Фамата за женскиот оргазам

• Креатор на темата Креатор на темата Мистичен
  • Време на започнување Време на започнување
:))abe ti me ebas na zdrav mozok ama a?:))aj vidi so imas napisano i ona so go imam staveno vo bold:))na forumov zenishtava nashi neka si kazet neka ne molcet skosket na sive temi a ovdeka 2 zbora i ustata patent.Jas so sega problemi so orgazam nemam...ako imam ke si kazam lek da se najde

мистичен нешто слабо ја испровоцира оваја почитуваната женска популација на форумов, ама мислам дека они многу убаво знаат за фамата само што инатот и стравот од сеир не им дава сила да напишат некој добар пост така да мислам дека немаат храброст и сакаат само да се смеат на туѓата несреќа :)

bite me NEanonimen :lol: ako e tocen podatokot deka zenite se poslabo dozivuvaat orgazmi ondak inditekno i vas toa treba da ve zasega....nego ne cini alatot a? :lol:

RaGeAnGeL напиша:
bite me NEanonimen :lol: ako e tocen podatokot deka zenite se poslabo dozivuvaat orgazmi ondak inditekno i vas toa treba da ve zasega....nego ne cini alatot a? :lol:
вие жените понекогаш толку глумите и статистички е докажано дека голем процент од "оргазмите" се изглумени и дека жената многу ретко доживува оргазам. можеби до вас е проблемот страв ве е да уживате?

Anonymus1 напиша:
RaGeAnGeL напиша:
вие жените понекогаш толку глумите и статистички е докажано дека голем процент од "оргазмите" се изглумени и дека жената многу ретко доживува оргазам. можеби до вас е проблемот страв ве е да уживате?

hahahhahahahahhahaahaha psiholoshkiov profil ti e ubi boze....kazi mi na koja budala na ovaj svet mu e stav da uziva ziti zdravje

vidi...ne mozam da pisam vo tugo ime....mrazam da lazam za glupi stvari kako so e pr so orgazmot i sexot....bidi siguren nema da glumam samo za da zadovolam partner niti pak sakam da mi glumi....sekoja gluma e i laga a vrska bazirana na laga za mene e waste of time and energy...nema svrha da se lazi za to ....ako si imal gz da si intimen so nekogo imaj gz i kazi mu ja vistinata...thats why i think that your point of view is in vain:)))

точно е тоа шо ко кажа но сепак јас не аудицирав на тебе туку воопштив (читај - во секоја ситуација има исклучок) и секој различно се справува со себе и своите чуства. ако ти сметаш (што го сметам за исправно) дека после тоа нема потреба да се лаже и да се прават ситуации некои тоа не го прават и само си ги продлабочуваат своите кризи :)

ah nivni problem src....who cares:))ako lazime za orgazam so ostanvit za drugoto ....bej se nerviram za vakvi raboti:)))

Рејџ, ол рајт, ви гот д поинт! Свршаваш и наздравје и на лезет нека ти се! :)
Сега остави им простор и на другите кои не свршаваат да кажат што е финтата :)

hahahhaah cekav da me opomenish i like that....nego iskreno zaso ne pishuvaat drugive?ja gledam Fortune sedi logirana a ne pishuva??od koa pocna ma ti da se sramis??Nikoj ne bara detalji od vashiot sexualen zivot...samo onaka kazi si so si mislis

Ок цитати...

“Никогаш не ми било волку убаво... Првпат свршив волку јако, се заљубувам многу во тебе“

“Сега знам дека големината е битна, волку свршување немало шанси со бившите, ама првпат си ја чуствувам скроз исполнета“

девојка на која што знаев дека сум и осми... “27 години имам и првпат доживеав толку силен оргазам при орален секс, и првпат и мултипни оргазми“ Ја мобилен (МО-рон, де-БИЛ, крет-ЕН) прашувам “до големината е или?“ а она “па и до тоа... сум имала подолги, али никако и подебели, али до тоа е само 50%“

и на крај, бивша другарка која што со години ми се жалеше дека може да сврши само клиторисно и тоа при орален секс, и на која што и бев петти првпат на 26 години свршуваше вагинално со мене...

това би било углавном од мене...

Dolphin напиша:
Ок цитати...

девојка на која што знаев дека сум и осми... “

:D :D Делфинчо, моето мизерно постоење се сведува на една единствена желба - Морам да те видам, човече божји!
Него, од осмица погоре, се нафаќаш ли? :D :D :D :D :D

Dolphin напиша:
Ок цитати...

“Никогаш не ми било волку убаво... Првпат свршив волку јако, се заљубувам многу во тебе“

“Сега знам дека големината е битна, волку свршување немало шанси со бившите, ама првпат си ја чуствувам скроз исполнета“

девојка на која што знаев дека сум и осми... “27 години имам и првпат доживеав толку силен оргазам при орален секс, и првпат и мултипни оргазми“ Ја мобилен (МО-рон, де-БИЛ, крет-ЕН) прашувам “до големината е или?“ а она “па и до тоа... сум имала подолги, али никако и подебели, али до тоа е само 50%“

и на крај, бивша другарка која што со години ми се жалеше дека може да сврши само клиторисно и тоа при орален секс, и на која што и бев петти првпат на 26 години свршуваше вагинално со мене...

това би било углавном од мене...

I like a man with guts to quote books easily obtainable everywhere :lol: :twisted: :lol: :roll:

Za da dozivee orgazam zenskoto mora da bide maksimalno opushteno i relaksirano, da se iskluchi od nadvoreshniot svet i da se prepushti na momentot na uzivanje. Mislam deka devojkite koi ne dozivuvaat orgazmi se pod stres ili premnogu se opteretuvaat so drugi misli za vreme na sexot, zatoa i ne go dozivuvaat orgazmi.
Opushtete se devojki i prepushtete se na uzivnjeto i na chuvstvata, ne se zamarajte so drugi raboti :wink:

Баш пред кратко време гледав некои клипчиња со женски оргазми.
Човече божји....мислам УАУ!
Ја помислив за секунда дека малата ќе се онесвести жими се.
Толкав флуид жена да испушти е у пизду матер.
Мислам, јебеш ме, ама... ако можеш да натераш жена да доживее оргазам, тек тогаш можеш малку по малку да се пофалиш.

П.С- Прашање
Зошто жена се крие кога доживува оргазам? Мислам...дали со рака или со потег, прикриваат местото на злочинот.
Што е фората?

Од искуство...
Ми се има случено, неколку пати, женската да стане на брзина од пенис и да ја покрие вагината со рака, или пак да направи нешто со кое што едноставно те остава со пенис у рака.
Не ме терај да ти најдам слики за да ти објаснам на што мислам.
Ах да не заборавам, се ова се случуваше додека нејзините воздивнувања стануваа се почести и потонски обоени.
лол

Мислам, глупо ќе беше ако ја прашав зошто го стори тоа нели?
Па ве прашувам вас како жени дали знаете за што станува збор.
Ако знаете, добро...ако не, пак добро. :wink:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom