Николина
Teacher
- Член од
- 14 август 2010
- Мислења
- 5.509
- Поени од реакции
- 5.821
А ти се сериозно сфаќашдали штотуку рече: со СВОИТЕ главИ?
намерно или ненамерно постов ти е вулгарен![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
А ти се сериозно сфаќашдали штотуку рече: со СВОИТЕ главИ?
намерно или ненамерно постов ти е вулгарен![]()
а темава Фала Богу што сум машко, две години отворена, и уште не сфатив зашто е подобро да си машко.темава една година кај што е отворена и уште не сфатив што е подобро да си женско?
а темава Фала Богу што сум машко, две години отворена, и уште не сфатив зашто е подобро да си машко.![]()
епа не е ни до менеНе е до темата...![]()
абе вие вака сега викате оти се наоѓате во 21 век каде сме рамноправни сите, а да се родеше некој век порано или да се родеше во индија или турција....ќе правевме муабет зошто е подобро да си машкоа темава Фала Богу што сум машко, две години отворена, и уште не сфатив зашто е подобро да си машко.![]()
не ме интересира мене тоа, јас живеам сега и тука и Thank God I am a womanабе вие вака сега викате оти се наоѓате во 21 век каде сме рамноправни сите, а да се родеше некој век порано или да се родеше во индија или турција....ќе правевме муабет зошто е подобро да си машко![]()
Според мене жените имаат многу потежок живот од мажите, од тука заклучок фала богу што сум машконе ме интересира мене тоа, јас живеам сега и тука и Thank God I am a woman![]()
прво и основно: Фала богу што сум машко, можеш да кажеш затоа што не раѓашне ме интересира мене тоа, јас живеам сега и тука и Thank God I am a woman![]()
.фала богу што си машко, зашто не би имал храброст за такво нештопрво и основно: Фала богу што сум машко, можеш да кажеш затоа што не раѓаша жените 9 месеци носат бебе од 4кг во стомак и после тоа го донесуваат во надворешниот свет
мислам секој ви чест ама......сепак......фала богу што сум машко
И на вас не ви е лесно.фала богу што си машко, зашто не би имал храброст за такво нешто![]()
кој рече дека не ни е лесно, ма супер ни еИ на вас не ви е лесно