Ted Dettman4e
Real Optimist
Dobro zaso ne ste ozbilni pocekajte uste 1 mesec i ke vidate koj ke se igracite,taka ne govorejte samo
A бе така сее...слушајте го на него он има блиски човеци у управата...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Dobro zaso ne ste ozbilni pocekajte uste 1 mesec i ke vidate koj ke se igracite,taka ne govorejte samo
И шо оти Гаштарски?Нема појма од живото тај бе:pos2::pos2::pos2:Го знам кгоа играше за Мзт,право дрво беше...da be tocno e gastarski u ABA jas potvrduvam
И шо оти Гаштарски?Нема појма од живото тај бе:pos2::pos2::pos2:Го знам кгоа играше за Мзт,право дрво беше...![]()
Го знам,го знам...Сум бил на 2-3 тренинга на Мзт,кога кај вас играа Дани и Гаштарски...Го знам многу добар каков клапчо е...:pos2:А посебно го памтам оти се носаше лакувани патики:pos2::pos2::pos2:Немој да мислиш дека на 10 години не гледам кошарка и не знаев што се случува.:back:Гаштарски кога играше во МЗТ ти имаше 10 години, па не знам колку го знаеш баш
Колку,толку...Важно знам оти Гаштарски е тешко дрво...:bip:Ја не ти реков дека не си гледал на 10 години, работата е колку си разбирал
Што ви е на вас бе?Право се вие знаете...Јас имам свое мислење за Димче и не ми објаснувај ти на мене саа,јас си имам свое мислење....:bip:Џабе ќе ти објаснувам дека Димче ни има донесено сам Куп титула, во такви години си кога мислиш дека знаеш се. Го имаш гледано пред да ја заврши кариерата кога не можеше да оди и ми продаваш знаење. Немој мене жити се, ќе те потцетам беше едно време и во репрезентација. Не ти викам дека бил класса играч, ама далеку од тешко дрво.
Јас искачам,се дружам,а најважно од се тренирам секој ден не сеќирај ти...А тие сами што се фалат(како тебе) да знаеш,не знаат ништо:back:А бе бубуљичав многу се дигаш на форумов, а најмал си. Смири се малце, не се мисли дека си Фил Џексон. Ти кажав мал си бил не знаеш некој работи што се случувале со МЗТ и кој биле добри играчи тогаш. Ме боли ку*от за твоето скапано мислење, ти ако сакаш мисли си дека Струмица има освоено Евролига, никој не ти кажа за твоето мислење, јас ти реплицирав на тоа што кажа за Димче. И уште еднаш ќе ти кажам смири се малце, јас колку знам за кошарка биди сигурен многу повеќе од тебе. Само тоа е, ти мислиш ако киснеш по цели денови у сала кај вас ко малоумник некој, место да искачаш да се дружиш на тие години што ги имаш, знаеш многу повеќе од луѓе што идат на кошарка 10 години. :back:
:pos2::pos2::pos2::pos2: So iskacas ti??Јас искачам,се дружам,а најважно од се тренирам секој ден не сеќирај ти...А тие сами што се фалат(како тебе) да знаеш,не знаат ништо:back: