Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
А никој не рече слабо само дека Силвестер и Галас(мн демотивиран) напраеја по некој киксоој инаку мн мн убоо играја ова е сеа АрсеналЗашто слаба игра,за разлика од претхнодите 2 натпревари побрзи,поподвижни,поборбени/се гледа дека има напредок
Второ полувреме ке паднат на колена.:tv:
Дека игра мн убаво, сите го крититуете и кои изгра супер утакмице две-тир по ред и кој напрае неколку асистенцие и добри топке свите сменивте мислење, па според мене е супер играч и добро е што игра во првите 11 не знам кој друг во овој момент би играл наместо него...Ovoj Denilson 2 godini se prasuvam zaso igra vo Arsenal? Dane moze nekoj da mi pomogne da go najdam odgovorot?![]()
Se citas?:nesvest:[zEUs];1908542 напиша:Дека игра мн убаво, сите го крититуете и кои изгра супер утакмице две-тир по ред и кој напрае неколку асистенцие и добри топке свите сменивте мислење, па според мене е супер играч и добро е што игра во првите 11 не знам кој друг во овој момент би играл наместо него...![]()
Se citas?:nesvest:
Не бе играше Сонг од првин...Сонг ин,кој е оут?
Не го забележив...:kesa:[zEUs];1908624 напиша:Не бе играше Сонг од првин...
- сигурен сум го видов од почеток![]()
Да сугурен сум дека играше од почеток... се зачудив кој реке Сонг инНе го забележив...:kesa:
Зоки е излезен и нема сеа да ти одговори...Зоки што ти реков сабајлето ?![]()