Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ti premnogu go sakas fudbalot, zatoa navivas za 215 timoviовој турнир многу ми се свиѓа зошо Интер,Ајакс,Севиља и Арсенал играат
како
1.за интер не праам муабет и го исклучувам од старт не како фаворит туку како екипа што мислам дека е единствена што не е за турниров
2. сите знаете дека Арсенал ми е во срце и дека не лажам кога ке речам дека има млади таленти кои се меѓу најпознатите играчи во светов и дека играта е на ниво.....
3.јас од холандија сум за Ајакс и за таленти и за играта се перфектни и мислам дека оваа сезона ке бидат пред псв со оглед дека Марко Ван Бастен и Денис Беркамп кој стои зад него на клупата и задржувањето не клучните фудбалери.....
4.од шпанија сум за севиља и можам да кажам дека се одлично воиграни и радосен сум што дани алвес отиде у барса и мислам дека сега кога нема посебна ѕвезда во тимот конечно многу подобро ке функциора според мене отколку што тоа беше случај лани
5. и најважно немојте да се помешате (јас навивам за тимови од сите лиги што мислам дека е нормално или поточно кажано сум нивни симпатизер)
а АРСЕНАЛ можам да кажам како и секогаш до сега дека ми е во срце
не лажам жими мене
ај позз
Ti premnogu go sakas fudbalot, zatoa navivas za 215 timovi
Site vo mislite Arsenal vo srceto!
и ја се слагам арсенал фореверќе ја даваат арсенал на А1?и со кого?позз
ajax nee gola voda be, ocekuvam tezok mec![]()