Фала Богу што сум женско

ц ц ц ц- и после ова кажете дека е убаво да си женско

1298616105_1298528750_retro_photos-5.jpg

1298616059_1298528791_retro_photos-13.jpg

Па сега и какви машки има... Да не ставам слики, не сакам да не ја дотепам темава. :pos:

Па сега и какви машки има... Да не ставам слики, не сакам да не ја дотепам темава. :pos:

Муабетот ми беше и убави и грди ќе најдеш и кај едните и кај другите. Но што би рекол еден пријател до кујната е работата :pos:

Не те лаже, вистина е! Никогаш нема да има слики од мене на форумов. :smir: @cool@ и Alex The Great ставија слики од грди женски, па јас да им покажам дека имаме ние добри претставнички.

Не те лаже, вистина е! Никогаш нема да има слики од мене на форумов. :smir: @cool@ и Alex The Great ставија слики од грди женски, па јас да им покажам дека имаме ние добри претставнички.

не би го тврдел ова да сум на твое место - (само ако си +18 кликни на сликава http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTBYxYrRE2fIKKkoT0ARXirTLZqUYxSOxmIFibRGU85U-MYgQCM&t=1

пре ќе му се згади живот на некој ако види ова- него ли да помисли на женско :lud:

Типично женско, едно кажуваш, друго сфаќаат :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom