Фан Клуб: АБА

• Креатор на темата Креатор на темата Viktoranius
  • Време на започнување Време на започнување
pregi beh na kafe so Bob i so Gastarski maabetce malce i lagat da vlezame u 1 liga bez problem e duri togaj ke vidate so se zasiluvanja.

Озбилно е тоа или така само...?:pos2::pos2:А ако чекате од Гаштарски,сте се заебале:pos2::pos2::pos2:...Јоцо е класа за него.:bip:

a za pari ima nogo saa ke formirat ABA i sahovski klub

И шо оти Гаштарски?Нема појма од живото тај бе:pos2::pos2::pos2:Го знам кгоа играше за Мзт,право дрво беше...:toe:

Гаштарски кога играше во МЗТ ти имаше 10 години, па не знам колку го знаеш баш

Гаштарски кога играше во МЗТ ти имаше 10 години, па не знам колку го знаеш баш
Го знам,го знам...Сум бил на 2-3 тренинга на Мзт,кога кај вас играа Дани и Гаштарски...Го знам многу добар каков клапчо е...:pos2:А посебно го памтам оти се носаше лакувани патики:pos2::pos2::pos2:Немој да мислиш дека на 10 години не гледам кошарка и не знаев што се случува.:back:

Ја не ти реков дека не си гледал на 10 години, работата е колку си разбирал

Џабе ќе ти објаснувам дека Димче ни има донесено сам Куп титула, во такви години си кога мислиш дека знаеш се. Го имаш гледано пред да ја заврши кариерата кога не можеше да оди и ми продаваш знаење. Немој мене жити се, ќе те потцетам беше едно време и во репрезентација. Не ти викам дека бил класса играч, ама далеку од тешко дрво.

Џабе ќе ти објаснувам дека Димче ни има донесено сам Куп титула, во такви години си кога мислиш дека знаеш се. Го имаш гледано пред да ја заврши кариерата кога не можеше да оди и ми продаваш знаење. Немој мене жити се, ќе те потцетам беше едно време и во репрезентација. Не ти викам дека бил класса играч, ама далеку од тешко дрво.
Што ви е на вас бе?Право се вие знаете...Јас имам свое мислење за Димче и не ми објаснувај ти на мене саа,јас си имам свое мислење....:bip:

А бе бубуљичав многу се дигаш на форумов, а најмал си. Смири се малце, не се мисли дека си Фил Џексон. Ти кажав мал си бил не знаеш некој работи што се случувале со МЗТ и кој биле добри играчи тогаш. Ме боли ку*от за твоето скапано мислење, ти ако сакаш мисли си дека Струмица има освоено Евролига, никој не ти кажа за твоето мислење, јас ти реплицирав на тоа што кажа за Димче. И уште еднаш ќе ти кажам смири се малце, јас колку знам за кошарка биди сигурен многу повеќе од тебе. Само тоа е, ти мислиш ако киснеш по цели денови у сала кај вас ко малоумник некој, место да искачаш да се дружиш на тие години што ги имаш, знаеш многу повеќе од луѓе што идат на кошарка 10 години. :back:

А бе бубуљичав многу се дигаш на форумов, а најмал си. Смири се малце, не се мисли дека си Фил Џексон. Ти кажав мал си бил не знаеш некој работи што се случувале со МЗТ и кој биле добри играчи тогаш. Ме боли ку*от за твоето скапано мислење, ти ако сакаш мисли си дека Струмица има освоено Евролига, никој не ти кажа за твоето мислење, јас ти реплицирав на тоа што кажа за Димче. И уште еднаш ќе ти кажам смири се малце, јас колку знам за кошарка биди сигурен многу повеќе од тебе. Само тоа е, ти мислиш ако киснеш по цели денови у сала кај вас ко малоумник некој, место да искачаш да се дружиш на тие години што ги имаш, знаеш многу повеќе од луѓе што идат на кошарка 10 години. :back:
Јас искачам,се дружам,а најважно од се тренирам секој ден не сеќирај ти...А тие сами што се фалат(како тебе) да знаеш,не знаат ништо:back:

Јас искачам,се дружам,а најважно од се тренирам секој ден не сеќирај ти...А тие сами што се фалат(како тебе) да знаеш,не знаат ништо:back:
:pos2::pos2::pos2::pos2: So iskacas ti?? :))) koo gornina ??:pos2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom