Фан Клуб: АБА

• Креатор на темата Креатор на темата Viktoranius
  • Време на започнување Време на започнување
Аба останува у втора лига... а за понатаму буџет и играчи незнам како ќе е останува да видиме:).

еми саа ај па сами нека се научат ако несакат да дават по 450-500 ден:tapp:

А бе не е ни Горан крив ка навага овци ке ги стриже. Ама тва е оф топик

Ја за АБА. Правилно е децата да не плакат, оти губат некои деца шо стварно имат талент а не можат да платат. За тва клубо е должен да ги овозможе условите за трениране, а децата се должни да слушат. И после од некој ако стане играч, и играчо е кар и клубо. Незнам тука шо не е јасно:toe:

де бе кажејте нешто и за АБА постојат ли и они.. шо играче имаа како играт ова она btw не пратам мак кошарка веке додека не има тим у 1ва лига од Струмица

Постои. Игра у 2. лига, ако не се лажам останаа у 2ра. А за играче незнам кој се, имаше пишано тука на форумо негде, ама неможам да најдам.

играјачето се исти од лани мислам, само без тии 2цата американци, имат земано 3-4 од битола

Дај кажејте кога играат следното коло дома, оти сакам да одам малце кошарка да погледам.

играјачето се исти од лани мислам, само без тии 2цата американци, имат земано 3-4 од битола

Се млади играче....КОТЕВСКИ,ГОРГИЕВСКИ....наредната недела се игре тука мислам...:jaj:

Mene me nema i nema koj da vi napise informacii.ABA e mnogu mokna ekipa ovaa sezona i mozam slobodno da kazam deka ke atakuvaat na prvote 2 pozicii na tabelata.Za lider na ekipata se smeta Kamilo koj e golem borec.

У колко саато, дај кажејте да одаме малце да видаме кошарка :) Ак оде Димитар де :) сам не лагам

Слабо... ги гледав денес со Вардар дома губеа 28 коша разлика на 2-3 минути до крајот и си отидов не ја догледав има еден добар плеј и Абазович другите се некој деца без веза...:).

Mene me nema i nema koj da vi napise informacii.ABA e mnogu mokna ekipa ovaa sezona i mozam slobodno da kazam deka ke atakuvaat na prvote 2 pozicii na tabelata.Za lider na ekipata se smeta Kamilo koj e golem borec.
тај тука шо вика

Слабо... ги гледав денес со Вардар дома губеа 28 коша разлика на 2-3 минути до крајот и си отидов не ја догледав има еден добар плеј и Абазович другите се некој деца без веза...:).
тај тука шо вика
и саа кој да слушаш:tapp:

тај тука шо вика

тај тука шо вика
и саа кој да слушаш:tapp:
Па види неговио пост од кога е... мојо е вчерашен само шо се вратих од утакмица, ако атакуват за прва позиција нема да губат од Вардар по 30 коша разлика дома размисли малко :helou:

шо има ново тука бе коо место се лагат ли да флеват у прва лига илине а? или гупат по 2-30 разлика и дома и госте:vozbud::vozbud:

Toмче Соколов потишал за АБА.(не сум сигурен, ако има некој поконкретна информација нека пише:))

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom