Фан Клуб: АБА

• Креатор на темата Креатор на темата Viktoranius
  • Време на започнување Време на започнување
па тва сакаах цело време да го кажам бе чувек

:pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos: не ме зајбави!

Taка чујах..а изворите ми стоот баја сигурни..Ако има нешто офицјално ке пишам.Ако дознаа некој пред мене нека пише :helou:

Конечно повторно ќе се оди на следење на натпревари во живо, мило ми е за влезот во првата лига.

Стратус ке биде тренер 100%.80% нов играч на АБА Струмица е Слободанчо Хаџивасилев.

Требаше да биде Стратус тренер,беше и тука на утакмица присуствува ама нема да биде он ќе видаш. :)

Требаше да биде Стратус тренер,беше и тука на утакмица присуствува ама нема да биде он ќе видаш. :)

Епа грешка сум информиран изгледа.На мене ми кажаа дека ке биде сигурно он тренер.Ама ако има веке солиден тим мора да има и добар тренер ( не викам оти ке е Стратус ) неможаме да останат со сегашнио шо е.:smir:

Епа грешка сум информиран изгледа.На мене ми кажаа дека ке биде сигурно он тренер.Ама ако има веке солиден тим мора да има и добар тренер ( не викам оти ке е Стратус ) неможаме да останат со сегашнио шо е.:smir:

Види саа Никола.Работта беше веќе скоро готова да биде Стратус.Се чекаше да се флезе 1 лига. Ама најверојатно ни у играчкио ни у стручнио кадар ќе нема грци. :) :)

Струмичани ајде пофалете се за играчкиот кадар за следната сезона, се знаат ли кои играчи ќе бидат, засилувања има ли?
Ајде кажете ја листата. :)

Струмичани ајде пофалете се за играчкиот кадар за следната сезона, се знаат ли кои играчи ќе бидат, засилувања има ли?
Ајде кажете ја листата. :)
За тренер Стратос или некој американец ќе донеселе, а за играчи 4 американци треба да дојдат така ми кажаа па за други играчи ко ќе има нешто ќе пишам :)

За тренер Стратос или некој американец ќе донеселе, а за играчи 4 американци треба да дојдат така ми кажаа па за други играчи ко ќе има нешто ќе пишам :)

И јас ќе го потрдам тва...за тренер Стратос и плус 4 Американци, на позиции 3,4 и 5...и плус изгледе ќе се потпишува договор со тии ATHLETS IN ACTION, ќе финансират. Знам дека ќе се атакува на водечките места догодина у прва лига и дека главен акцент се става на средуване на саалта!!!

Тренер по се изгледа ке биде американец..У АБА треба да флезе мислам некоо Бугарска фирма со ке потпише договор на 12 години да га спонзорире нон стоп..Значи ако флезе таа фирма ли шо е тва незнам тренер ке биде дефинтивно американец..а ако не ке биде Стратус..а у случај ако е Стратус првио играјач шо го посакал бил Ефтим Богоев..:smir:

Тренер по се изгледа ке биде американец..У АБА треба да флезе мислам некоо Бугарска фирма со ке потпише договор на 12 години да га спонзорире нон стоп..Значи ако флезе таа фирма ли шо е тва незнам тренер ке биде дефинтивно американец..а ако не ке биде Стратус..а у случај ако е Стратус првио играјач шо го посакал бил Ефтим Богоев..:smir:
И да доо саа барем подобро маа од пред 2-3 години нема шо да се плашаме од неговио шут :) Иначе ак донесат американци јако ќе е не верувам оти ќе се слаби тии. И значи дефинитивно шампионски тим е почнано да се праа :). ПС кога почнува сезоонта xD

И да доо саа барем подобро маа од пред 2-3 години нема шо да се плашаме од неговио шут :) Иначе ак донесат американци јако ќе е не верувам оти ќе се слаби тии. И значи дефинитивно шампионски тим е почнано да се праа :). ПС кога почнува сезоонта xD

Мислам оти нема да биде баш одгодина шампионски ама би требало да е у првите 4 у Македонија.:helou:

Как бе нема ли нешто официјално со некој играч или били шо никој не пише :(

Вторник ( 07.09.2010) АБА ке игра пријателски натпревар со Торус на домашен терен..Натпреварот започнува во 19:00..:salut:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom