Фала Богу што сум женско

Јас понекогаш мразам што сум женско. Мразам што пмсто ме пореметува секој месец, мразам кога имам добиено, се мразам поврзано со тоа. Мразам што секогаш морам да трпам депилација, мразам што немам физичка сила колку мажите.
Сите работи наведени на списокот се неважни во споредба со се друго што мора да се носиме.

Јас понекогаш мразам што сум женско. Мразам што пмсто ме пореметува секој месец, мразам кога имам добиено, се мразам поврзано со тоа. Мразам што секогаш морам да трпам депилација, мразам што немам физичка сила колку мажите.
Сите работи наведени на списокот се неважни во споредба со се друго што мора да се носиме.
Гледате дека подобро е да си машко ;)

Абе ајде се што треба за да успееш за женско е да си убава и да си ги соблакате гаќичките.Е сега секогаш се користи заштита за тоа,иначе се знае дека се добива 9 месеци или ќе се венчате или ќе абортираш.Поздрав до феминистите што не мислат така.Но денеска можете да бидете независни или полесниот начин е да бидеш убава спонзоруша.

Абе ајде не е до убавината,колку богаташи и принцови би пробале да купат таква девојка.Секој ден и се јавуваат,станува центар на внимание и ако се заборави во таа игра станува дел од тој круг.Верувај дека таа разбрала дека неможе со мозок па со убавина и е адутот.Сите мажи се палат на тоа.

Па и машко ако е убаво може да ги соблече гаќите. Ако си е таков човекот нема разлика дали е машко или женско.

Машко би соблакал гаќи заради задоволство ретко за пари или за слава.Женско поради очај или да добие нешто во возрат.Тоа е поради тортурата на жените и тоа дека мора да изгледаат најубаво за да добијат супер маж.Но кога ќе разберат дека нејзини колешки се понапред од нив и супер се пробиваат насекаде,таа ќе стане очајна и ќе лрави се за да биде подобра од нив.

прво и основно: Фала богу што сум машко, можеш да кажеш затоа што не раѓаш :D а жените 9 месеци носат бебе од 4кг во стомак и после тоа го донесуваат во надворешниот свет :eek: мислам секој ви чест ама......сепак......фала богу што сум машко

Е овде се слагам..... :cenzura:
А у моментите кога имам менструација или треба да се депилирам ептен се нервирам што сум женско

Е овде се слагам..... :cenzura:
А у моментите кога имам менструација или треба да се депилирам ептен се нервирам што сум женско
Тоа е моето девојче!!! :D
еве ти "Ми се допаѓа"......

A woman's comfort zone

468952_700b.jpg

Zasto je dobro biti zena

1. Šminka. Za razliku od muškaraca koji svakog dana izgledaju isto, žene imaju privilegiju da eksperimentišu, da se kamufliraju i istaknu svoje najbolje- za samo 1 minut žena može da se transformiše iz komšinice sa sjajem za usne u zavodljivu vamp damu sa naglašenim očima.

2. Besplatne stvarčice. Naravno da ćemo uzeti to poslato piće u kafiću i naravno da će nam stati taksi ako iskoračimo na put i namignemo. Naravno…

3. Grudi. Znali ili ne znali, ali grudi su zaista nešto posebno, nezavisno od oblika i veličine. A žene mogu da se igraju sa njima kada god hoće.

4. Noge. Suknje, šortsevi, haljinice, kupaći kostimi – nije bitno, dovoljno je da skrate donji dio garderobe i pokažu se u najboljem svjetlu, dok ne želi da vidi muškarca u nečemu kraćem od linije koljena.

5. Lijepe stvari. Imaju lijepe stanove, čiste i mirišljave. Ne vole da žive u sopstvenoj prljavštini što mnogi muškarci čine. Zbog toga muškarci i ne uživaju čistoću dok se neka žena ne pojavi.

6. Donji veš. Da li muškarci imaju bilo šta zbog čega se osjećaju zavodljivo? Teško. Žene uživaju svoj seksepil svakim korakom jer znaju šta se nalazi ispod te suknjice.

7. Djeca ih obožavaju. U prirodi je žena da budu odlične majke. Iz nekog razloga one uvijek znaju šta treba učiniti sa djecom, a to im automatski daje prednost u roditeljstvu. Uz to, imaju i magičnu povezanost sa djecom jer, ipak, nosile su ih u sebi 9 mjeseci.

8. Dobijaju poslove. Muškarci jesu bitni za sve poslove, ali se žene i dalje nalaze na najboljim pozicijama.

9. Duže žive. Umiranje nije najbolji način da se ode. Kada muškarci odu (umru), tada tek počinje sva uživancija penzije. Nažalost, oni odu prvi.

10. Pitaju za pravac. Za razliku od muškaraca, žene nemaju problem sa egom i sa tim da nekad nisu sigurne gdje su krenule. Zbog toga zaustave prolaznika koji će uvijek, bez izuzetaka, pomoći ako zna odgovor.

11. Njihova je moć. Kada se muškarac zaljubi, treba odmah da mu bude jasno da žena preuzima kontrolu. U svakom slučaju je opčinjen ženskim seksepilom, nježnošću, pojavom. Beyonce je lijepo rekla da žene vladaju svijetom.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom