Добро, нее го прај сеа и ти до толку. Единствен кандидат, за затвор, е Мартин Тејлор. :smir: А беше само казнет 3 меча.Odlicno da ne se sekirame...ona kretenot dejvis za vo zatvor e...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Добро, нее го прај сеа и ти до толку. Единствен кандидат, за затвор, е Мартин Тејлор. :smir: А беше само казнет 3 меча.Odlicno da ne se sekirame...ona kretenot dejvis za vo zatvor e...
Добро, нее го прај сеа и ти до толку. Единствен кандидат, за затвор, е Мартин Тејлор. :smir: А беше само казнет 3 меча.
Добро, нее го прај сеа и ти до толку. Единствен кандидат, за затвор, е Мартин Тејлор. :smir: А беше само казнет 3 меча.
Дејвис не е цвеќе за мирисање. Многу голем провокатор и гнасен играч. За во притвор е. :smir:
Да, шо има врска. Еве сега, ке му пишам една кривична. :pos2:hehe abe i dejvis so ima vrska ili...aj ako ne 30-dneven pritvor a? ,me iznervira kako krvnicki mu vleze ,ko gael da mu ja ima koeno vgaz sestramu...
1. Арсенал 12Инаку...први сте моментално, така?:helou:
Дејвис не е цвеќе за мирисање. Многу голем провокатор и гнасен играч. За во притвор е. :smir:
hehe abe i dejvis so ima vrska ili...aj ako ne 30-dneven pritvor a? ,me iznervira kako krvnicki mu vleze ,ko gael da mu ja ima koeno vgaz sestramu...
Не бе, бегај..остај политика! Него боље ке биде овој Величе!abe ja vikam da im go pustime Grujo pa da vidat so e pritvor:pos2::pos2: