Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата unforgiven
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Јуве заинтересиран за Жилберто Силва, плус Дунга му препорачува да ја промени околината.

и дали одлуката на Венгер за одземање на капитенската трака ќе влијае на Силва или тоа веќе беше познато па Венгер не се одлуче да му ја предаде капитенската улога на играч кој набрзо би го напуштил клубот

Жилберто е повреден или ? пошто не го видов да игра за Арсенал....
А Ебуе наскоро ке ја грее клупата, Волкот ке му го земе местото

Ne se sekiraj ti...Wenger za site ke najde mesto..Walkoc igra neshto ponapred od krilata..

Нешто понапред од крилата ? па тогаш што формација бе со 2 крила на десно ке игра ?
факт е дека Ебуе е одбрамбен играч...венгер го донесе Сања и тоа значи дека ебуе ке иде на клупа

Walcott nema da e starter u timot...Ke vleguva od klupa..
A Ebue e mnogu dobar igrac..I ne veruvam deka bi prifatil da sedi na klupa..Rositcki-Fabregas-Hleb-Ebue..moze neshto vakvo u sredinata

Волкот пред да се оперира беше стартер во тимот...сега да се опорави(да дојде до 100%) верувам дека пак ке игра прва постава.

Со ова ти со викаш ке нема место за Жилберто...така да некој мора да седи на клупа-продаден

ќе има многу ротации, во игра се и диаби и денилсон. и добро е што скоро сите имаат искуство од премиер лигата па Арсенал ќе има сили за повеќе фронта

Да не знаете дали Едуардо ќе дебитира денеска?

Најавуваат деби на Едуардо а дали ке биде стартер или ке влезе од клупата ќе видиме. Колку што знам Росицки нема да игра на овој натпревар бидејќи е повреден.

По се изгледа Арсенал си ја знае својата работа.

ајде бе 88 минута е....ајде гол....1-1 е :jaj:

Арсенал наместо да го следи примерот од Манчестер Сити денес, си направи од готово вересија.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom