Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата unforgiven
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Добро, нее го прај сеа и ти до толку. Единствен кандидат, за затвор, е Мартин Тејлор. :smir: А беше само казнет 3 меча.

Дејвис не е цвеќе за мирисање. Многу голем провокатор и гнасен играч. За во притвор е. :smir:

Добро, нее го прај сеа и ти до толку. Единствен кандидат, за затвор, е Мартин Тејлор. :smir: А беше само казнет 3 меча.

hehe abe i dejvis so ima vrska ili...aj ako ne 30-dneven pritvor a? ,me iznervira kako krvnicki mu vleze ,ko gael da mu ja ima koeno vgaz sestramu...

Дејвис не е цвеќе за мирисање. Многу голем провокатор и гнасен играч. За во притвор е. :smir:

Хант глата му ја скрши на Чех, кој шо можеше да умри во тие моменти, и беше казнет?!?!?!?!?!
Ај не заебавајте...

Инаку...први сте моментално, така?:helou:

hehe abe i dejvis so ima vrska ili...aj ako ne 30-dneven pritvor a? ,me iznervira kako krvnicki mu vleze ,ko gael da mu ja ima koeno vgaz sestramu...

abe ja vikam da im go pustime Grujo pa da vidat so e pritvor:pos2::pos2:

gun__1218112801_fans1.jpg

AJ SO SREKJA DA SI GO ZADRZIME PRVOTO MESTO :)
DAJ BOZE POSLE CELZI - MAN NERESENO
GOONEEERSS 4 EVER

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom