Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата unforgiven
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Се надевам Бентнер нема да добие шанса.(со Јунајтед)
Бенднер моментално не е во најдобра форма, :( но вечерва со Ван Перси очекувам да ги видиме напред.
А за во Сабота ќе се сумира по натпреварот со Фенербахче за тоа кој ќе игра а кој не.

Бенднер моментално не е во најдобра форма, :( но вечерва со Ван Перси очекувам да ги видиме напред.
А за во Сабота ќе се сумира по натпреварот со Фенербахче за тоа кој ќе игра а кој не.
Не би му дал на Перси шанса. Нека се научи да прифати пораз, па тогаш. Вака нека си седи 4/5 меча ван терен.

Мој тип за денес:

Фабиански
Џуру Туре Силвестер Клиши
Сонг Фабрегас Денилсон Насри
Вела Диаби

Не би му дал на Перси шанса. Нека се научи да прифати пораз, па тогаш. Вака нека си седи 4/5 меча ван терен.

Мој тип за денес:

Фабиански
Џуру Туре Силвестер Клиши
Сонг Фабрегас Денилсон Насри
Вела Диаби
Три натпревари во Премиер лигата нема да игра Ван Перси па логично е да настапи вечер. Барем јас така мислам.

Еве го уште еднаш прогнозираниот состав за вечерва:

-----------------Алмунија------------------

Џуру-------Туре------Силвестер-----Клиши

Денилсон----Фабрегас----Диаби-----Насри

----------Бендтнер------Ван Перси---------

Dobro be sto ima Djorou da igra desen bek?? Pa pojke Song ili Toure bi gi stael tamu.

Туре играше лани таму и не се покажа којзнае како, додека Џуру подобро се снаоѓа на таа позиција отколку Туре.
Iskreno neznam koga Djourou igral desen bek ,ne se sekjavam. Ali Song i Toure igrale, a dali dobro izigrale,normalno ne. :D

Zborov mi e deka Djorou e povisok i pospor bas za centralen bek a ne za desen bek.

Iskreno neznam koga Djourou igral desen bek ,ne se sekjavam. Ali Song i Toure igrale, a dali dobro izigrale,normalno ne. :D

Zborov mi e deka Djorou e povisok i pospor bas za centralen bek a ne za desen bek.

a zosto be na taa pozicija go redite djorou koga tamu si igra sagna ne mi e jasno
a za vecerva mislam deka vo napadot sansa ke dobie vela pred nikls

Па добро кога во тимот фалат Сања и Ебуе мора да се оди и на ваква опција. Кога би требало да одберам меѓу Коло, Сонг и Јохан за оваа позиција би го одбрал токму него. Коло ќе треба да игра во средината.

Па добро кога во тимот фалат Сања и Ебуе мора да се оди и на ваква опција. Кога би требало да одберам меѓу Коло, Сонг и Јохан за оваа позиција би го одбрал токму него. Коло ќе треба да игра во средината.
Decko bolje Song da go igras tamu nego Djourou ili bolje Toure da go igras desen bek a Djorou centralen.

Ama ke si igra Sagna najverojatno taka da nema potreba od ova.

Decko bolje Song da go igras tamu nego Djourou ili bolje Toure da go igras desen bek a Djorou centralen.

Ama ke si igra Sagna najverojatno taka da nema potreba od ova.
Тоа е твое мислење.
Уште подобро ќе биде ако Сања ги мине последните фитнес тестови па за да не се експериментира многу. Сања секој натпревар го игра инзвонредно откако дојде во Арсенал.

Тоа е твое мислење.
Уште подобро ќе биде ако Сања ги мине последните фитнес тестови па за да не се експериментира многу. Сања секој натпревар го игра инзвонредно откако дојде во Арсенал.

abe spored poslednite informacii sagna e fit i vecerva ke igra taka da nemame sekiracii za taa pozicija a i wenger saka da pobedime vecerva za potoa da moze da odmarame vo preostanatite dva natprevari od grupite.taka da mislam deka nema mnogu da eksperimentira vecerva i deka ke odime na pobeda

eve link kaj moze da se sledi na satelit utakmicata jas licno ke ja gledam na premiere

http://liveonsat.com/today.php

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom