Фала Богу што сум женско

Очекував повеќе коментари од женски а добив коментари од машки, тоа е зашто не можат да се помират со фактот дека жените се подобри:toe:
This is it?! o.O Подобри сме зашто... онака? Nothing sucks more than that moment during an argument when you realize you're wrong.

Жените се добри само за три (3, III, три) нешта;
- cooking (готвење)
- cleaning (чистење)
- vaginas (пичка)
А мажите имаат само две состојби: ерекција и глад. Ако жената види дека there's no erection around, треба да му направи сендвич.

This is it?! o.O Подобри сме зашто... онака? Nothing sucks more than that moment during an argument when you realize you're wrong.

А мажите имаат само две состојби: ерекција и глад. Ако жената види дека there's no erection around, треба да му направи сендвич.
we have this thing :
toaster1.jpg

and thank god we know how to use it !

Ме збуни! Дали мислиш дека најдобрите поети успеале да ги „легнат“ дамите за кои пишувале? :raz:

Можеби не успеале кај сите ама добар број паднале на трикот :Р

Мажот е глава на куќата,а жената е вратот како се врти вратот така се врти и главата.

Ме збуни! Дали мислиш дека најдобрите поети успеале да ги „легнат“ дамите за кои пишувале?

Обично пишувале за оние што сакаат да ги легнат, додека лежеле со оние што сами им доаѓале во постела

1. Можеш да легнеш кого сакаш и кога сакаш. Зависи,има такви кои само пијан тип ќе ги легне.И тоа многу се такви.
2. Клечиш кога мочаш, па многу полесно поминуваш ако пијана паднеш во WC-то. А? Предност,можам каде сакам и кога сакам да мочам.
3. Можеш да неплатиш казна за брзо возење - само пушти некоја солза.Има и жени и педери сообраќајци,а има и такви кои едноставно ги боли курот каква си и дали плачеш.
4. Можеш да се омажиш за богат маж, и потоа цел животне мора да работиш. И?Ок,спонзоруша си,обично грд и богат типац ебе типки многу над неговото ниво,и он нешто добива.
5. Можеш да добиеш бесплатен пакет аранжман со се што ќе ти текне од било кој маж - се што треба да направиш е само да спиеш со него.Проституција и пак ќе кажам и он добива нешто.
6. Мажите ти отвораат врата и ти припалуваат цигара.Тешката работа.
7. Жените се послатки од мажите, подобро лажат и манипулираат.
8. Не се грижиш дали ќе оќелавиш. Кажи им го тоа на тие жени што ќелават.Ги има доста такви,а жена што ќелави е.....Машко кад-тад ќе го фати ќелавост,дали порано или подоцна....Има и третмани за тоа,а башка ништо чудно не е проќелаво мушко.
9. Не мора да го фрлаш ѓубрето.Сигурна си?
10. Не мора да бојадисуваш.Исто и за ова си 100% сигурна?
11. ПМС - Уште еден добар изговор за тоа што си КУЧКА.Ја би радије да го немам тој изговор.
12. Секако, ПМ Се илегален изговор за убиство.Не ти вреди на суд.Секако идеш у затвор.
13. Жените може да мастурбираат повеќе пати дневно од мажите.Што ќе ми е повеќе?
14. Секогаш ќе најдеш добро оправдување.
15. Мажите може да си замислат секс 200 пати дневно, жените можат да си го дозволат тоа.И пак тие 200 пати дневно со некој маж ќе ги направат......Се ебење ти требаат минимум 2ца,па и некое мушко ќе добие нешто.
16. Жените имаат повеќе од една ерогена зона. (во случај на мажите тоа да не им е јасно)Доволно ми е таа една.Кој к** ќе ми се повеќе?
17. Жените се подобри во караниците.Под подобри ако мислиш дека повеќе вриштат тогаш да.
18. Не размислуваш со своите гениталии.
19. Менопауза - не мора да се раѓа и после 50-та година.Како маж не мора никогаш да раѓаш.А башка како маж никогаш не ти е предоцна.Ако ти отиде возот.....чао пријатно.
20. Менструација - една причина повеќе да кажеш не.Наоѓаш нешто позитивно во ова?
21. Жените не може да имаат влакна во енормни количини по своето тело.Не ми ни пречат,а за разлика од твоите јас моите не мора да ги депилирам и бричам.
22. Жена не поминува 45 минути на клозетска шоља.Тоа е уживање.Седиш со весник,списание,крстозбор,лап-топ и си дремеш и размишљаш.Најдобро место кога сакаш да си сам.Тоа воопшто не е мачење.
23. Жена без долен веш е секси и дива, маж без долен веш е просто кажано - одвратен.И?Секогаш си носам долен веш,едноставно поудобно ми е со него,а не изгледам одвратно.Немам потреба да не носам,освен кога сум скроз гол.
24. Кога жена ќе го налути партнерот, не мора да троши пари на скапи подароци, анален и орален секс ќе завршат работа.Пак и тој нешто добива.Не боли цеф дали ќе купиме нешто....главната цел е да легнеш.
25. Жените имаат три дупки со добар пристап.Ова е предност?Ние имаме к вие п и сега ?
26. За разлика од грд маж, грда жена со добра шминка и фризура може да го поправи впечатокот.Пак ќе остане грда,џабе и шминките.
27. Жените не се грижат дали ќе им се дигне.Ни јас не се грижам дали ќе ми се дигне до 50 и некоја година.После тоа се има едно плаво апче кое доста добро си врши работата.
28. Далечинскиот управувач не е телесен израсток кај жените.Ова не ви е предност.
29. Не мора да правиш будала од себе за да импресионираш некој маж.
30. Можеш да легнеш КОГО САКАШ, КОГА САКАШ, КАДЕ САКАШ - АКО САКАШ! Читај коментарот на првата точкa
Единствена предност ви е што немате јајца да ве удрат по нив.Ништо друго,ама баш ништо........Јебига..... :)

заборави да напишеш дека се три демензионални (3D)
Едно мислат, друго кажуваат а трето прават...
аа.. ке заборавев...
нe пасат трева а даваат млеко..
чудно :pos2:

:pos2:

file.php

Каде се Хич и Дарлинг....Може ова ќе ги премисли...:pos:

Можеби не успеале кај сите ама добар број паднале на трикот :Р

Значи сите пукате на празно, па ако се фати нешто, се фати... :pos:

--- надополнето ---

Обично пишувале за оние што сакаат да ги легнат, додека лежеле со оние што сами им доаѓале во постела

Човечки е да копнееш! :toe:

Девојки оваа тема е отворена против оваа тема:
http://forum.kajgana.com/showthread.php?33256-Фала-Богу-што-сум-машко
Со цел да им докажеме на машките дека сме подобри од нив:)
Јас прва ќе почнам па вие продолжете:smir:

НЕКОЛКУ ДОБРИ ПРИЧИНИ ДА СЕ БИДЕ ЖЕНСКО
1. Можеш да легнеш кого сакаш и кога сакаш.
2. Клечиш кога мочаш, па многу полесно поминуваш ако пијана паднеш во WC-то.
3. Можеш да неплатиш казна за брзо возење - само пушти некоја солза.
4. Можеш да се омажиш за богат маж, и потоа цел животне мора да работиш.
5. Можеш да добиеш бесплатен пакет аранжман со се што ќе ти текне од било кој маж - се што треба да направиш е само да спиеш со него.
6. Мажите ти отвораат врата и ти припалуваат цигара.
7. Жените се послатки од мажите, подобро лажат и манипулираат.
8. Не се грижиш дали ќе оќелавиш.
9. Не мора да го фрлаш ѓубрето.
10. Не мора да бојадисуваш.
11. ПМС - Уште еден добар изговор за тоа што си КУЧКА.
12. Секако, ПМ Се илегален изговор за убиство.
13. Жените може да мастурбираат повеќе пати дневно од мажите.
14. Секогаш ќе најдеш добро оправдување.
15. Мажите може да си замислат секс 200 пати дневно, жените можат да си го дозволат тоа.
16. Жените имаат повеќе од една ерогена зона. (во случај на мажите тоа да не им е јасно)
17. Жените се подобри во караниците.
18. Не размислуваш со своите гениталии.
19. Менопауза - не мора да се раѓа и после 50-та година.
20. Менструација - една причина повеќе да кажеш не.
21. Жените не може да имаат влакна во енормни количини по своето тело.
22. Жена не поминува 45 минути на клозетска шоља.
23. Жена без долен веш е секси и дива, маж без долен веш е просто кажано - одвратен.
24. Кога жена ќе го налути партнерот, не мора да троши пари на скапи подароци, анален и орален секс ќе завршат работа.
25. Жените имаат три дупки со добар пристап.
26. За разлика од грд маж, грда жена со добра шминка и фризура може да го поправи впечатокот.
27. Жените не се грижат дали ќе им се дигне.
28. Далечинскиот управувач не е телесен израсток кај жените.
29. Не мора да правиш будала од себе за да импресионираш некој маж.
30. Можеш да легнеш КОГО САКАШ, КОГА САКАШ, КАДЕ САКАШ - АКО САКАШ!
Поголем дел од ова е точно(не викам цел),ама само ако си ПРОВЕРИ

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom