Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата unforgiven
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Газимооо...Табу темата за Арсенал отиде =))

Вечер против Стеауа не би требало да се мачат многу, ама да се надеваме дека романците нема да играат груб фудбал

jas mislam deka arsenal sea e vo povolna situacija i bi bilo duri i dobro da igra so 2 tim....bidejki na emiraty ke gi pobedi site od grupata ... pa zatoa neka se cuvaat igracite da ne vleguvaat vo nekoi opasni situacii i da ne rizikuvaat ... toe e moe mislienje!!

jas mislam deka arsenal sea e vo povolna situacija i bi bilo duri i dobro da igra so 2 tim....bidejki na emiraty ke gi pobedi site od grupata ... pa zatoa neka se cuvaat igracite da ne vleguvaat vo nekoi opasni situacii i da ne rizikuvaat ... toe e moe mislienje!!

Пак ко првио тим да играше, Ван Перси, Адебајор... и пак е 0-0

ГАЗИИИИИИИ АРСЕНАЛ до сеа не се нашол тим што ќе го допре ...

fino golce mi se dopadnaa .... tokmu takov kakov sto gotvi kujnata na ARSENAL ... Gz RvP:bravo:

Без нешто посебно ви играта, ама резултатот се брои, а тој е 0-1.
Одлично се снајде Ван Перси при голот

Ај честито да ни е новава победа. Да ни се множет многу повеќе. Абе Арсенал оваа година во англиско немат конкуренција. Денешнава победа мислам дека им е 9та последователна победа. Кој шо ќе идат на ред Арсенал само ќе си ги газит.
Значит можело да се играт и без Анри, Љунгберг, Пирес (за овај играч најмногу ми било жал), Виеира, Ешли Кол...

""PIRES"" nikogas nema da go zaboravam ... a i site fanovi na arsenal nema da go zaboravat zal mi e sto on ne e del od ovie posebni momenti na slavata na ARSENAL no kako i da e toj ke bide del od ARSENAL ..... poso nasheto moto e EDNAS TOPDZIJA ZASEKOGAS TOPDZIJA

""PIRES"" nikogas nema da go zaboravam ... a i site fanovi na arsenal nema da go zaboravat zal mi e sto on ne e del od ovie posebni momenti na slavata na ARSENAL no kako i da e toj ke bide del od ARSENAL ..... poso nasheto moto e EDNAS TOPDZIJA ZASEKOGAS TOPDZIJA

Дали ти теквит сезоната 2003-2004 мислам дека беше, Арсенал ко ја добија ФА-купот, тогаш Пирес ги имаше скинато лигаментите и ко ојде да му доделет медал со куцање и сите почнаа да му се клањет. То никогаш немат да го заборам. Многу жал ми падна ко го видов:(

da da se sekavam .... ej se sekavas protiv juve koga mu ja zede topkata na Viera .. kakov moment bese toaa ... ahh zlatni vreminja kolku i sea da e jak ARSENAL sekogas so nostalgija se sekavam na stariot tim na gardata na arsenal . priest viera ljumberg pa i na mark overmars cembel i loren ... i dr da ti e merak fotball da gledas

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom