Фан Клуб: Амак СП Охрид

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Новата сезона АМАК ја започна си победа
Торус 70-89 АМАК СП
оваа сезнона одиме по титулата :vozbud:

Честитки за победата, иако јасно беше дека ќе го тепате Торус :)

Баш ме интересира Вегов колку коша дал :pos2:

Как изиграја Богојо, ај некој Охриѓанец нека прокоментира?

У Скопје се играше, не верувам да знае некој :smir:

А и онака има слабо Охриѓани на фан клубот, кај сте бе ебаго? :(

Не изиграл баш најдобро,
7-8 поени постигнал, ама и немало многу потреба да играат заедно со Џарид :)
од нив повеќе се очекува со потешките противници

Не изиграл баш најдобро,
7-8 поени постигнал, ама и немало многу потреба да играат заедно со Џарид :)
од нив повеќе се очекува со потешките противници
Како има да го гонате низ Охрид... и нии требаше тава да му го напрааме ама немаше смисла оти е од тука ке нема дека да оде :tapp:

Како има да го гонате низ Охрид... и нии требаше тава да му го напрааме ама немаше смисла оти е од тука ке нема дека да оде :tapp:
Де бе прекратете веќе,мислам крајно време е ...Оставјте го на мира !Кога решаваше утакмици беше најдобар нели?Во Кавадарци на 3-2 за Фени,кога сам ги победи последната четвртина тогаш е најдобар?Ајде доста,што било-било...:helou:
П.С Јас пак мислам на сите ќе им докаже оваа година колку вреди !:smir:

Де бе прекратете веќе,мислам крајно време е ...Оставјте го на мира !Кога решаваше утакмици беше најдобар нели?Во Кавадарци на 3-2 за Фени,кога сам ги победи последната четвртина тогаш е најдобар?Ајде доста,што било-било...:helou:
П.С Јас пак мислам на сите ќе им докаже оваа година колку вреди !:smir:
Само заради себичноста не ми се аресе неговата игра иначе да предаваше лани повеке на Тасовски и на Бошњак е беше ного по продуктивно за тимо така саа...:toe:

Hristov ne si vo pravo...Timbata resavase oti u nego e topkata,ne dava na drug.Na 3-2 za Feni Taso ja dobija...trojka.. kontra...vlez,asistencija do Pupo...presecena na Semata...pa trojka...slobodni na kraj.Ja imam snimeno.Bogojo najmalku ja drzese topkata poslednite 3 min. i pobediame.Od nego ne sme sampioni za lani...a i kazi koja on ga e resil,koa site tesni utakmici gi gubaame,samo gorenavedenata koa ne go gnjavese basketo

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom