Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата unforgiven
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Според мене една од најдобрите изиграни утакмуци на Арсенал. Во овој натпреваш ја покажа својата претпознатлива игра многу офанзивна со дупли пасови и мн мн тимски :wink: , но како и секогаш немаше среќа како во нападат (само се играше пред голот на Тотенхем но никако да влезеше топката во гол од 12шута во гол и 8 ван гол само 4 влегоа) а пак во одбраната ич ич среќа со некој забегани шутоој од 1000 метра и одбацени де од голманот де од статива :nerv: и тоа само 6 шута во гол 4 влегоа (а тиа два беја една одбацената од голманот и пречката) значи све што шутнаја влезе а ван гол имаја само 3 шута и тоа едне бент со глава многу спор и два што утепаја некој во публика :nerv: . До некаде мислам дека е крив и Венгер дека стае нови играчи на крајот без одредени улоги мене Ебуе Диаби и Сонг ми изгледаја на теренот ко Венгер да им рекол ај влезите у игра и играјте курот :nerv: , а не требаше да напрае трета замена тогаш требаше да напраеви во продолжение во 92 -93 мин за да пројде време :nerv:. Инаку све на све презадоволен сум од играта на Арсенал фантастичен натпревар но ако се нема бар малце среќа во одбраната а и во нападот пак ќе останемо без титула и оваа сезона :jaj:

Apsolutno klucna greska za mene bea izmenite pred krajot.Go poremeti ritamot na utakmicata a toj ritam ni odgovarase.
Arsenal najdobro se brani koga napagja!

Никој не оспорува дека е одличен тренер. Али подобро беше пред 5/6 години (да не го набројувам тимот).

Еден од кривците беше и Фабрегас на мечов.

Какви само играчи се испуштија?

Рејес - што според мене беше многу корисен фудбалер за мене. Најмногу фаули се правеше над него, вкупно 132 во лигата на шампиони кој од 11 фаули над него арсенал постигнал гол.

Бентли - Се продава ли такво нешто? Али ајде бил кретен, тоа неможе да се торелира. Али замислете да го имавме него...

Фламини - Го направија играч и го пуштија. Мислите дека Сонг денилсон и компанија можат да му конкурираат? Самиот Фабрегас изјави дека минатата сезона одел поофанзивно затоа што му се отварало голема шанса за тоа покрај Фламини, кој беше поофанзивно... а сега пак е одбратно, го гледате сега Фабрегас?:uvo: Ете зашто треба да дојде еден Апиах или Јаја Туре.

За Сонг и Денилсон остануваат само надежи, не се за прв тим. Али пошто не зема у летото, мора нив да ги третира до јануари(се надевам) и да купи.

Никој не оспорува дека е одличен тренер. Али подобро беше пред 5/6 години (да не го набројувам тимот).

Рејес - што според мене беше многу корисен фудбалер за мене. Најмногу фаули се правеше над него, вкупно 132 во лигата на шампиони кој од 11 фаули над него арсенал постигнал гол.

Бентли - Се продава ли такво нешто? Али ајде бил кретен, тоа неможе да се торелира. Али замислете да го имавме него...

Фламини - Го направија играч и го пуштија. Мислите дека Сонг денилсон и компанија можат да му конкурираат? Самиот Фабрегас изјави дека минатата сезона одел поофанзивно затоа што му се отварало голема шанса за тоа покрај Фламини, кој беше поофанзивно... а сега пак е одбратно, го гледате сега Фабрегас?:uvo: Ете зашто треба да дојде еден Апиах или Јаја Туре.

За Сонг и Денилсон остануваат само надежи, не се за прв тим. Али пошто не зема у летото, мора нив да ги третира до јануари(се надевам) и да купи.

За Рејес и Фламини се сложувам со тебе ама за Бентли не :nerv: тој никогаш не сум ко поштуел а и сеа уште помалце :nerv: нз како влезе у репрезентазија :nerv: , нема определена позиција ни самиот нз кј игра, не е за крило нема брзима може има некаков центаршут ама пак ич ич не го поштуем и добро шо не игра у Арсенал, сеа ако ни даде сичимски гол од 500 метра не мора да е добар играч :nerv:

Se slagam. I za Fabregas i za Reyes i za Flamini. Bentli neznam nesum siguren za nego.

Абе одличен играч е Бентли, тоа го докажа и денес. Морам да признаам, ме шокираше :)

Али не заслужува да игра за Арсенал, пошто сигурен сум дека Венгер не би исписштил таков талент, затоа што кога отиде во Блекбурн на позајмница почна да јаде гомна за Арсенал и за Венгер(што просто не ми се веруваше) Затоа беше продаден, но затоа и ние си лапнавме некое милионче од неговиот Трансфер у Тотенхем. :)

На крај на натпреварот особено Бентли ме изнервира кон отидна кон навиачите на Арсенал и им го покажуваше знакот од Тотенхем :nerv: , тоа да го напрае негде во друга држава ќе го утепаа навиачите :pos2:

леле ме заебаа за во кладилница па се прима ли 2 гола во 89 и 90 мин бе леле сељаци ама ме изнервираа аииииииииииии...:nerv::nerv:

леле ме заебаа за во кладилница па се прима ли 2 гола во 89 и 90 мин бе леле сељаци ама ме изнервираа аииииииииииии...:nerv::nerv:
Имаш тема за Обложување и за Типови, испуцај се таму. :pipi:

Абе видете вака...има виновници колку сакате...Ке видите во продолжение на биографијата на Венгер каков тип на игра сака...од тоа што го пиши таму, до она што ние го гледаме на теренот има голема разлика...Неговата замисла на теренот успеа да ја преточи во резултат генерацијата од 2001/02,2002/03,2003/04,2004/05...Самиот тој тоа го кажува дека Виера, Пирес, Анри триото придодаено со Беркамп, Лјунберг, Вилторд и др...и башка то со фантастична одбрана, одбрана од која страдаме со последните сезони...Венгер знаеме каков тип на игра сакаме...ама тој тип на игра не го покажуваме на теренот...И тие измени што ги направи, не можеме да речеме дека беа грешка...сеа не зафркавајте..Од каде ние знаеме дека е грешка...???...Ние знаеме повеќе од него...???Јас тренирам фудбал од 7 години и не можам да проценам дали е грешка или не....Да речиме дека ова беше еден лош ден...и се што коментирате, до денес...утре е нов ден....па со Господ напред....

ODBRANA!!! Kraj.
I dajte nesto za uteha ?? Nesto optimisticko nesto so ke me naprae srekjen?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom