Фала Богу што сум машко

• Креатор на темата Креатор на темата @cool@
  • Време на започнување Време на започнување
а зошто да ги извадиш парите?
или демек се оградуваш од тој мубает дека жените сакаат само пари?
мм?

О КарловиЌУ па где си ти до сада?! :pos: За економија си има посебно место, овде ќе пукаме сеир.

О КарловиЌУ па где си ти до сада?! :pos: За економија си има посебно место, овде ќе пукаме сеир.
и то шо викаш да пукаме сеир

сакаш да ми бидиш жена?

nuclear-accident.jpg:vozbud:

сакаш да ми бидиш жена?

Ооо КарловиќУ... Ова не е мајтап! Да не ме мрзеше сега да те барам, кога ќе ти дојдев на врата со сватови Кајганџии, ќе молеше да не си се зачленел на форумов... :pos:

Поздрав со песнава:

heheheheeeeeeeeeeeeee- KE IMA KAJGI- SVADBA YEEEEEEEEE!!!!!!!!!
ova od kajgi svatovite- ke dobiete
images

opaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ihaaaaaaaaaaaaaaa
SmileyHappyDance.gif

Конечно реши да се жениш?! Па ај со среќа, кажи на која адреса да ти пратиме поклон, од Кајгана Братство :pos:
TIPICHNO ZHENSKI- hahahahah
dzabe da se vadish- vekje se izjasni- idi prochitaj si pogore- taka da - kazhvajte datum so vreme da znaeme shto da ti poklonime- :pos2:

dzabe da se vadish- vekje se izjasni- idi prochitaj si pogore- taka da - kazhvajte datum so vreme da znaeme shto da ti poklonime- :pos2:

Ja поклањам златну бурму...златну бурму вјенчану...

Јас на дилберот не му реков да. Ќе го држам во неизвесност! :pos: :pos: :pos: Сега ќе барам да ми купува поклончиња (парфемчиња, карминчиња...), плус ќе те почекам тебе, да не те подгазам, :pos: да не останиш неженет па фамилијата да ме пцуе :pos: :pos: :pos:

The Magus,ne be, chek nek se izjasni „mladata“ shto saka da i poklonime - , a mladozhenecot karlovic - .....hmmm...BATE TEBE NE BI TI CHESTITAL- vleguvash u „pekolot “- samo srekja da ti pozhelam - oti neznam koj izlegol na kraj so zhena- osven eden- gjaolot :pos2:

Ja поклањам златну бурму...златну бурму вјенчану...

Абе од колку пари е?! Колку кошта? :pos:

--- надополнето ---

ne be, chek nek se izjasni „mladata“ shto saka da i poklonime - , a mladozhenecot- .....hmmm...BATE TEBE NE BI TI CHESTITAL- vleguvash u „pekolot “- samo srekja da ti pozhelam - oti neznam koj izlegol na kraj so zhena- osven eden- gjaolot :pos2:

Јас кажав, сега ќе дигнам нос у воздух и ќе барам поклончиња, а ПОСЛЕ ќе кажам одговор! :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom