Фан Клуб: АБА

• Креатор на темата Креатор на темата Viktoranius
  • Време на започнување Време на започнување
А бе само знам оти најверојатно нема да има некој нови играчи...тие што ги има на списокот тие и ќе останат...:toe:
шо значи па ке се последни у 2-ра лига и ништо од надежта дека може да флезат у 1-ва лига позззззз сакам ве ситееее

За последни нема шанси, бидејќе падна многу квалитетот на втора лига.. подобрите екипи отидоа прва лига,сите подобри играчи се преселија во прволигашки екипи така да...:wink:

а каква е ситацијата во АБА по прашањето за фузија со Струмица?

Ајдеее и Виктор Баџуко ли е замешан у АБА ?

Тај па од дек излезе тама да го емм... Декшо не го садаш, тама расте... Нек седе тама у вмро у штабо и нек тепа муј тама... и да си замии јајчката у војнио базен

Тај па од дек излезе тама да го емм... Декшо не го садаш, тама расте... Нек седе тама у вмро у штабо и нек тепа муј тама... и да си замии јајчката у војнио базен

Абе оооди бе, да го еем базенто му пропаѓе, голема конкуренција. А и плус тва се замислува Федерер се некој акробатски финти праа со тенисеерто.:pos2:

za pari ima nogo pari ama i tva se tere tama samo biznis po se izgleda i za tva mislam oti nemat nogo ambicii ama ke vidame saa Rajan so ke kaze dojdel si od Amerika on e glaven i odgovoren urednik:je::pos2::pos2:

Еј, маленка шега на ваша сметка.
За АБА знаате ли как треба да се навива??

НААААПРЕД АБА, Амин:star: НАААААПРЕД АБА, Амин:star:
:je::je:

хахахаа ме ареса тва:pos2::pos2::pos2:

Ме насмеа ова .. :pos2::pos2::pos2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom