gooner4life
Arsenal-Maniak
- Член од
- 11 јули 2008
- Мислења
- 7.037
- Поени од реакции
- 1.567
neka spremat i 150 ali nieden od ovie ne si ide :nenene::nenene:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Сосема заслужено.Беше најдобар ,а и оваа сезона се труди многу
Сосема заслужено.Беше најдобар ,а и оваа сезона се труди многу![]()
Сосема заслужено.Беше најдобар ,а и оваа сезона се труди многу![]()
И во ова ли да се верува?Barcelona Preparing €50 Million Bid For Van Persie And Fabregas?
Неможам да престанам да се смеам:pos2::pos2:
Заслужено. Се труди, но сепак сеуште е далеку од минатогодошната форма. Се надевам дека наградата што ја доби ќе го дополнително мотивира и ќе ги преточува шансите во голови како што правеше лани.
Што сакаше да каже поетот?:pos2:Gi biva ama ne tolku
![]()
Туре и Џуру централни. Ако не ке го земе Фримпонг или Џеј Томас.
Осталум дома играме, повеќе од сигурна победа. + Болтон и не се нешо година.
Инаку, секоја чест за Бентнер каков гол даде :pos2::pos2: како мене мајками ко бев мал што ми носеше да јадам со тацна.
ЕДИТ: Хари Реднап е звер. хаха15 милиони го дава Бентли. Така треба!!
Инаку, еве што пиша другар од Германиа, кој е прецедател на Арсенал Македонија.
Update: samo sto go slusav intervjuto na AW na ATVO i Arsenal se definitivno vo pregovori za Arshavin o toa e prioritet poradi (ne)ocekuvanoto otsustvo na Rosicky godinava, no ne isklucuva i vtoro zasiluvanje vo defanziva. Definitivno ne se bara golman. I konecno, na prasanjeto za idninata na Toure, AW decidno izjavi deka vo januari nikoj ne si odi (barem do kraj na sezona).
2 raboti za kraj: We only sing when we're winning i MYLES PALMER - UP YOURS.
Абе за втор играч би сакал да дојде Нзогбиа.Волкот се враќа прв
Theo Walcott is likely to be fit before Cesc Fabregas and Tomas Rosicky.
The England midfielder injured his shoulder on international duty in November but may be able to return in late February. His two colleagues will be back in March at the earliest.
“It is difficult to calculate when they will come back,” the manager told Arsenal TV Online.
“Walcott will be March or maybe the end of February. He will be the quickest one because he has started to run already. It is easier to plan after shoulder surgery than anything else.”
Fabregas damaged knee ligaments against Liverpool on December 21. Rosicky has been out with a hamstring tendon problem since last January
извор
Можно е да биде фит за против Рома.
Да, ако Насри го користи во средина и ќе се отвори место на левата крилна позиција за Аршавин.
Сеуште ќе ни фали ДМ, но си знае тој (Венгер), можеби и ќе не изненади со некој таков...![]()
Абе и според неговата изјава се гледа дека го сака АрсеналАбе за втор играч би сакал да дојде Нзогбиа.Мислам дека може да игра на Дм позиција, иако во Њукасл и како крилен играч. Цело време го ротираат и лев бек и лево крило. Али поише го бива за бек, игра крило само принудно.
Сигурно не вреди многу, таман за менаџер како Венгер, а и ке ни служи и за ПЛ и за ЛШ.
.. ке видиме ::helou:
И како што викаш ти ќе има и право за учество во ЛШ а и ПЛ... :helou:"I want to win titles, and I have set myself high objectives, like being in the French team.
"I told Newcastle I will do anything to leave this winter. If the club receives a nice offer, they will try to transfer me.
"Arsenal is the club that makes me dream the most in the Premier League."
Абе за втор играч би сакал да дојде Нзогбиа.Мислам дека може да игра на Дм позиција, иако во Њукасл и како крилен играч. Цело време го ротираат и лев бек и лево крило. Али поише го бива за бек, игра крило само принудно.
Сигурно не вреди многу, таман за менаџер како Венгер, а и ке ни служи и за ПЛ и за ЛШ.
.. ке видиме ::helou: