Фала Богу што сум машко

• Креатор на темата Креатор на темата @cool@
  • Време на започнување Време на започнување
Мустаќите и брадата ни’ се прашање на ИЗБОР, а не проклетство како кај жените.
:pos:
b0915.gif

Без жени не се може, а со жени пак некому му е уште потешко. Неисцрпна инспирација биле и ќе останат. Женскиот свет е приказна сама за себе.
Ова се неколку мисли кои биле кажани од некои мажи во минатото за жените:

1. Секоја жена е беспомошна додека не и се исуши лакот на ноктите. - Барт Рејнолдс
2. Треба да се ожените само за убава жена. Инаку немате никакви шанси да се ослободите од неа. - Род Стјуарт
3. На жена ми и е сеедно што правам без неа се додека не се забавувам кога го правам тоа. - Џери Сајнфилд
4. Не би рекла дека сите жени се исти, има и полоши.
5. Кој не полудел во брак, тој навистина не е нормален. - Принцот Чарлс
6. Подобро е да си обесен отколку лошо оженет. - Шекспир
7. Мојата прва жена умре од отровни печурки. Втората жена исто така. Третата ја удавив затоа што не сакаше да јаде печурки. - Хенри VIII
8. Жена ќе ти каже “оди по ѓаволите“. Ти одиш, а таа и таму ќе те дочека. - Данте Алигиери
9. Убавите жени се создадени за мажи кои немаат фантазија, а паметните за оние кои немаат среќа! - Казанова
10. Не е интересно она што ќе ви го кажат жените, интересно е она што ќе го премолчат. - Шекспир
11. Добро отвори очи кога се жениш, после затвори ги. - Шекспир
12. Мажот е среќен со било која жена додека не ја засака. - Петрарка
13. Не забележав дека жената ми се дави. Урлаше како и обично. - Жељко Рогошиќ
14. Жените имаат проблем за секое решение. - Стивен Хокинг
15. Не може маж да изневерува жена онолку колку жената може да се прави дека е верна. - Здравко Мамиќ

Вашата едноставност ја сметате за предност?
Пфх!

Едноставност ? Што знам не би рекол баш:smir:
ПС:Познавам многу женски што копнеат по машкиот мозок :ojea:

Еве еден виц ,
3 девојки се губат у нил али фаќаат златна рипка што ке им оствари по една желба ,
Првата девојка и вика на рипката ја сакам гумено бродче за да избегам, рипката и дава гумено бродче али по извесно време бродчето се дупнува и девојкава се дави,
Втората девојка и вика на рипката ја сакам дрвен чамец , рипкава и дава чамеч али змии и пирани ја убиваат,
Третата девојка и вика на рипката ја сакам машки мозок , рипкава и дава машки мозок и девојкава се дере ееее па ене мост бе :smir:

Без жени не се може, а со жени пак некому му е уште потешко. Неисцрпна инспирација биле и ќе останат. Женскиот свет е приказна сама за себе.

машки :)

I'm a guy.
I don't care if you don't cover yourself in makeup every day.
I don't care if you don't want to see me every day.
I understand that you're sometimes upset and i'll always be there for you.
I don't mind if you've got numerous guy friends.
I just want a good sandwich.

Ko to vodi sve Revolucije
Ko to svakog jutra Nosi porodici hleb
Moze biti papa
Sultan ili kralj
Odredjuje put
Za pakao il raj
To je muskarac
Intelektualac
Kamen temeljac napretka

Gospodin covek
Profesionalac
Bogata biografija

On pravi bato
Od blata zlato
On kamen pretvara u cvet
Sto ne postoji
On ce da stvori

Ovo je muski svet:toe:

This Is A Men's World

@cool@ (се гордее што е машко и е Најголемиот шовинист на Форумов а и пошироко!)

е знам де, колку си ти "вистински" шовинист толку сум и јас "вистинска" феминистка:smir:
dobro e shtom se razbirame:je:
toa e pokazatel deka ke se slagame ponatamu:wink: shtom u start ima razbiranje-glatko ke ni odi se’

е знам де, колку си ти "вистински" шовинист толку сум и јас "вистинска" феминистка:smir:

У тебја ештё и есть чувство јумора. Ты, похоже, не только ослепительно красива, но и умна :smir:
помал фонт немаше:toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom