Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата unforgiven
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
bsplayer digas galama coveku .. daj iskuliraj si!
pa dobro se sluci toa so se sluci na videlina izlegoa problemite koj so treba Wenger itno da gi resi toa e odbranata i toa centralnite stooperi!!
Ne im e prvpat vaka da kiksiraat i treba wenger use sea da razmisluva za eden dobar stoper vo zimskiot preoden rok ili eventualno racionalno da go sedne Gallas ili Toure na klupa edno 5 natrevari i ke se nacuaat kako treba da igraat i da pokrivaat drugo solomonsko reshenie ne postoi ATM

e drugarcinja toa e toa koga ke ja zemes na ebamuja
ne bevne losi ama ne zaponavne kako sto znaeme od pocetok i toa ni se srusi na glava na krajot
malku i nemavne sreka
i definitivno ade na klupa kamen

Катастрофа. Од хул дома 1-2. Ради ваз 4,500 ден :tapp: Кандидати за титула? не би рекол но не би сакал да ве потценувам затоа се надевам ова не го сметате за провокација.Спортски Поздрав :wink:

Ne e mozno ova luge....abe so mislea be so se topka vgol da vlezat ,kako moze ova da si go dozvolat...strasna rabota..neznam neznam...kamo da e samo los den,samo da ne ima poveke vakvi losi denovi cela sezona,e togas loso ke bidi...by the way Srekna godisnina na Wenger-ubav podarok bese ova,cccc

Ova e post na eden nas kolega od srbia i ja se soglasuvam so nego. Procitajte...interesen e.

Jebem mater Galasu sto uopste igra fudbal...
Jebem mater Vengeru sto ga je uopste doveo...
i jos jednom sto ga je postavio za kapitena...
i jos jednom sto ga je ostavio kao kapitena...

Bas me zanima kako ce da ga izbaci iz tima. I zanima me dokle ce odbranu da ignorise. I zanima me koji je danas izgovor. I zanima me da li ce se sve zaboraviti kada nakantamo Porto, pa ce u pregledu sezone reci kvalitet je bio tu, ali nismo imali srece.

Jebem ga i sto mu igra Denilson gde ne treba da igra i jebem ga sto mu igra Ebue. I pojeba mu sve u kuci sto ispadosmo gori od Liverpula. I jebali ih centarsutevi u nigde.

Ove sezone Celsi uzima titulu, mi cemo opet biti treci-cetvrti.

Катастрофа. Од хул дома 1-2. Ради ваз 4,500 ден :tapp: Кандидати за титула? не би рекол но не би сакал да ве потценувам затоа се надевам ова не го сметате за провокација.Спортски Поздрав :wink:

Mozda i ti pises sporska .... haha!! Epa da ebago treba da se bogatat tie kladilnicite

Aj вака сега.
Можам да кажам дека денес на играчите ги фати МРЗА,зашто со одличното позиционирање на одбраната на Хул сите наши играчи беа покриени...Едноставно не сакаа да си го мрднат газот за да примат топка.Доста лоши пасови.....МНОООООГУ бавна игра,ко стари баби беа у пм.
Алмунија-Една 6.5 не дека направи некој грешки,ама прими 2 гола.
Сања-6ка,доби жолт картон,не беше многу сигурен во одбрана,не направи ништо посебно во нападот.
Туре-6ка и за него...беше крив за првиот гол затоа што дркаше,а не излезе на Џовани да блокира.
Галас-6,бидејки беше најмногу крив за вториот гол....не смееше да дозволи така да му избега!Една пречка во нападот од него.....и то.
Клиши-6.5 не толку сигурен како порано,многу малце офанзива,ги немаше тие претпознатливи спринтови....сличен на Сања.
Ебуе-7,зашто се трудеше најмногу од сите...се повреди изгледа...се надевам дека не е нешто сериозно.
Денислон-За него 6,исто така крив за првиот гол,зашто тоа е негова позиција и треба да покрива такви моменти...а не да седи и да јаде пуканки.
Фабрегас-6.5 Уште го нема оној од лани....полека влегува во форма,но...и тој не се трудеше многу,не одеше по секоја топка....2 опасни удари кон голот,без ефект.И да,притисок врз Мѕhanе и си даде автогол...
Валкот-6.5 Освен акцијата за гол,ништо друго.....многу изгубени топки...во 3/4 прилики даваше чекор повеке,наместо да си шутира и да си даде гол.:nesum:
РвП-6.5 незнам,без притисок врз одбрамбените играчи...слабо слабо.
Адебајор-6,ја допре топката за 1-0....пак спиеше во оффсајд,постигна гол кој БЕШЕ регуларен,овој што падна и ветар да го дувне ке падне изгледа.
Измените ништо посебно.
Значи,МОРА како и претходните натпревари да се игра по ангажирано!Професорот ке им даде една убава лекција!Следуваат низа од победи.Без секирации!
СТЕНД АП ФОР АРСЕНАЛ!
И да,ВТОР ПОРАЗ НА ЕМИРАТИ ОД ХУУУЛ:nesvest::nesvest::nesvest::nesvest::nesvest::nesvest::nesvest::nesvest::nesvest:
уште неможам да поверувам.:nesum:

Покажете се како вистински ТОПЏИИ, и докажете и на сите дека сте со тимот секогаш! Гледам, дека многумина од вас изгубиа верба(ве сваќам, но немојте до толку) го кривите, еден Галас, го кривите Адебајор, итн итн..

Пофалба, само за сонне..! Респект за тебе брат

Се случи, тоа што се случи.. да го дадеше галас голот ке викавте дека е звер, и немаше ни да го споменете тоа што ја направи грешката(се случува)

Адебајор е Адебајор, што можеше поред таков бункер? Тоест, имам една замерка, тој можеше само да им бега на одбрамбените 5 6 метра у Офсајт!

Ван Перси, мислам дека најдобар играч беше на теренот, даде се од себе.. Неколкупати шутираше, добри пасови, но немаше финиш и резултат на тоа :tapp:

Сања, солидно.. но кога беше 70 минута форсираше на тоа да ги набацува топките баш кога имаше ЖБУН од фудбалери.. знаете каква е тактиката на помалите тимови кога водат.. (....)

Волкот, можеби тој ја изработи акцијата за првиот гол, но малиов претерува реално да збориме! Треба побрзо да ја подава... но ова е само еден меч, од еден меч неможеме да го направиме слабак.

Фабрегас! Во конкуренција со Перси.. како не влегоа тие два брилијантни шута АУУУФ! Штета..

Толку од мене, за дел од најдобрите фудбалери натеренот на овој меч.

НЕМОЈ ДА ЈА ГУБИТЕ ВЕРБАТА, ОВА Е САМО ЕДЕН ЛОШ ДЕН! Ке го дочекате и денот кога оваа година, Арсенал ке го подигне пехарот!

Кој е со мене?!?!?!

АРСЕНАЛ ЗАСЕКОГАШ!!!!

ПС: Утре е многу значаен ден за нас. На професор Венгер му е роденден, покажете малце респект, спрема чоекот кој тоа го заслужил! Утре му е роденден, како препороден човек во Арсенал по 12 години. Да живее ВЕНГЕР!

EDIT: Заборавив, ЧЕСТИТКИ ЗА ХАЛ

Покажете се како вистински ТОПЏИИ, и докажете и на сите дека сте со тимот секогаш! Гледам, дека многумина од вас изгубиа верба(ве сваќам, но немојте до толку) го кривите, еден Галас, го кривите Адебајор, итн итн..

Се случи, тоа што се случи.. да го дадеше галас голот ке викавте дека е звер, и немаше ни да го споменете тоа што ја направи грешката(се случува)

Адебајор е Адебајор, што можеше поред таков бункер? Тоест, имам една замерка, тој можеше само да им бега на одбрамбените 5 6 метра у Офсајт!

Ван Перси, мислам дека најдобар играч беше на теренот, даде се од себе.. Неколкупати шутираше, добри пасови, но немаше финиш и резултат на тоа :tapp:

Сања, солидно.. но кога беше 70 минута форсираше на тоа да ги набацува топките баш кога имаше ЖБУН од фудбалери.. знаете каква е тактиката на помалите тимови кога водат.. (....)

Волкот, можеби тој ја изработи акцијата за првиот гол, но малиов претерува реално да збориме! Треба побрзо да ја подава... но ова е само еден меч, од еден меч неможеме да го направиме слабак.

Фабрегас! Во конкуренција со Перси.. како не влегоа тие два брилијантни шута АУУУФ! Штета..

НЕМОЈ ДА ЈА ГУБИТЕ ВЕРБАТА, ОВА Е САМО ЕДЕН ЛОШ ДЕН! Ке го дочекате и денот кога оваа година, Арсенал ке го подигне пехарот!

Кој е со мене?!?!?!

АРСЕНАЛ ЗАСЕКОГАШ!!!!

ПС: Утре е многу значаен ден за нас. На професор Венгер му е роденден, покажете малце респект, спрема чоекот кој тоа го заслужил! Утре му е роденден, како препороден човек во Арсенал по 12 години. Да живее ВЕНГЕР!

5 godini imam verba 5. i za premier liga i za liga na sampioni.
5 godini gledam vakvi utakmici i 5 godini gledam " samo EDEN LOS DEN" a toj ne bil samo eden tuku imalo 100 i eden...
I verba ke ima sekoas!

5 godini imam verba 5. i za premier liga i za liga na sampioni.
5 godini gledam vakvi utakmici i 5 godini gledam " samo EDEN LOS DEN" a toj ne bil samo eden tuku imalo 100 i eden...
Кулирај! Со тебе, баш се неам.. али во овие моменти, најмалку ни треба расправија!

Оваа сезона, е сезона на Арсенал!

Немој, да се сложуваш со некој си србин. Тоа што го пишал, е како да се предал од Арсенал! Треба да се засрами..

Бтв, како што гледам само јас и сонне, знаеме да прифатиме пораз, и смирено да реагираме.. зашто е толкава тензија? Долга е сезоната!

Поздрав, и не се нервирај до толку.. :smir:

Кој е со мене?!?!?!

АРСЕНАЛ ЗАСЕКОГАШ!!!!

abe Zoki,so tebe sme kako ne,ama na vakvi natprevari da se gubat bodovi???Sto ostana togas protiv UnTItle(kako so ti gi vikas) i drugive...kako mozat da si dozvolat;kako prvo,da se osvojat 3 vazni boda...vtoro,so pobeda da ja cestitaat godisninata na Wenger...ova bea dvata NAJOSNOVNI MOTIVI da go isturat Hull ...neznam...so ubavi misli sum za ponatamu, ne sakam da pomislam deka ova ke deluva na timskiot duh...kako i da e mislam deka Galas mozese i trebase mn podobro da reagira,a nego go smetam za eden od najemocionalnite igraci na ovaa generacija...neznam kako se cuvstvuva toj sega,za vinoven ili ne...tolku ps:SE RAZBIRA DEKA NITU VO EDEN MOMENT NEMA DA JA OSTAVIME NASATA GORDOST.....to e to

Зоки,поразот е прифатен бе,си играа како што сакат,си победија.
Јас ги истакнав слабостите на Арсенал што ги видов денес!
И да,како што напишав погоре,ке направи сега една добра низа на победи..без грижи!
@4и4.
Бидејќи денеска ич не им се трчаше...секаде кревет им се гледаше:):)
Само лош ден,идемо даље!

тоа се слуќи изгубивме - лош ден !

и на најдобрите им се случува .

премногу промашија - противникоот си ја искористи шансата .

им чеситам - браво 3 бода од емирати !!!

оној аде , РвП двајцата на клупа следно коло да видат како треба да играат .

Земајте пример море.

Прв од вас вели дека никоја екипа не е совршена и секој има право на грешка:toe:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom