Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата unforgiven
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Слушај ти мало невоспитано детиште! Има тука кој да ми каже да се чистам, а ти најмалце си тој!!! И поправи си го однесувањето зашто ако мислиш дека ќе се криеш преку форумот си се заебал!!!
Кој се крие бе фраер? Многу добро ме знаеш по ник. Имаш тема Тип на Денот. оди таму испуцавај се, и викај дека те заебала и дека боље арсенал да изгубел. :bip:

Da ne ocekue da mu se trgne odbranata od Sundeland za da davame golovi, togas moze ke bide srekjen.:drk:

Па човекот си ја признава грешката дека не изиграл добро на тактички план, ама нака биде тоа памет за друг пут кој ќе се игра со вакви тимови, инаку венгер е цар и никој не може да го замени у Арсенал.

[zEUs];1739871 напиша:
Па човекот си ја признава грешката дека не изиграл добро на тактички план, ама нака биде тоа памет за друг пут кој ќе се игра со вакви тимови, инаку венгер е цар и никој не може да го замени у Арсенал.
Ama 3 utakmici e toa памет за друг пут....

Против Јунајтед играат и со 12 во одбрана, и тренерот на противниците влегува:pos2:

Па што сакаш ти, против сите големи екипи другите играат така, затворен бункер и оди помини. Ако постигнеш гол добро е, ама ако не постигнеш следува казна:toe:

Против Јунајтед играат и со 12 во одбрана, и тренерот на противниците влегува:pos2:

Па што сакаш ти, против сите големи екипи другите играат така, затворен бункер и оди помини. Ако постигнеш гол добро е, ама ако не постигнеш следува казна:toe:
Абе и Бенитез и Венгер се такви,само плачат:toe:

Da be bash samo place
venger ko so e trener nema drug
aj koj kje uspee taka da gi promovira mladincite kako so go prai toa venger a pokraj tie pari potroseni za izgradbata ovoj tim so go iame e odlicen i mozda sega ne sme pobedile 2 ali kje gi pobedime sl 5
:uvo:
pozz i ako imate neso protif arsenal nemora da ja pishuvate na ovoj forum
:helou:

Абе и Бенитез и Венгер се такви,само плачат:toe:
So golema doza na respekt za vas dvajca..Tolku li nemate sto da moabetite na fanklub junajted pa moravte ovde ili kako??

Da be bash samo place
venger ko so e trener nema drug
aj koj kje uspee taka da gi promovira mladincite kako so go prai toa venger a pokraj tie pari potroseni za izgradbata ovoj tim so go iame e odlicen i mozda sega ne sme pobedile 2 ali kje gi pobedime sl 5
:uvo:
pozz i ako imate neso protif arsenal nemora da ja pishuvate na ovoj forum
:helou:
Форумов е за дискусија и ако нема вреѓање се е ОК.
Да, Арсенал промовира млади играчи но мене повеќе ми делува на клуб од холандско првенство кој промовира играчи и ги продава во поголемите клубови:toe:
Мора да се измеша младоста со искуството како што е случај со мојот Јунајтед и ќе правиме тогаш муабет.
Колку беше подобар Арсенал со Анри, Пирес, Беркамп, Љумберг и компанија!

Форумов е за дискусија и ако нема вреѓање се е ОК.
Да, Арсенал промовира млади играчи но мене повеќе ми делува на клуб од холандско првенство кој промовира играчи и ги продава во поголемите клубови:toe:
Мора да се измеша младоста со искуството како што е случај со мојот Јунајтед и ќе правиме тогаш муабет.
Колку беше подобар Арсенал со Анри, Пирес, Беркамп, Љумберг и компанија!
Tocno taka Chombe prav si tuka iako ne ni mislis dobro, ali realnite navivaci go znaat ova.

Sekako deka beshe bolje so tie igraci
ali sekogas mora da se gleda na doro pa taka da
- i ovie igraci dokazale mnogu pati deka se dovolni sposobni i za golemi natprevari -
:)
arsenal :):wink:

Точно е дека послабите екипи играат многу затворен фудбал против екипите од големата четворка ама пак се знае дека на Арсенал не му одговара таков вид на игра и тоа е еден од најголемите проблем зошто остануваме без титула, сететесе дека секоја сезона тимовите кои отпаднале или одвај се спасиле од лигата имале освоено бодови против нас инако ние све биле во првите четири, тие се значајни бодови и треба во иднина да изнајдеме решение за да ги осовиеме тие бодови, а пак со нетрпение го чекам натпреварот со ман јун оваа сезона ние играме одличен фудбал а и ман пакажуе дека за ѓабе не ја освоил титулата прошлата година така што двета натпревари што ќе се одиграа сезонава ќе бидат едни од најубавите во лигата а и со многу голови, дан знае некој кога ќе се одигра првиот натпревар помеѓу Арсенал и Ман и на кој терен ?!

[zEUs];1740153 напиша:
Точно е дека послабите екипи играат многу затворен фудбал против екипите од големата четворка ама пак се знае дека на Арсенал не му одговара таков вид на игра и тоа е еден од најголемите проблем зошто остануваме без титула, сететесе дека секоја сезона тимовите кои отпаднале или одвај се спасиле од лигата имале освоено бодови против нас инако ние све биле во првите четири, тие се значајни бодови и треба во иднина да изнајдеме решение за да ги осовиеме тие бодови, а пак со нетрпение го чекам натпреварот со ман јун оваа сезона ние играме одличен фудбал а и ман пакажуе дека за ѓабе не ја освоил титулата прошлата година така што двета натпревари што ќе се одиграа сезонава ќе бидат едни од најубавите во лигата а и со многу голови, дан знае некој кога ќе се одигра првиот натпревар помеѓу Арсенал и Ман и на кој терен ?!
Minatata sezona igravme protiv Derby i gi tepavme so po 5,6-0 2te utakmici i ako neznae posle 12 godini pominati vo Arsenal sto treba ptotiv timovite koj igraat zatvoren fudbal neka se ubie.

A kako toa neznaes koga i kade se igra prvata utakmica be? Ni da vidis na net neznaes? www.arsenal.com proveri tamu imas sve.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom