
Инаку на оваа победа појче се радуав од таа против ман... :toe: некако послатка ми беше :vozbud: а и тоа што даде гол Бентнер даде уште поголем шарм :pipi: и се уште сум возбуден и не можем да се соземем од тоа што се случи :vozbud: а и ќе немоем сеа цела вечер да спием :pos:

А шо ќе биде ако ги посереме Челзи среде МОСТОТ !!??!?! .. ќе има ли спиење ? :pos2::pos2:

[zEUs];1909802 напиша:
Леле не можем уште да се соземем од победава а и од постов... го напишав една минута пред да даде гол :pos:
Инаку на оваа победа појче се радуав од таа против ман... :toe: некако послатка ми беше :vozbud: а и тоа што даде гол Бентнер даде уште поголем шарм :pipi: и се уште сум возбуден и не можем да се соземем од тоа што се случи :vozbud: а и ќе немоем сеа цела вечер да спием :pos:
Де де де :) не му ја рипај толку :) Што ке се деси ако тепаме со Челзи? Преку балкон ке леташ прва опција нели?:pos2:

А шо ќе биде ако ги посереме Челзи среде МОСТОТ !!??!?! .. ќе има ли спиење ? :pos2::pos2:

Де де де :) не му ја рипај толку :) Што ке се деси ако тепаме со Челзи? Преку балкон ке леташ прва опција нели?:pos2:

Епа не знам зошто ама некако оваа победа ми беше многу слатка :pipi: , со тетенхем да тепавмо само ќе се радуев појче таке што значи сеа со Челзи ништо нема да праем ако победимо ама со исклучот кршење на чаше фрљање на трди и меки предмети удурање по телевизор и сл... тоа е стандарно кој игра Арсенал :pos: :pos: :pos:

п.с да знаете кого треба овде сум цела вечер не спие ќе славим :vozbud:

[zEUs];1909859 напиша:
Епа не знам зошто ама некако оваа победа ми беше многу слатка :pipi: , со тетенхем да тепавмо само ќе се радуев појче таке што значи сеа со Челзи ништо нема да праем ако победимо ама со исклучот кршење на чаше фрљање на трди и меки предмети удурање по телевизор и сл... тоа е стандарно кој игра Арсенал :pos: :pos: :pos:

п.с да знаете кого треба овде сум цела вечер не спие ќе славим :vozbud:

Хахаха... Кај мене има мала пукнатина ТВ-то .. ама сепак од радост е не е од лошо .. бтв : коа игравме со ман утд :smir::smir:.... вечерва ми е стварно ко шо вика зевс.. ПОБЕДАТА МНОГУ СЛАТКА

Ааааааааааааааааааааааааааааа......хехехехехехе ми се исполни душава...Бентнер гол даде... :zver: ,ова може е излишено ,но прекрасна игра повторно ...Фабре фабре ,си заслужи аватар кај мене хехехе ....ајде веке да се надмине оваа криза ,ајде...се вракаме на вистински колосек...се слагам со некои членови од форумов дека победава мн ни значеше и е премногу слатка...честито нека ни е...одиме на следни 3 бодчина :helou:

[zEUs];1909891 напиша:

Браво за zEUs многу позитивна влеа во клубов .. со овие информации .. во точно време браво друже... во вистинско време .. кога тогаш ќе ги прочитавме но сепак сега НАЈСРЕКЕН СУМ СО НАВИВАМ ЗА АРСЕНАЛ ! ! ! !

Браво за zEUs многу позитивна влеа во клубов .. со овие информации .. во точно време браво друже... во вистинско време .. кога тогаш ќе ги прочитавме но сепак сега НАЈСРЕКЕН СУМ СО НАВИВАМ ЗА АРСЕНАЛ ! ! ! !

Фала :pipi: а и јас сум премногу среќен што навивам за Арсенал :vozbud:

п.с ае ја ќе си легнем пред да напраем некоја глупост :pos: се читамо утре ганери :helou:
еднаш ганер засекогаш ганер :wink:

Честито победа. Гледам за безвезе полните страни, па вака сеа:

Ако продолжите со безвезе муабети и куропецање на темава, ќе ја заклучам за викенд кога се игра натпревар од ПЛ. Истото го направив со темата за Манчестер Јунајтед и гледам дека почна да делува.

Нив воопшто не ги предупредив, а вас ви давам тест период викендов против Челзи. Ако продолжите со бош муабети, мсн чатови и слични срања на темава идниот викенд ќе биде заклучена за време на натпреварот.

Поздрав. :back:

Честито победа. Гледам за безвезе полните страни, па вака сеа:

Ако продолжите со безвезе муабети и куропецање на темава, ќе ја заклучам за викенд кога се игра натпревар од ПЛ. Истото го направив со темата за Манчестер Јунајтед и гледам дека почна да делува.

Нив воопшто не ги предупредив, а вас ви давам тест период викендов против Челзи. Ако продолжите со бош муабети, мсн чатови и слични срања на темава идниот викенд ќе биде заклучена за време на натпреварот.

Поздрав. :back:
Чекај малце, кај виде тука такви глупирања? Наведи бар кои од членови..

Океј дечки одам јас накај град.

Се читаме после утакмица.

Поздрав.:smir:

Оф топик, од тебе, кој нема врска со темата и со Арсенал.

[zEUs];1908252 напиша:
Почиња :tv:

ЈЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ВЕЛА :zver:

Браво, многу содржаен пост, суштински.

FALA MN
eve go najdof

Оф топик, за линкови прајме муабет. Пробајте по профили за оваа работа.

Оф топик.

Зоки што ти реков сабајлето ? :)

Мсн муабет.

оооо некој ке части ....ај со убаво да си ги трошиш и пази да не ги вратиш сите...

Честитки и поздрави за добитен тикет.:tapp:

Aj sea da se prekstime so leva raka.... :pos2::pos2::pos2:

Пак од тебе, зебанција која влече постови како следниот:
[zEUs];1909132 напиша:

Само од вечерва се овие. Џабе се буниш, моето јас го кажав, гледајте поправете се.

Поздрав, продолжете на темата.

Оф топик, од тебе, кој нема врска со темата и со Арсенал.

Браво, многу содржаен пост, суштински.

Оф топик, за линкови прајме муабет. Пробајте по профили за оваа работа.

Оф топик.

Мсн муабет.

Честитки и поздрави за добитен тикет.:tapp:

Пак од тебе, зебанција која влече постови како следниот:

Само од вечерва се овие. Џабе се буниш, моето јас го кажав, гледајте поправете се.

Поздрав, продолжете на темата.
Хехе ај . Али ако гледаме така во другите теми е бетер али ај нема врска. Ке биде океј :smir:

Него да се фокусираме ние на нешто ново од Арсенал :)

Venger hvali Galasa
-Ова ми се свиѓа

Работите тргнаа на добро, Бентнер дае гол, Фабрегас откако стана капитен првава утакмица ја изигра брилијантно не само за тоа што имаше невероватна асистенција.

Сега со Челзи најверојатно ке се вратат и Туре, Адебајор, Насри, Сања...

Поздрав.

ЕДИТ: Вилшер со само 16 години дебитираше во лигата на шампиони.

Aj oдамна не сум ги оценувал играчите=)
Алмуниа-7-Стабилен цел натпревар,не видов некоја грешка да направи
Џуру-7-Со оглед дека тоа не е негова природна позиција,одлично изигра,беше концентиран...
Галас-6-Иаку добро изгира поголемот дел од натпреварот,сепак неговите грешки можеше да бидат фатални=).Се надевам дека ке си ја врати концентрацијата....
Силвестре-6.5-Просечен,арно немаше некој испад овој натпревар колку се сеќавам:)
Клиши-7.5-Одличен и во одбрана и во напад,и не направи грешка:baeh:.
Сонг-6-Ах,како што реков во прво полувреме не го ни забележив,во второто,колку пати го видов толку ја изгуби топката.:kesa:
Рамзи-7-Одличен,многу се движеше,добри пасови,уште малце реализацијата да ја подобреше(имаше една полушанса)
Денилсон-7-Му давам седмица зашто се залагаше многу,инаку на секој негов допор со топката,ке го допрат ке падне.....мора да каче 5/6 килца=)
Вела-7-Има половина поен повеќе од РвП зашто повеќе трчеше,солидно издание од мексиканецот=)
РвП-6.5-Добар беше,но што знам,не влезе во некоја шанса(што се очекува од него).Дали не се снајде добро со Вела покрај себе незнам..
Капитенот Цеск-8.5-Ауу,одличен натпревар,кој го круниса со одлична асистенција на крајот која ни ја донесе победата.Одлична борбеност,прегледност на играта....тоа ти е стариот Цеск!
Измени:
Џек-7-Стана најмладиот кој заиграл за Арсенал и во ЛШ,одлично си ја заврши работата за 15-те минути кој ги изигра,немаше некој грешки.
БЕНТНЕР-8-Спасителот,Ѕверот..кој вчера ни ја донесе победата...влезе во 68 минута,сите се нервират,го пцујат,но тој им докажа дека се многу грешка=).
Одличен гол,како си ја прифати топката и одлично ја реализира шансата:pipi:Поздрав и до сонне,кој најмногу од сите верува во овој играч:pipi:
Стенд ап фор Арсенал!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom