Фан Клуб: Албанија

• Креатор на темата Креатор на темата ballisti
  • Време на започнување Време на започнување
Точно ли е дека до крајот на квалификациите за европско првенство Албанија ќе игра на Филип II Македонски поради рушење на стариот стадион и изградба на нов во Тирана?

Тоа ако се случи значи навистина сме за никаде може слободно да си испаднеме од Македонијава!

Тоа ако се случи значи навистина сме за никаде може слободно да си испаднеме од Македонијава!
Уживај бе! Нее тоа така едноставно :) Aко тие од ФФМ се глупи...не значи дека и народот е глупав...:toe:

Kolku ste rasipani luge ABE NEMA DA NI ZEMAT TIE STADIONOT ke si plakat i ke si igrat !
Koj ke ve prasuva vam ne mi se veruva sto se ima vo forumov AH NE TREBA ZA SEKOGO INTERNET DA IMA !!!!!!!!!!!

Kolku ste rasipani luge ABE NEMA DA NI ZEMAT TIE STADIONOT ke si plakat i ke si igrat !
Koj ke ve prasuva vam ne mi se veruva sto se ima vo forumov AH NE TREBA ZA SEKOGO INTERNET DA IMA !!!!!!!!!!!

Нека идат у Косово да играат уште ние немаме изиграно таму тие ке играат.:salut:

Naj glupavi luce od ovie 90 % na forumot nema a znam sasto mu boli da igrame vo grdaski ke bide poplava od kosovo od albania i nie tuka nekoj 2 milion kledaci

Naj glupavi luce od ovie 90 % na forumot nema a znam sasto mu boli da igrame vo grdaski ke bide poplava od kosovo od albania i nie tuka nekoj 2 milion kledaci
Barem ke se ispolni stadionot ednas. Tuku stvarno slusnav deka Albanskata Federacija e vo pregovori so FFM... Najverojatno so Francija ke igraat vo Skopje... Invazija ke bide...

Aј ти малце размисли логички може ?
На стадионот нема шанса да играат и да платат и да молат на коленици,пошо ќе избие нова војна,не биди толку глупав без врска.
Прво и основно не признаваат македонско малцинство во Албанија,а сега сакаат да играат на македонски стадион и тоа на сред Скопје ?!?!?
Имаат стадиони во Албанија,какви такви нека играат таму,а ако не,нека го откупат стадионот во Приштина и таму нека играат,ем ќе си удрите пикник со “брајЧата“

Ne be po simpaticen im e Gradskiot vo Skopje

а кога игра Албанија во Тирана што не идете 2 милиони гледачи од Косово и Македонија а ?? Не само се палите тука во Македонија

ЛООООООООООООООООООООООООООЛ 2 милиони :vozbud: Што не ќе прочиташ на форумов еј хахахахахахахаха!

Веруј ми дека нема да игра албанија овде, зошто ако се деси тоа...од стадионот после тоа ка ќе игра Македонија знаеш што ќе остане? ПЕПЕЛ! Нека размислат два пута нашиве пред да донеса некаква смешна одлука.

Исто така во последно време низ медиумите проструи информацијата дека Албанската Репрезентација своите натпревари ќе ги игра на арената “Филип Втори”. Истата таа иницијатива произлегува на барање на невладината “Разбуди Се”, односно на Артан Груби, кои да потсетиме беа главни организатори и провокатори на неодамнешните случувања на Скопското Кале. Според добиените информации од ЈП за станбен и деловен простор скришум е дадено зелено светло на ова барање-провокација, па така ние како Комити ќе бидеме приморани да застанеме во ред и да ја браниме нашата чест со тоа што нема да дозволиме на нашиот стадион присуство на Албански навивачи, кои во центарот на Скопје ќе извикуваат навредливи пароли према целокупниот Македонски народ и ќе истакнуваат пишани пароли негирајќи го Македонскиот народ и неговто постоење. Овие претпоставки доаѓаат од претходните искуства кога играа Македонија и Албанија на гостински терен, кога Албанци од Македонија ги нападнаа фудбалерите на Македонија, исто така и пример од натпреварот на младинците на Македонија и Англија кој се одигра на стадионот во Чаир, на кој се навиваше против Македонската репрезентација и беше исвиркувана нашата државна химна.
Соопштение на Комити Скопје
Верувам дека сите Македонски Н.Г ќе застанат зад ова соопштение!:toe:

Што се палите бе!! Ако се игра надвор од Албанија тогаш ќе се игра во Приштина,колку и да сакаме ние сепак Приштина е првата опција.

Овие па војна ќе имало :pos:

^ Биди сигурен дека сите до еден ќе застанеме,мада не верувам да се случи ова.

AH BRE aj da ne zboruvam poveke site deca tuka :tapp:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom