Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата unforgiven
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Реков дека ке ме има само за ЛШ...Прв пат по толку многу години од кога навивам за Арсенал, од 94 па наваму...никогаш не сум бил толку засрамен од мојот тим...Се надевам дека вечерва ке победиме за да се вратиме во каков таков живот...Се надевам на победа ама ако Динамо знај да го искористи нашиот слаб момент можно е пак да останиме само со очекувања....Бендтнер и Сонг не сакам да ги видам во мојот тим...повеќе...а од сега ке се правам како да ги нема(како шо прај Боки 13 против тие кои го мразат)...само за чиста компарација...Галас нема да си замине и ако се случеше уште тоа ке игравме со Џуру и компанија во одбрана...И така досега примивме над 19 гола во ПЛ....не памтам за полоша одбрана од оваа...Така беше пред некоја сезона кога Кембел беше повреден, а го менуваше овој недонесениот, Сендерос....

Со Кемпебл во тимот на времето велам, на 24 утакмици 9 примени гола....
Со Сендерос во тимот на 20 утакмици 21 примен гол....

Епа сега исто ме подсека дека кога го нема Галас е истата ситуација...Ко ке играат Џуру или Сонг или.....Клиши.,..../хихихиииихих...толку од мене...

Битолчани ве чекам во Игучи.....Сокол

Реков дека ке ме има само за ЛШ...Прв пат по толку многу години од кога навивам за Арсенал, од 94 па наваму...никогаш не сум бил толку засрамен од мојот тим...Се надевам дека вечерва ке победиме за да се вратиме во каков таков живот...Се надевам на победа ама ако Динамо знај да го искористи нашиот слаб момент можно е пак да останиме само со очекувања....Бендтнер и Сонг не сакам да ги видам во мојот тим...повеќе...а од сега ке се правам како да ги нема(како шо прај Боки 13 против тие кои го мразат)...само за чиста компарација...Галас нема да си замине и ако се случеше уште тоа ке игравме со Џуру и компанија во одбрана...И така досега примивме над 19 гола во ПЛ....не памтам за полоша одбрана од оваа...Така беше пред некоја сезона кога Кембел беше повреден, а го менуваше овој недонесениот, Сендерос....

Со Кемпебл во тимот на времето велам, на 24 утакмици 9 примени гола....
Со Сендерос во тимот на 20 утакмици 21 примен гол....

Епа сега исто ме подсека дека кога го нема Галас е истата ситуација...Ко ке играат Џуру или Сонг или.....Клиши.,..../хихихиииихих...толку од мене...

Битолчани ве чекам во Игучи.....Сокол
Не треба да се срамиш од својот тим. Нема потреба за такво нешто. :nenene:

Ајде со срека вечерва ,мн голови во гостински тим...одам и јас ,се читаме после натпреварот :smir:

abe vi se uklucija strimoite neso nejke kaj mene daj kazete na koj strim se pusta?

УФ браво Вела се гледа дека е :zver: :vozbud:

п.с супер почнавмо :vozbud::vozbud::vozbud:
го неам Бенднер и све е супер :pos:

Абе РвП не моеш со десна да шутнеш :zid:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom