Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата unforgiven
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Znam za Merida ama neznam deka bil eden od najgolemite talenti na svetot??:icon_roll

The Spanish midfielder is widely regarded as one of Europe’s brightest young talents; praise substantiated by a personal accolade received at the recent Uefa Under-19 Championships in the Czech Republic. There, Spain faltered, crashing out at the group stages, but Merida was ear-marked on a shortlist of ‘Future Stars’ by the confederation’s official website.

и јас не го знаев ама читнав нешто по нет...
добар е
Венгер ќе го направи ѕвер

:vozbud:

zokiarsenal;Кико-Козле, 35 само на СОН! :)) И, немој да ми кажеш дека Аде е мн. добар играч, пошо уште тие шанси фали да ги утне.........!

A sto mu fali na Ade be zoki...ajde kazi
Neka dojde nekoj vo duel so nego i neka mu zeme topka, ima tehnika dobi pasovi dava , samo treba malku da poraboti na 100 % sansi da ne gi promasuva , dobar e i so glava taka da super e
A ti ako navivas za arsenal ke go sakas Ade makar i on ne bil dobar
t.e ako si vistinski navivac
pozz

:nenene: не е тоа работата
јас мислам дека нема врска дали навива или не навива и дали го сака Арсенал или не
ако е некој добар добар е а ако е некој дрво дрво е

мое мислење е тоа за Аде
он што мисли кажува
така да нема карање околу овие работи

насри и туре ќе играат утре
добро е

zokiarsenal;Кико-Козле, 35 само на СОН! :)) И, немој да ми кажеш дека Аде е мн. добар играч, пошо уште тие шанси фали да ги утне.........!

A sto mu fali na Ade be zoki...ajde kazi
Neka dojde nekoj vo duel so nego i neka mu zeme topka, ima tehnika dobi pasovi dava , samo treba malku da poraboti na 100 % sansi da ne gi promasuva , dobar e i so glava taka da super e
A ti ako navivas za arsenal ke go sakas Ade makar i on ne bil dobar
t.e ako si vistinski navivac
pozz
Ne trakotaj be, ako bil navivac ke go sakal i da ne bil dobar, ja ne navivam za igracite navivam za timot najprvo.Ako igracot nee dobar nema da go sakam!

така е брат бс
потполно се слагам со тебе
и јас тоа сакав да го кажам

го кажав поинаку

позз

bsplayer; напиша:
Ne trakotaj be, ako bil navivac ke go sakal i da ne bil dobar, ja ne navivam za igracite navivam za timot najprvo.Ako igracot nee dobar nema da go sakam!

A koj go pravi dobar timot
igracite
Ti sigurno neznaes kako se naviva za tim...jas garantiram deka ti ne si prav
navivac ali nema vrska ne planiram da se karam
i koristi podobri izrazi....ne trakotaj....
Daleku si ti do prav navivac na arsenal
Go sakal samo timot....
i mene ne mi se svigjaat nekoj igraci vo arsenal pa pak vikam deka site se zverovi
zosto navivam za timot a timot go socinuvaat site igraci bez razlika dali se dobri ili losi

:toe:
pozz

bsplayer; напиша:

A koj go pravi dobar timot
igracite
Ti sigurno neznaes kako se naviva za tim...jas garantiram deka ti ne si prav
navivac ali nema vrska ne planiram da se karam
i koristi podobri izrazi....ne trakotaj....
Daleku si ti do prav navivac na arsenal
Go sakal samo timot....
i mene ne mi se svigjaat nekoj igraci vo arsenal pa pak vikam deka site se zverovi
zosto navivam za timot a timot go socinuvaat site igraci bez razlika dali se dobri ili losi

:toe:
pozz
Epa jas ne vikam deka site se zverovi samo zatoa sto igraat za Arsenal.
Prav navivac si koga ke bides realen.

Epa jas ne vikam deka site se zverovi samo zatoa sto igraat za Arsenal.

Ok mozebi i jas preterav malku ne vikam ne
ali bev izrevoltiran od toa sto zoki pisuvase za Ade
toa ne mi se svigja
koa davase po 25 gola vo sezona dobar e a sea ne bil dobar neli
epa ne e taka...
Mene poveke mi se sviga RvP ali sepak i ade e dobar
Ali ok bsplayer :smir: i vo pravo si za toa..
pozz

Поздрав до сите навивачи на Арсенал на форумот!
Гледам немате што да правите,па се карате за глупости.Остајте тоа кој е поголем навивач,утре почнува лигата и треба да дискутираме за натпреварот со ВБА.

Гледам немате што да правите,па се карате за глупости.Остајте тоа кој е поголем навивач,утре почнува лигата и треба да дискутираме за натпреварот со ВБА.
E ajde de Staki tebe te nema odamna na forumov.
Sto da se kaze za natprevarot so WBA? Ocekuvame pobeda se nadevam so sto podobra gol razlika.Nasri i Toure najverojatno ke igraat toa e pozitivno.

Tipuvam 2 ili 3-0

Играта со Твенте не ме воодушеви многу.Знам дека не играше нашиот најдобар фудбалер,Фабрегас,но можевме подобро да изиграме.Што се однесува до натпреварот со ВБА,очекувам подобрување во играта и се разбира победа.

dobre dojde :)

ostavi - glupostite !

za utre ocekuvam :

----------------almunia

bak ---------kolo -----------willy -----------gael

theo -------ramsey/nasry---neves----nasry/vela

--------------RvP-----------ade-T00

ova vo slucaj da igra nasry - kako za otvoranje da im se smrzne mocta da cicnat 5,6 parcinja - za ade da ve demantira site vie "zlobnici" !

ocekuvam nadovrzuvanje na temava ! :)

young%20guns%20sig%20copy%20copy.png

young guns :)
pozZ

Добре Ве најдов
Мојот тим е малку поразличен од твојот.Одбраната ни е иста.
---Ебуе------Насри-----Денилсон----Волкот
------Ван Перси-----Адебајор-----------

Оваа тактика мислам дека е подобра поради тоа што Ремзи е сеуште млад и мислам дека нема да изигра во најдобро светло.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom