Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата unforgiven
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Арсенал - Динамо Киев го има Пренос на ХРТ 2
со Коментар на Иван Блажичко

Овја Силвестер од Динамо игра :pos: , можда ќе беше гол ако не ја удреше а можда и не... :toe: инаку слаба игра на Галас ќе го примевмо заради неговиот кикс :nerv:

п.с Порто води 0-2 :nesum:

Зашто слаба игра,за разлика од претхнодите 2 натпревари побрзи,поподвижни,поборбени/се гледа дека има напредок:pipi:
Второ полувреме ке паднат на колена.:tv:

Ovoj Denilson 2 godini se prasuvam zaso igra vo Arsenal? Dane moze nekoj da mi pomogne da go najdam odgovorot?:toe:

Зашто слаба игра,за разлика од претхнодите 2 натпревари побрзи,поподвижни,поборбени/се гледа дека има напредок:pipi:
Второ полувреме ке паднат на колена.:tv:
А никој не рече слабо само дека Силвестер и Галас(мн демотивиран) напраеја по некој киксоој инаку мн мн убоо играја ова е сеа Арсенал :pipi: се гледа дека не фали Бентнер :pos:
-очекуем у второ плувреме брз гол и да се продолжи со оваа игра :pipi:

Ovoj Denilson 2 godini se prasuvam zaso igra vo Arsenal? Dane moze nekoj da mi pomogne da go najdam odgovorot?:toe:
Дека игра мн убаво, сите го крититуете и кои изгра супер утакмице две-тир по ред и кој напрае неколку асистенцие и добри топке свите сменивте мислење, па според мене е супер играч и добро е што игра во првите 11 не знам кој друг во овој момент би играл наместо него...:toe:

[zEUs];1908542 напиша:
Дека игра мн убаво, сите го крититуете и кои изгра супер утакмице две-тир по ред и кој напрае неколку асистенцие и добри топке свите сменивте мислење, па според мене е супер играч и добро е што игра во првите 11 не знам кој друг во овој момент би играл наместо него...:toe:
Se citas?:nesvest:

Зоки што ти реков сабајлето ? :)
Зоки е излезен и нема сеа да ти одговори... :toe:
- инаку мена како што ми текиња ти пиша дека ќе биде 0-0 а може ама тешко 1-0 , ТАКЕ :wink:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom