[zEUs]
Go England!! GO!!
- Член од
- 1 јули 2008
- Мислења
- 4.398
- Поени од реакции
- 535
Според мене една од најдобрите изиграни утакмуци на Арсенал. Во овој натпреваш ја покажа својата претпознатлива игра многу офанзивна со дупли пасови и мн мн тимски :wink: , но како и секогаш немаше среќа како во нападат (само се играше пред голот на Тотенхем но никако да влезеше топката во гол од 12шута во гол и 8 ван гол само 4 влегоа) а пак во одбраната ич ич среќа со некој забегани шутоој од 1000 метра и одбацени де од голманот де од статива :nerv: и тоа само 6 шута во гол 4 влегоа (а тиа два беја една одбацената од голманот и пречката) значи све што шутнаја влезе а ван гол имаја само 3 шута и тоа едне бент со глава многу спор и два што утепаја некој во публика :nerv: . До некаде мислам дека е крив и Венгер дека стае нови играчи на крајот без одредени улоги мене Ебуе Диаби и Сонг ми изгледаја на теренот ко Венгер да им рекол ај влезите у игра и играјте курот :nerv: , а не требаше да напрае трета замена тогаш требаше да напраеви во продолжение во 92 -93 мин за да пројде време :nerv:. Инаку све на све презадоволен сум од играта на Арсенал фантастичен натпревар но ако се нема бар малце среќа во одбраната а и во нападот пак ќе останемо без титула и оваа сезона :jaj: