Фамилијата Марковски

• Креатор на темата Креатор на темата MARCELLO
  • Време на започнување Време на започнување
Батали денешнава епизода на многу тешка пропаганда ми удри...Лечам и од хомосексуалност

Овој шо се мува со машко,да ти бил Мали од Наше Мало :pos:Сеа видов:ROFLMAO: Зона самрака .... Колку е чудно :ROFLMAO: И тоа за лик кој од дете го памтиш

maliiii-120555.jpg

Што точно очекувавте да биде сценариото и кај Преспав и кај оваа серија кога и двете се спонзорирани од УСАИД и остала багра? Да не ги криеја спонзорите? Вие не знаевте/не бевте свесни?

Мене насоката на сериите не ме изненадува. Ме изненадува тоа што ВИЕ сте изненадени, или глумите изненадени.

И како некој кој е поотворено геј, премногу се пенавите и глумите тепачи, а во живо ни со столче не се преместувате кога дознавате дека некој до вас е геј. Правите да изгледа дека државава е похомофобна од што реално е. Што иде во прилог на разниве NGOa и граѓански собири, само им додавате масло на оган за тоа што го тврдат цело време, дека уствари сте такви, и нетрпеливи, и нетолерантни, и дека мразите гееви итн. и итн.

Реакцијава ваша баш тоа е. Дајте си 10ка. Им го пројдовте тестот со нула грешки, се по шема.

Ова не е пропаганда. Ова е платена политичка програма. Треба доле да стават уште нарачател СДС.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Браво.
Фашисту еден.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Објективно неутрална ќе беше серијава ако се покажеше и негативната страна и од актуелнава ни власт да сме реални зошто не се воопшто цвеќиња за мирисање и во нивното делување како опозиција и како позиција сега, да се претставеше и влијанието и на спонзориве од серијава, невладините...како и сите други аспекти од нашево општество за да имаме една целина да ја претставиме Македонија низ серијава зошто очигледно темата е да се претстави реалноста во Македонија. Исто и баш со промовирањево на хомосексуалноста низ серијава, некои реакции не би биле во реалноста така прикажани.

Повеќе од видливо е кон кого се „пука“ во серијава и тоа баш пред избориве. Секој кој би гледал објективно ќе го констатира истото.

ве потсејќаат карактерите на Јана и Виктор на Фиона и Иан од Шејмлес или само мене ова ? :D особено Јана иста Фиона

Последно уредено:
Платена политичка програма.
Моментот со ендекот :S Туѓ срам ме јадеше.
Дали не мислат толку затуцани бе и едните и другите?
Со вакви работи само контраефект може да се постигне.На народов преку кур им дојде од Сител и нивните глупости,барем тоа можеле да го научат новиве.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom