Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата unforgiven
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Da znam zoki ama mnoguuuu mi e maka.Najveke mi e maka sto nikoj od sudiite ne ni gi zastituva nasite igraci ko na primer torres i ronaldo so gi stitat.Minatata sezona taylor samo edna utakmica suspenzija dobi a znaes mn dobro po 2-3 meca dobivaat.Rositcki sirotinjata ne pamtam koga igral posleden put.Van Persie bese pola sezona a da ne zboram za tie so si otisle po kolku bile povredeni vo slucajot na anri i ljungberg. Seto ova nema svrha da se zbori osven da se nadevame na podobri vreminja od taa gledna tocka.
Pozz do tebe Zoki :pipi:
Топката се врти. :smir: Нема вечно, да го штитат плачкото од Јунајтед, што на секој допир паѓа.

Поздрав, и се надевам на поволен резултат вечер.

Сигурно ќе победиме сме влегле во невидена форма , другите треба да ја мислат !!!

Ајде Арсенал! Очекувам сигурна и добра игра на Арсенал.Да везат по теренот како што знаат.Поздрав и ќе сум за Арсенал затоа што го пишав на ливче.Ама и ми се допаѓа неговата игра.Типувам едно 3 гола за Арсенал.:helou:

Ајде Арсенал! Очекувам сигурна и добра игра на Арсенал.Да везат по теренот како што знаат.Поздрав и ќе сум за Арсенал затоа што го пишав на ливче.Ама и ми се допаѓа неговата игра.Типувам едно 3 гола за Арсенал.:helou:
Тооо! Ужувај, ке ги тепаме, како Реал шо го тепавме у ЛШ! :pos2: :pos2: :pos2:

Никогаш не се биле лесни гостувањата во Киев за ниту една екипа. Но Арсенал покажа голем квалитет и зрелост во почетните кола од ПЛ, така да истата игра очекувам да ја рефлектира и денес во воведното коло од ЛШ ... !!!* :wink:

Немој само толко да ги тепате.Немој дечките случајно да ве изненадат како што ве изненади лани Тотенхем во купот.Или пак како што ве ладат Ман.Челзи и Ливерпул секоја година.
Поздрав имаш од мене.:helou:
Да, Тотенхем беше тогаш гола вода, и секогаш бил под нас. Али еве сега кога се појача, веке покажува и Шампионски амбиции капиш? И капиш, тие освоиа 10/11 место, и капиш тие не ни играат во Куп уефа, и капиш ние играме во Лига на шампиони! :pos2:

Така да, и тие Челси и тие Ман Уре и тие Ливерпул можат вода да ни носат, за фудбал. Али ako ги гледаш, и ти работите како и секој непознаник на фудбалот, дека тој имал повеке титули и е подобар, тогаш терејси :smir:

Поздрав,

Друже резултатите кажуваат се.Па според нив ти си најубаво види до каде ти е тимот.Џабе му е на Арсенал ако игра најубав фудбал во свемирот ако нема резултати.А и за жал мора да го гледаш и бројот на титулите за да сфатиш дека се уште не навиваш за најдобриот тим.:helou:
Без навреда до другите фанови на Арсенал.
Океј, расправии ке траат до утре. Игнор! :smir:

Тешко гостување за Арсенал. Динамо Киев знаат да бидат многу незгодни...

Vecer imame tesko gostuvanje a ?
Dinamo ni e nezgoden protivnik megutoa mislam
deka vecer ke gi tepame
0-3... RvP. 2gola ...:vozbud::vozbud:

DAJ BE NE SE KARAJTE ZA GLUPOSTI AKO STE ZA ARSENAL PODDRZUVAJTE GO TIMOT I VO DOBRO I VO LOSHO A NE PORAZ I SITE SER>T I DAJTE VECER DA POBEDIME I DA NE GLEAME NA TOA KOGA STANAL kLuB I OD KOGA POSTOI
DINAMO SEKOGAS NI BILE TESOK PROTIVNIK AMA VECER
DINAMO0-ARSENAL=1-3

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom