Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата unforgiven
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Еј да ве прашам нешо...коа играте и ке игра ли анри?
(предизвик беше:toe:)

[zEUs];1903053 напиша:
Диаби е повреден... :toe:
Тогаш според мене ке биде Вела ке биде таму а Бентнер и Рвп во напад.

Еј да ве прашам нешо...коа играте и ке игра ли анри?
(предизвик беше:toe:)

Утре играме, Анри централен стопер! :)

Тогаш според мене ке биде Вела ке биде таму а Бентнер и Рвп во напад.
Па да супер ќе биде да го видим Вела на левата крилна позиција тој многу добро знае и таму да игра :)

Џуру-Силвестер-Галас-Клиши
Мие само може да погодуемо... :toe: ќе видимо на натпреварот кој ќе игра :) инаку според мене појче шансе за игра има Хојт за десната бековска позиција ама ја не сум Венгер...:toe:

И Мерида ке биде утре во составот. Али незнам дали ке биде во први 11(тешко) или на клупа.

И Мерида ке биде утре во составот. Али незнам дали ке биде во први 11(тешко) или на клупа.
Супер е играчот ама Вела ако игра место него на левата крилна позиција би било посупер :wink: ама лошото е тогаш дека ќе игра Бентнер во нападот :tapp: ама можда нема да биде толку лошо тоа... :toe:

[zEUs];1903803 напиша:
Супер е играчот ама Вела ако игра место него на левата крилна позиција би било посупер :wink: ама лошото е тогаш дека ќе игра Бентнер во нападот :tapp: ама можда нема да биде толку лошо тоа... :toe:
Абе Бентнер гарант ке игра. Како ке ја гледам утакмицата незнам... :pos2:

Galas dobija podršku

Ова ми се свиѓа! Ајде само на арно нека тргнат работиве.

А ако видиме малце пореално и не треба да го обвинуваме толку Галас. Тоа што се десило со Насри се десило у Швајцарија кога отишле со репрезентациите.

Али во соблекувалните се скарале Волкот и Ван Перси и Галас им рекол да несе карааат сега, и даго решат тоа после мечот. И потоа нешто Рвп се спротиставил така слушам..

Значи се на се сакам да кажам дека нее тука толку крив Галас(не ги знам деталите) али се надевам дека ке остане уште минимум 2 години тука.
Таков дефанзивец нее смее да се даде.

ај здраво и од мене после неко време пауза нешто проблеми со страната имаф :toe:
А за следната утакмица иако ќе ни игра пофторно Бендтнер очекувам Фабрегас да ни донесе победа и сеа само гледајте како ќе се преопрази Фабре и ќе си ја најде најдобрата форма и тоа како наш капитен:vozbud:
:helou:

Cesc Fabregas has described his elevation to the Arsenal captaincy as “a great honour”.

The Spaniard was handed the armband on Monday as a replacement for William Gallas.

At 21, Fabregas is one of the youngest captains in the Club’s long history and he admits it will be emotional experience to lead the side out for the first time against FC Dynamo Kyiv on Tuesday night.

"It is a great honour for me to captain one of the biggest clubs in the world,” said Fabregas. “It is a proud moment. I know it's a big responsibility but together with my team-mates, I know we have the spirit and commitment to get back to winning ways and fulfil our potential.":olee:

И еве одма убава позадина со "Cesc Fabregas, Arsenal Captain"

Клик тука

поздрав. вечер очекувам поубедлива победа.

И ја очекуем убедлива победа :vozbud: или ако не победимо важно да тепамо :pos:
шала на страна... вечер очекуем добра игра од играчите и баш би сакал да ги видив во игра младите зверови Рамзи, Вилшер и Вела :vozbud: баш ми се свиѓа како играа а и така има многу повредени играчи и ќе има место за нив :wink: а пак за Бентнер очекуем да има појче среќа и да даде гол и да покаже зш Венгер го става во првите 11 ама дали тоа ќе се случи...:toe:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom