dodadeni se + detali i prosirena ponuda http://www.t-mobile.com.mk/public/default.aspx?id=E55C83714B134F7187834BEE0006FBA0Family+ broevi .................3..................................3-5...................................... 3-7
Тарифа ...........'''''. Family+ 1 300............... Family+ 1 800 .................Family+ 2 400
od fik na fix .......'''''''''.1,9 ден./мин. .............. ........ 1,7 ден ................................1,5 ден
od fix, i od mob kon site 5,5 ден./мин.................. 5,0 ден......................... 4,5 ден
oд мобилен кон T-Mobile (евтина тарифа) 3 ден./мин.
od mobilen povikuvanje
* Тарифирањето во мобилниот сообраќај е по секунда.
За воспоставување повик се наплаќаат 3 ден.
od fiksen povikuvanje
Тарифирањето во фиксниот телефонски сообраќај е по минута. bez 3den povik
Во кругот на семејството (мобилни и фиксни линии)0 ден./мин. samo 3den povik
sega jasno li vie e?
i za toa: od relax ili od flex ili neznam od kade MOZE da se premine vo ovoj paket ili tarifa family+
Family+ broevi .................3..................................3-5...................................... 3-7
Тарифа ...........'''''. Family+ 1 300............... Family+ 1 800 .................Family+ 2 400
od fik na fix .......'''''''''.1,9 ден./мин. .............. ........ 1,7 ден ................................1,5 ден
od fix, i od mob kon site 5,5 ден./мин.................. 5,0 ден......................... 4,5 ден
oд мобилен кон T-Mobile (евтина тарифа) 3 ден./мин.
od mobilen povikuvanje
* Тарифирањето во мобилниот сообраќај е по секунда.
За воспоставување повик се наплаќаат 3 ден.
od fiksen povikuvanje
Тарифирањето во фиксниот телефонски сообраќај е по минута. bez 3den povik
Во кругот на семејството (мобилни и фиксни линии)0 ден./мин. samo 3den povik
sega jasno li vie e?
i za toa: od relax ili od flex ili neznam od kade MOZE da se premine vo ovoj paket ili tarifa family+
dada naplacaat 3 den za vospostavuvanje bidejci tarifiiranjeo e na sek. a ne na min. ima i tarifi kaj so ne se naplaca vospostavuvanje povik tarifiranjeto e na 1min vo flex tarifa taka e sea dali e jasno zsJasno ni e ,a zosto naplakaat 3 denari za vospostavuvanje povik tebe jasno ti e?
Ako uklucam 150 za 500 min mi naplaka 3 denari za vospostavuvanje povik a na onie na prepaid ne im naplaka jasno ti e zosto?dada naplacaat 3 den za vospostavuvanje bidejci tarifiiranjeo e na sek. a ne na min. ima i tarifi kaj so ne se naplaca vospostavuvanje povik tarifiranjeto e na 1min vo flex tarifa taka e sea dali e jasno zs
3 денари за воспоставување на повик се наплаќа поради тоа што сакаат да дерат пари од корисници што незнаат за подобро, затоа.dada naplacaat 3 den za vospostavuvanje bidejci tarifiiranjeo e na sek. a ne na min. ima i tarifi kaj so ne se naplaca vospostavuvanje povik tarifiranjeto e na 1min vo flex tarifa taka e sea dali e jasno zs
Jasno mi e zasto, zatoa sto ne ti se naplaka. Ti samo plakas 150 denari za uslugata i nisto poveke. Mozes da vidis vo detalna smetka, free of charge samo ako se najavis na Mojot T-Mobile na www.t-mobile.com.mk ili pak procitaj ja ubavo uslugata ke vidis deka niso poise nema da ti se naplati od tie 150 denari.Ako uklucam 150 za 500 min mi naplaka 3 denari za vospostavuvanje povik a na onie na prepaid ne im naplaka jasno ti e zosto?
ne naplaca 3den za vos. povik pri aktiviranje na uslugu mojot krug i besplaten vikend i dr.!!!Ako uklucam 150 za 500 min mi naplaka 3 denari za vospostavuvanje povik a na onie na prepaid ne im naplaka jasno ti e zosto?
Vidi ja ti mojata smetka i potoa kazuvaj dali se naplaka ili ne , programot e napraven za da pri sekoe povikuvanje-SEKOE naplaka 3 denari nezavisno dali e toj povik za 150 denari za 500 minuti ili povik kon broevi koi ne se vo krugot.Jasno mi e zasto, zatoa sto ne ti se naplaka. Ti samo plakas 150 denari za uslugata i nisto poveke. Mozes da vidis vo detalna smetka, free of charge samo ako se najavis na Mojot T-Mobile na www.t-mobile.com.mk ili pak procitaj ja ubavo uslugata ke vidis deka niso poise nema da ti se naplati od tie 150 denari.
o covece ne se naplaca 3 den za povik vo mojot krug ako imas aktivirano 500min za 150den a koga proveruvas na my-t-mobile ti pokazuva kako i sekoj povik no na kraj mesec gi presmetuva tie povici i ne gi naplacaVidi ja ti mojata smetka i potoa kazuvaj dali se naplaka ili ne , programot e napraven za da pri sekoe povikuvanje-SEKOE naplaka 3 denari nezavisno dali e toj povik za 150 denari za 500 minuti ili povik kon broevi koi ne se vo krugot.
10 pati vo denot da se javis , 30 dena vo mesecot toa se 300 povici za koi naplakaat 900 denari plus tarifiranje po posr..na sekunda
Ako se naplaka do samata usluga ke stoi i kako stavka 3 den. za vospostavuvanje, ama ne se naplaka, nezavisno sto si vo Relax. Celata zamisla e toa, da si aktiviras 150 za 500 i da si furas bez nekakvi sekiracii za vospostavuvanjeto na povik. Najavi se na my t-mobile i vidi ja smetkata ili ako ti e dosadno, zemi od detalnata, sekoj povik kon krugot racunaj go i vidi dali e ti e naplateno. A tvojata smetka e golema, poso naravno si se opustil kako sekoj korisnik, isto i jas, koa ke se opustam na tel. posle Gospod mi e kriv. Pa vikaj na T-Mobile.Vidi ja ti mojata smetka i potoa kazuvaj dali se naplaka ili ne , programot e napraven za da pri sekoe povikuvanje-SEKOE naplaka 3 denari nezavisno dali e toj povik za 150 denari za 500 minuti ili povik kon broevi koi ne se vo krugot.
10 pati vo denot da se javis , 30 dena vo mesecot toa se 300 povici za koi naplakaat 900 denari plus tarifiranje po posr..na sekunda
Ako se naplaka do samata usluga ke stoi i kako stavka 3 den. za vospostavuvanje, ama ne se naplaka, nezavisno sto si vo Relax. Celata zamisla e toa, da si aktiviras 150 za 500 i da si furas bez nekakvi sekiracii za vospostavuvanjeto na povik. Najavi se na my t-mobile i vidi ja smetkata ili ako ti e dosadno, zemi od detalnata, sekoj povik kon krugot racunaj go i vidi dali e ti e naplateno. A tvojata smetka e golema, poso naravno si se opustil kako sekoj korisnik, isto i jas, koa ke se opustam na tel. posle Gospod mi e kriv. Pa vikaj na T-Mobile.