Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата unforgiven
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Катастрофа. Нејкам да сум во кожата на Венгер моментално. Неможеме акција една да сврземе.. два до три паса, и толку..

фак.

[zEUs];1892558 напиша:
Играа 11 душе фудбал не може еден да биде крив за све :nerv: може чуекот згреши ама се дешава заради неискуство недоволен број на одиграни натпревари и сл...

Баксуз е чуеков :tapp: и Силвестер беше крив двајцата се заплеткаја :toe:
абе ти улааааааааав ли си праиш? Кој рече дека е крив за све? Гледаш дека е дупка, мора да се мења!

katastrofa ej gubime 1-0 a? c c c neznam zasho ali ja imav sonuvano 1-0 HT 1-3 FT pa sea ke vidime daj boze da iskoci:vozbud:

[zEUs];1892569 напиша:
Да бе Сонг напрае грешка, грешке... ама пак одбраната мораше и требаше да ги попрае...

п.с ми снема А1 :tapp:
Нее тоа тоа..„Сонг згрешил, па бековите ке ги поправаат неговите грешки“
сонг е катастрофален неможам да го гледам! Ауф!

Ајде Вилшер ин и малце поофанзивно!

И пак Клиши со неговите грешки, ама сега имаше и помош од силвестеееееееер :angry3:

Добро Сонг изигра мн лошо но влијаат мн фактори на тоа... а Венгер би требало и морало да го примети тоа и да го стае Вела мн пофанзивмо или Рамзи :zver: а пак за Бентнер старата слика од прошлите натпревати ,,катастрофа,, ич не се подобрил па затоа и тој да се мењава под исто...

Овај Клиши се поглуп и поглуп станува.:tapp:

на директен линк, ќе пробам да ви најдам!
Ама џабе ви е, ќе изгубите:)
-----------------------------------------------
лоџикс, ме претица:)

аман бе зарем пак истата песна ја тераат,кај што не можам да ја гледам на тв и уште тоа им требаше,толку ли лошо играат?????????

има ли барем некој што игра добро па да се надевам на нешто,цело време се ѕверам во комп и чекам на livescore да испадне несто убаво,ама убаво ме снајде 45 мин......да му се плукнам!!!!!!!!!!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom