Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата unforgiven
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Aj cestito pobeda.Ama imam samo nesto da vi kazam
"WE'LL BE BACK"

Честито победа...и само сакам на кратко да прокоментирам за MANURE, добро бе...како може у 94 минута гол да даат кога има само 3 мин продолжение? кој плаќа? :) абе и со местење не можат лига да освојат хаха(зборам за горенаведените)...ногу сме јаки,ама треба да се стегнеме уште толку сега! UP THE ARSE!

Od kaj ispadna voa 94 min ziti se! Pokazani bea 4 min prodolzenie! ManUtd dadoa vo 93! A arsenal malce li se imaat spaseno do sega taka??? Tipicen primer: So nas na vasite dragoceni emirati
Arsenal ManUtd :2-2! Pamtis?:uvo:

По подолго време и јас да напишам нешто на нашиов Фан Клуб.:)
За натпреварот..бев кај баба ми у село..и немаше добра слика..:(...но важна е победата...и киксовите на Ман УСА* и Челзи...
Ние игравме одлично,додека овие другите немаа никаква.игра...и не треба да се надеват на титула:)Сеа не треба да се грижиме како ке играт другите....туку за тоа како ке играме ние:)А играме феноменално:)..поздрав.!:smir:

Ред Девил, повеќе не гледам причина да пишуваш на фак клубов, океи?

Mi gi izbrisavte postovite a? pa DOBRO, SAMO DA SE ZNAE arsenal sampion!!!!!!!!
Да бе прочитав и јас за тоа, сега наредно коло ќе ви ја даделе титулата на домашен терен, само заборавив со кого играте?

Да бе прочитав и јас за тоа, сега наредно коло ќе ви ја даделе титулата на домашен терен, само заборавив со кого играте?
Dzabe se tufas, pogledni ja tabelata i dojdi da praime muabet, dotogas TISINA:baeh:

Dzabe se tufas, pogledni ja tabelata i dojdi da praime muabet, dotogas TISINA:baeh:
А бе уште има до крајот, не станавте шампиони, затоа не скокај! Ако беше така ќе се играше еден натпревар и тој што ќе победеше ќе беше шампион. Ама видиш, не било така, има 38 кола(за твоја несреќа).

nee bitno sea ima do kraj uste mnogu moze i mancester da osvoi titula ama definitivno titulata godinava ja zasluzuva ARSENAL

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom