Се мислам дека Галас ке остане. Ова ке биде само едно големо предупредување за него во иднина.
Паметен е Венгер...

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Во Арсенал тука се години 21/22/23 претежно.Од грешка до грешка прави Венгер сезонава.
Галас веке никогаш нема да игра метивирано, цврсто и стабилно. Исто (ке) се случи како и пред некоја година со Жилберто Силва.
Точно дека требаше да се смени Галас од капитенското место, али на волку драматичен начин несмееше да си дозволи Венгер.
Како може капитен да биде 21год играч на таков голем тим. А уште повеке со тоа што секој месец фабрегас има изјава со која вика сонува да игра повторно за Барселона, сакал да си замине што ти ја знам.
Венгер ?!
Од грешка до грешка прави Венгер сезонава.
Галас веке никогаш нема да игра метивирано, цврсто и стабилно. Исто (ке) се случи како и пред некоја година со Жилберто Силва.
Точно дека требаше да се смени Галас од капитенското место, али на волку драматичен начин несмееше да си дозволи Венгер.
Како може капитен да биде 21год играч на таков голем тим. А уште повеке со тоа што секој месец фабрегас има изјава со која вика сонува да игра повторно за Барселона, сакал да си замине што ти ја знам...па воодушевен е од интересот на Реал.
Фабрегас покажува дека не е со мислите целосно насочен кон Арсенал. Сезонава игра многу слабо, знам дека беше повреден али тоа не е оправдување.
Венгер ?! :uvo:
Дури во недела ке славиме. Уф зашто толку сум убеден дека ке го тепаме Челзи? ХехехехеМораше да се направат некои промени,а од некаде мораше да се почне нели...?
Нормално дека Фабрегас е многу млад сеуште и дека почна некако да се понаша као голема ѕвезда,само гледам дека сите во едно се согласуваме,а тоа е дека сите веруваме во Венгер и го почитуваме секој негов потег,па сегa ни преостанува да видиме и да се надеваме дека во најблиска иднина ни следат подобри денови.........
ARSENAL FOREVER!!!!!!!!!!!!!
Дури во недела ке славиме. Уф зашто толку сум убеден дека ке го тепаме Челзи? Хехехехеlee:
ЕхееееееЗашо бе така!!!!!!!!! Утре нема да славиме????? :helou:
Ехееееееизумив. Али сепак тоа е Динамо
како загревање за во недела.
-------------------------------------------------
![]()
![]()
Дури во недела ке славиме. Уф зашто толку сум убеден дека ке го тепаме Челзи? Хехехехеlee:
pa i utd.gi tepavne i sto sleduvase potoa?Па да бидам искрен некако и јас сум убеден во тоа,зарем има подобар начин за враќање на самодовербата од тоа да победиш во големо дерби.а????
Ај да се надеваме дека тоа ќе се случи...........