Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата unforgiven
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ние сме први со 8 бода
Порто има 6...
Динамо 5 бода
Фенербахче...2 бода.

Супер е :smir:
Имамо уште со Порто(на гости) и Динамо(дома) и се надевам дека ќе изграмо ваке убоо како вечерва ама со подобра реализација :wink:
сеа гледам хрт2 и викаа 87% посед топката у Арсенал била :nesum: ама дан мислел у првите минуте дека после беше окулу 70% за Арсенал :pos:

Тоа е тоа,ве пратев наизменично со Манчестер.Што да кажувам како еден ист меч да гледав,и вие и ние шанси залудно правевме...Ван Перси како ја промаши онаа шанса пред Волкан само...Уште од вчера после резултатите на Челзи и Ливерпул,знаев дека и Арсенал и Мен Ју нема да имаат среќа.Се гледаме сабота:helou:

abe so e dobroto tuka neam poim
0-0 so 200 sansi
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
:nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv:
Без нервоза не смо изгубиле :wink:

Не ми се верува....:nesvest::nesvest::nesvest::nesvest: :nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::zid::zid::zid::zid::zid::zid::zid:
Е ни мене ама тоа е суров е фубалот :nesvest:

Три натпревари без победа!!! Лошо!!! :zid::zid::zid::zid::zid::zid::zid::zid:
Ајде супер играмо сеа ќе дојде победата викендов :vozbud:

Не примивме гол што е добро, не дадовме гол што е лошо, се повреди Силвестер што е лошо, Бендтнер не е во форма што е лошо, следен натпревар против Јунатед што е лошо...

Што е работава со Арсенал? ОК, Фенербахче се добра екипа, ама сепак дома играа :toe:. Очекував победа.

Океј е бе, имавме супер игра. Нее некој којзнае колку битен меч.

Ужувајте, ништо страшно.:tv:

ne e do posedot na topkata... i nie koga igravme osmina finale so real posedot nas nad topkata bese 17% pa pak pobedivme... rabotata e sto ne znaeme da iskoristime koga sansite i igrata se na nasa strana.... dobar pocetok,no za zal bez realizacija...znam deka gi zasluzivme trite boda...zatoa i mi e zal i se nerviram... ali toa e sto se...se nadevam so manchester nema da pravime vakni greski,osobeno van persi bidejki ovaa vecer pretera so promasuvanjeto i deka ke pobedime...

67.6%Possession32.4%

16Shots7

4Shots on target2

0Saves3

6Corners2

16Fouls17

0Offsides2

2Yellow cards3

0Red cards0

24Tackles24

552Accurate passes231

119Bad passes17

Мислевмо дека Аде е баксузот и само тој ги промашуе шансете ама сеа тој не играше и ... :tapp: ама ај да не се секирамо многу најважно изгравмо одлично и ако ја повторимо играва во сабота ќе остваримо добар резултат.

Многуууууу лошооооооо
:zid::zid::zid::zid::angry3::angry3:
дајте со јунајтед 3 да зееме зашо ова не е веќе само премиер
залудно шанси
без голови:toe:
Три натпревари без победа!!! Лошо!!! :zid::zid::zid::zid::zid::zid::zid::zid:

Еве ме и мене хехе...бодче бодче кој ти дава.Одлична игра со премногу шанси-без реализација...82 % прецизни пасови...игра имаме,срека немаме(ја чуваме против ОНИЕ всабота) :smir:

Одлична игра од Арсенал, но за среќа Волкан беше тука, да не беше тој, ќе беше 5-0 100%. Ајде сега тепајте ги Киев и Порто, па да ни помогните нас :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom