Фамилијата Марковски

• Креатор на темата Креатор на темата MARCELLO
  • Време на започнување Време на започнување
Втора сезона Мали од Наше Маало го донел дечкото у станот а ќерката(добра пичка инаку) си фатила дечко шпанец од Сарај а у меѓувреме им се бутнал во станот.Таткото и мајката се пресреќни и сите заедно живеат.Станот е мал ама има место за сите.Исто како и државата наша.[DOUBLEPOST=1533496242][/DOUBLEPOST]
Како и да е серијата е срање и чиста пропаганда.
Boo fucking hoo. Пази да не се попедерчиш од серијава.
Од малкуте македонски серии оваа е најдобра, а иако има неколку дупки во приказната сигурно не е полоша од евтините турски серии со кои се преплавени анал5 и шител. :icon_lol:

Boo fucking hoo. Пази да не се попедерчиш од серијава.
Од малкуте македонски серии оваа е најдобра, а иако има неколку дупки во приказната сигурно не е полоша од евтините турски серии со кои се преплавени анал5 и шител. :icon_lol:
Лоша е брат и толку.Ја изгледав цела и нема врска серијата.

Зa дoбрa, дoбрa беше серијaтa. Амa делa немaше прпoпaгaндa... мaлo мoрген тoa.

Sent from my LG-H830 using Tapatalk

Серијата беше добра се до моментите кога почна да се тера тешки пропаганди,на крајно очаен и ефтин начин.А тоа беше уште во првите епизоди.Не правам овде муабет како тоа се сиромашни и немаат работа и системот ги ебе,туку понатмау кога буквално како бомбите да ги слушам.Се чуствувам глупаво додека гледав,знаејќи со каква цел е направена.Значи те сметаат дека си толку глуп што мислат дека со онаква серија на плиток начин ќе те натераат да ја сакаш и туркаш приказната на сорос и другарите.А по можност и да ја живееш.

@staycalm
Немам ништо против педерите.Нека си се рокаат колку сакаат,како што ние заостанативе си се рокаме со женските.Проблемот е што се потенцира и се става и онаму каде што не му е местото,а причината ја наведив погоре.
Убаво пиша некој погоре.Сеа доколку има наредна сезона со сигурност дечкото на Јана ќе биде од Чаир и ќе биде мајчина душица карактер,педерите ќе живеат среќно а системот ќе функционира.И што мислиш,зошто би била добра серијава ако е крајно предвидлива и со задни намери?
И не ми викај вмровец.Не значи дека ако не се сложувам со некои работи и по автоматизам сум од спротивната страна.Ги хејтав и нив за тупењето на народот со турските серии и грандови и слични срања.

Серијата беше добра се до моментите кога почна да се тера тешки пропаганди,на крајно очаен и ефтин начин.А тоа беше уште во првите епизоди.Не правам овде муабет како тоа се сиромашни и немаат работа и системот ги ебе,туку понатмау кога буквално како бомбите да ги слушам.Се чуствувам глупаво додека гледав,знаејќи со каква цел е направена.Значи те сметаат дека си толку глуп што мислат дека со онаква серија на плиток начин ќе те натераат да ја сакаш и туркаш приказната на сорос и другарите.А по можност и да ја живееш.

@staycalm
Немам ништо против педерите.Нека си се рокаат колку сакаат,како што ние заостанативе си се рокаме со женските.Проблемот е што се потенцира и се става и онаму каде што не му е местото,а причината ја наведив погоре.
Убаво пиша некој погоре.Сеа доколку има наредна сезона со сигурност дечкото на Јана ќе биде од Чаир и ќе биде мајчина душица карактер,педерите ќе живеат среќно а системот ќе функционира.И што мислиш,зошто би била добра серијава ако е крајно предвидлива и со задни намери?
И не ми викај вмровец.Не значи дека ако не се сложувам со некои работи и по автоматизам сум од спротивната страна.Ги хејтав и нив за тупењето на народот со турските серии и грандови и слични срања.
cringe

Не разбирам што значи ова,појасни ми со некоја реченица:icon_lol:
Мислам дека она што ти го пишав погоре е точно и поради тоа што не знаеш што да вратиш пишуваш пост од 6 букви.Кул.
:jajce:

Не разбирам што значи ова,појасни ми со некоја реченица:icon_lol:
Мислам дека она што ти го пишав погоре е точно и поради тоа што не знаеш што да вратиш пишуваш пост од 6 букви.Кул.
:jajce:
Постот горе покрај тоа што е ужасно прост, многу е кринџи. Посебно делот за педерите и за чаир. :s

Постот горе покрај тоа што е ужасно прост, многу е кринџи. Посебно делот за педерите и за чаир. :s
Окс ај,сеа ако си педер и прости сме другите.Што сум јас должен да гледам форсирање н педери и лапанки по серии само поради тоа што 5% од популацијата ужива во нештото?
Можеби јас подржувам нацисти,и сеа ај ако не цела држава нека гледаат такви пропагандни филмови и сл,само за мене да ми се угоди.
Не,не подржувам нацисти,само како пример го зедов тоа.

Окс ај,сеа ако си педер и прости сме другите.Што сум јас должен да гледам форсирање н педери и лапанки по серии само поради тоа што 5% од популацијата ужива во нештото?
Можеби јас подржувам нацисти,и сеа ај ако не цела држава нека гледаат такви пропагандни филмови и сл,само за мене да ми се угоди.
A шо сум ја должен да гледам како се ебат стрејт луѓе у серии и филмови и како се лапаат????? ЗОШТО МИ ФОРСИРААТ СТРЕЈТ ПРОПАГАНДА И САКААТ ДА МЕ ПРЕОБРАТАТ У СТРЕЈТ?!?!?! Не ви е срам такви работи да форсирате?? Стварно кај оди светов веќе аман со пропагандите!!!

Па види вака.95% од луѓето се стрејт,и затоа тоа е нормално.Друго нешто,педери имало од секогаш.Зошто баш изминативе неколку години се форсира до толку многу?
Ако не ти се допаѓаат тие 1-2 мин секс помеѓу маж и жена во филмовите,можеш да си гледаш педери по сајтовите.

Па види вака.95% од луѓето се стрејт,и затоа тоа е нормално.Друго нешто,педери имало од секогаш.Зошто баш изминативе неколку години се форсира до толку многу?
Ако не ти се допаѓаат тие 1-2 мин секс помеѓу маж и жена во филмовите,можеш да си гледаш педери по сајтовите.
Постот горе ми е за да сфатиш колку глупо звучи твоево кукање за педери у серии/филмови, ама очигледно не можеш да сфатиш.

Тој што го праи филмот/серијата, може да стаи што сака и колку сака, било тоа нормално или не, исто ко што ти имаш право да го гледаш или не. Глеј пробај да сфатиш дека нормално/ненормално, не е иста категорија со морално/неморално. На пример 95% од популацијата тука, нормално е да те сјебе на секој план кога ќе се отвори таква можност. У Саудиска Арабија, нормално е да каменуваш жени пошто го варале мажот.
Лош ти е примерот со наци пропагандата. Не можеш да споредуеш пропаганден филм со нацизам и филм со педери, па да ги изедначуваш бидејќи:
Промовирање на геј култура, не повлекува говор на омраза кон никој. Наци пропаганда, со себе носи говор на омраза кон определени групи.

НАЈНОВА ВЕСТ
Се подготвува за снимање 2 сезона од Фамилија Марковски. Ова го најави Силвија Стојановска на 1 тв.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom